Into The Badlands

• 27 154
  • 235
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, като умре, кастрачите ще ги защитават. Нали Куин пред всички обяви бебето за свой законен наследник, а те му вярваха фанатично и го гледаха и слушаха в захлас. Simple Smile

# 76
Хареса ми епизода, а Куин се превръща в мой любимец. Страхотен злодей, страхотен. Laughing

# 77
  • София
Скрит текст:
Куин и Вдовицата ще се съюзяват, това ще да е интересно. Simple Smile А Вейл най-накрая избяга. Тук вече нямаше избор след случилото се, за което тя самата си е виновна... Промото за следващата серия обещава много интересен епизод. Съни ще се сблъска с мистериозните монаси, които плениха Ем Кей, ще е лудница. Simple Smile

# 78
Много добър епизод и много кратък Grinning Всички трябва да си пускат сериалите като Нетфликс , всички епизоди в един ден. Така в седмицата по епизод е ужасно.

# 79
  • МАРС
Вдовицата взех нещо вече да не я харесвам сякаш.
Знаех си, че Куин ще се развълнува от жена си.
Дебелият и той боец, тц, тц, тц... в този сериал инвалиди, деца, жени всички са биячи. Laughing

# 80

Дебелият и той боец, тц, тц, тц... в този сериал инвалиди, деца, жени всички са биячи. Laughing

И аз това си помислих, ама ме беше домързяло да пиша   Laughing

# 81
  • BG
Скрит текст:
Какво стана със Съни на финала на 6 еп? Монахът му направи нещо преди Съни да го убие, първо си помислих, че ще му спре сърцето, като не се случи нищо с него, реших, че го е дарил със силата си, но все пак накрая нещо му стана  Mr. Green Вдовицата уж приютяваше и помагаше на всички в нужда, а накрая предаде Вейл и бебето, и тя нищо не струва.
Ем дали завинаги загуби силите си, ще е жалко, ако е така.

# 82
  • София
Това с шишкото, че е бивш монах можеха да го спестят, никак не му отива... А и наистина прекаляват с това, че всеки е неква нинджа...  Laughing
Споко, няма как Ем Кей да си е загубил силите. Докато не пребори личните демони и вътрешната си борба ще е така. Не изключвам и огледалата да са го заблудили и да не е той убиеца на собствената си майка, ще видим...
Да, Вдовицата говори за едно, но върши друго. И тя не е по-различна от останалите барони. Куин поне си е Куин от-до и не го прикрива, нито се опитва да бъде друг, за това и го харесвам, а и самия актьор е най-стойностното нещо в сериала заедно с неверотната хореография на бойните сцени.
Съни и Куин са ми любимците, въпреки че са тотално противоположни образи.

# 83
На мен продължава да си ми харесва. Новите герои, действието извън Прокълнатите земи...
Куин изви ръцете на Вдовицата, не мисля, че тя с охота се съгласи да му предаде Вейл. Но пък си е отмъстителна, сети се, че Вейл предостави отровата на Тилда.  Wink
За Съни, и аз не разбрах какво му стана.

# 84
  • София
Е, оня монах явно му е засегнал някои жизнени точки. Ще го оправят де. Simple Smile

# 85
Добър епизод, още загадки се появиха.
Скрит текст:
Коя ще се окаже Бълхата? Имам подозрения, че може да е Вдовицата, но може и да е съвсем нов персонаж. Какво ще стане с Джейд, според мен ще ги забърса някакви, ще видим кога и с кого.

# 86
  • BG
Скрит текст:
Вдовицата от толкова битки все щеше да е ранена и да се превърне там в каквото се превръщат Laughing овсен ако и тя не е загубила силите си. Аз залагам на най-малко вероятния - русата баронеса, бившата жена на Куин и сина му.
Епизода беше дразнещ за мен, мразя истории с духове и призраци. Единствено битката с абатите в мнастира си заслужаваше вниманието. Хубаво е, че както се движи сериала, нямали сме еп. без битки. Шишкото защо скри компаса Thinking

# 87
Имате ли теории за Азра? Според мен, каквото и да е това място
Скрит текст:
..то ще се окаже причината за разрушаването на цивилизацията. Или пък по-голямата част от хората са преминали в някакъв виртуален свят от типа на Матрицата, а тези, които гледаме, са останалите (забелязвам, че континентът не е особено пренаселен).  Освен това, вероятно то е причината за силите на МК и останалите като него. Някаква напреднала технология, която е излязла от контрол - наноботи или нещо подобно  Thinking

Аз пък харесвах Райдър - не персонажът, но актьорът изглежда е много симпатичен човек (съдя от постовете му в Туитър).
Скрит текст:
Жалко, че няма да го дават повече. Днес четох едно интервю, в което казва, че няма да се появява вече дори като халюцинация.  Cry

# 88
  • BG
Хубави идеиза размисъл даваш, Петя, само че аз въобще не помня в първи сезон какво си говореха Ем и Съни за Азра Joy но имам усещането, че и Вдовицата е силно заинтересована, мисля, че книгата, която иска да преведе е свързана с Азра.

# 89
  • София
Хубава серия, хареса ми Simple Smile
Най-малко логичното е да излезе Вдовицата, Бълхата. Защото е на-очакваното, хаха. Обаче защо ме гложда един смътен, но натрапчив спомен, че в сезон 1, Вдовицата каза на Ем Кей, че навремето тя е била като него и знае какво му се случва!!! Ако това е наистина така и го помня правилно, то отговора на въпроса е ясен - 'дъ уидоу' Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт