Into The Badlands

• 27 154
  • 235
  •   1
Отговори
# 60
  • BG
Нали бяха дошли едни монаси, или каквито са там да го вземат. Обаче учителката им установи, че специално той е надарен със свръх сила, повече отколкото други като него притежават. Ще видим каква роля ще изиграе нанатък.

# 61
  • МАРС
Някой да даде предположения, защо жената на Съни лъже Куин, че няма рак?

# 62
  • BG
Някой да даде предположения, защо жената на Съни лъже Куин, че няма рак?
Защото единствено неговата защита ще я спаси от кастрачите и други недоброжелатели, а трябва да мисли и за сигурността на бебето си. Куин, знаейки, по-точно заблуждавайки се, че го е излекувала, ще се грижи за нея, мислейки си, че му е нужна.

# 63
  • МАРС
Е, да бе, звучи правдоподобно, но какво прайм като легне да мре? hahaha

# 64
Е, да бе, звучи правдоподобно, но какво прайм като легне да мре? hahaha
Съни ще се е появил дотогава. Laughing Хареса ми епизода.

# 65
  • BG
И на мен ми хареса трети, шишкото е много колоритен и внася доза хумор. Негъра направо излишен ми се стори, а при онези със свръхсилите става още по -интересно.

# 66
И на мен ми хареса трети, шишкото е много колоритен и внася доза хумор. Негъра направо излишен ми се стори, а при онези със свръхсилите става още по -интересно.
Никак не ми беше излишен, надявах се да за формят дружина, но уви. Не се получи.

# 67
Никак не ми беше излишен, надявах се да за формят дружина, но уви. Не се получи.

Ма аз и не разбрах за какво го сложиха, освен да затвърдят връзката между Съни и шишкото.  Laughing

# 68
  • София
Изгледал последните две серии Simple Smile
Развива се добре, първия сезон се превърна в истинска класика и ще е много трудно да се отстоява това ниво, но и така е добре. Определено третата серия бе най-добрата до тук.
На въпросите по-горе (аз преди да почне новия сезон си припомних стария)

Не показаха как Съни се е озовал в плен в минните полета, явно са го сметнали за ненужно и се предполага, че ''Речния крал'' го е предал/продал.

Ем Кей монасите го плениха в последния епизод и го отведоха в манастира, където учителя майстор видя в него невиждано количество мидохлориани и сега целта е да го предпази от тъмната страна на силата...  Grinning

Вейл разбра, че няма как да извади кистата от мозъка на Куин, т.е. той е обречен, но му дава да пие билки, които забавят процеса, по-скоро болката и страничните проявления. Жалко, защото Куин е съвършен злодей и играч. Останалите бледнеят, начело със смешния му син. Вейл го лъже за тумора, заради детето си. Така тя ще му е нужна, но аз съм сигурен, че тази снимка, която така и не унищожи Куин ще я види и ще настане една драм и там, уфф.

Новия компаньон на Съли е ужасно клише, но пък въпреки това ме кефи, много добър тандем са. Сега ми е интересно на конклава какво ще стане, дали Райдър ще се опита да прецака вдовицата, съмнявам се, че ще успее, с Уолдо на масата на преговорите, Вдовицата ще има силна позиция. А и подобни мащабни битки ще има сигурно чак в края на сезона. Очаквам и Куин да погне синчето си.

# 69
  • София
изгледал 4 серия
Скрит текст:
Не дадоха любимия ми Съни, ама се случиха доста неща. В крайна сметка конклавът завърши с очаквания екшън и то какъв, уау. Simple Smile Много силна сцена в края между баща и син... За пореден път се убеждавам, че Мартон Цокас е невероятен и просто мъкне сериала на плещите си.
Добре бе не мога да ги разбера понякога жените. Тази Вейл къде е тръгнала да бяга? ОК, разбирам да има вест от Съни, да се чакат някъде или да има място, където да отиде, а тя просто ей така ще тръгне с бебе на ръка в един ужасен свят, в който вилнеят всякакви изроди. И къде ще отиде? Недомислица на сценаристите според мен, много глупава я изкарват. Не знам, ама ми звучи безумно. Да, Куин може да е плашещ и уби родителите и, но при него е защитена и на сигурно място. И косъм няма да падне от главата и, да не говорим за бебето, което Куин явно си го прие за наследник.
Интересно, ще изкарат, че Ем Кей е убил собствената си майка?  newsm78 #Crazy

# 70
Жените са различни, ако аз бях на мястото на Вейл
Скрит текст:
щях да го довърша, докато е в безпомощно състояние, заради принципа. На света има много неща, които са по-важни от оцеляването и много начини на живот, които са по-лоши от смъртта (включително и от оцеляването на собственото дете - идеята е детето да живее добре, а не как да е - поне според мен.)

# 71
  • София
Хмм, дам и това е решение, но ако го убие, след това кастрачите няма ли да я убият нея и детето и? Според мен основното трябва да е майчиния инстинкт и да направи най-доброто и сигурното за рожбата си, а най-доброто в случая е да е при него и защитена, поне на този етап, всичко може да се промени разбира се... Simple Smile

# 72
И това си е до човека - не всички имат чак толкова силно развити инстинкти Simple Smile

# 73
  • МАРС
Абе той я държи като затворничка, аз не съм чувала за затворник, който да не иска да е на свобода.

# 74
Та той видимо умира, даже вероятно си го знае, а и подчинените му също. Нали  оня му подаде ръка да се изправи, пък и ходи едва-едва. Ако не го убият в битка /което не стана, де/, като нищо съвсем скоро ще умре от болестта си и тя ще остане под земята с една тайфа заколвачи, всичките от хубави по-хубави. Ако избяга, би могла да намери някоя група, примерно като религиозната група на бащата на майката на сина на Куин  Laughing (не помня имена). Дори там изглежда по-безопасно.

Общи условия

Активация на акаунт