Лидл ::75::

• 66 572
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Тази сутрин в магазина на Стамболийски до станция Вардар имаше доста намалени на 30 % детски играчки- кубче, някакви влакчета и прочие. Имаше и намалени книги за оцветяване, комплектчета за олио-оцет спрей и др. И намален на 30 % шаран.
Много хора купуваха якета. Имаше навалица там, но като че ли имаше доста.

# 136
Моля някой който е минал днес вече през Лидл да каже как са детските скиякета? Няма да мога да мина до обяд.

В Лидл Слатина е била някаква абсолютна лудница още от отварянето. От малките момчешки якета 110/116 е имало много малко бройки и са били в цвят, който го няма в брошурата (оранжево-черно), аз исках синьото с шарките, но е нямало. Останах с впечатление, че е имало повече избор при панталоните, отколкото при якетата.

# 137
И ние с яке и шапка. Направи ми впечатление, че от 98-104 нямаше, явно голяма битка е било Laughing

# 138
Някой може ли да разясни как действат джобните грейки?  Praynig

# 139
Сваряваш я 10 минути, оставяш да се охлади без да натискаш пластината вътре. След това , при нужда, прегъваш леко пластината и грейката се затопля до 55 градуса и разтвора вътре се втвърдява. Топли около половин -един час. След това я сваряваш отново. Това е. Много е приятна. До 1000 сварявания.

# 140
  • София
И аз се сдобих с книгата, даже още миналата неделя, но още не съм имала време да я отворя. Не съм кой знае каква кулинарка, но ще пробвам някоя и друга рецепта.  Sunglasses
Пас съм на якетата идругите ски неща.
Миналата година декември пускаха ли детски тротинетки или съм се объркала?

# 141
  • Варна
Аз пак да помоля за точки.. Praynig

Варна ,в Левски съм.

# 142
Само аз ли не съм доволна от инфрачервения термометър, който продаваха в Лидъл преди 2 седмици?
Детето ми е болно, меря по няколко пъти с разлика от няколко секунди между всеки опит на челото или ухото и ми показва всеки път различно, като разликата варира от 36-37,2?

# 143
  • София
Някой купувал ли е от домашните пантофи,които би трябвало да са пуснати от днес?

# 144
  • София
Да ви питам за Рулца от Раци - като се размразят може ли директно да се  косумират сурови или трябва да се попарват/панират и т.н. през огън задължително?

# 145
Да ви питам за Рулца от Раци - като се размразят може ли директно да се  косумират сурови или трябва да се попарват/панират и т.н. през огън задължително?
Аз си ги хапвам сурови, вместо семки.
В китайски ресторант съм пробвала и панирани.
Правили сме ги и на салата - с грах, царевица, кисели краставички, копър  и майонеза. Пак ги слагам сурови там.
Пантофи мин. година купих за дъщерята - беше доволна, меки са.

# 146
  • Варна
Аз пак да помоля за точки.. Praynig

Варна ,в Левски съм.

Писах ти ЛС. Момичето, което я иска се отказа, така че точката е свободна.  Simple Smile

# 147
  • София
Вчера си взех от малкият керамичен нож и много ми допада. Някой има ли представа дали евентуално някъде са останали от по-големите керемични ножове?

Снощи имаше доста на Опълченска.

# 148
Само аз ли не съм доволна от инфрачервения термометър, който продаваха в Лидъл преди 2 седмици?
Детето ми е болно, меря по няколко пъти с разлика от няколко секунди между всеки опит на челото или ухото и ми показва всеки път различно, като разликата варира от 36-37,2?

Ние взехме, доволни сме, измерва точно.

# 149
Някой видя ли от домашните блузки с пингвинче?

Питам, да не би да ми са се привижда нещо?  #Crazy

Специално отидох рано сутринта, но имаше само от леопардовите... Какъв късмет просто, за пореден път!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт