Лидл ::75::

• 66 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Да ви питам за Рулца от Раци - като се размразят може ли директно да се  косумират сурови или трябва да се попарват/панират и т.н. през огън задължително?
Аз си ги хапвам сурови, вместо семки.
В китайски ресторант съм пробвала и панирани.
Правили сме ги и на салата - с грах, царевица, кисели краставички, копър  и майонеза. Пак ги слагам сурови там.
Пантофи мин. година купих за дъщерята - беше доволна, меки са.

И аз сурови.
Моята рецепта за б.вино/шампанско:
рулца от раци нарязани на ситно, царевица, кис.краставички, майонеза, 1/2 глава лук-също на мн. ситно, или настърган, лим. сок и сол.

# 151
  • София
Мерси, понеже имахме малко спор с ММ, според който задължително трябвало да минат термична обработка, пък аз имам спомени от преди години, че си ги хапвах директно от пакетчено Wink
В крайна сметка сега или с  макарони на салата ще ги направя или панирани, още не съм решила.

# 152
аз ги обичам на салата:  краставица, ролца от раци и много копър, малко зехтин,сол и... никой да не ми пипа салатата. Joy

# 153
  • Пловдив

Да кажа, че си останах с един чифт от дънките от преди няколко седмици (тъмносините, които бяха срязани на колената, номер 38). Оказа се че съм си изгубила бележката. Ако някой ги иска и може да си ги вземе от Пловдив, Кичук Париж, да ми пише.

Дънки можеш да върнеш в магазина и без касова бележка, защото марката се продава само в ЛИДЛ (естествено след като извикат управител и той ти обясни, че по принцип не може, но този път ще направят изключение  Laughing)

Благодаря ти!  Hug Наистина ми ги приеха без проблем, с леката забележка да си пазя бележките.  Embarassed

Купих якета за децата. Доволна съм, за тези пари са си супер. И шапките хич не бяха лоши, може би ще взема и от тях, ако останат.

И аз се сдобих с книгата, приятно се изненадах от размера и оформлението. Мислех че са основно месни рецепти, но се оказа, че има разнообразие.

Пак везх от пушената сьомга, децата много я харесват.

# 154
  • София
Аз днес взех шапки, за мен и дечко (за мен от момичешките, но ми е ок, точно в цветовете, които исках). Взех му и от  суитчърите пухкавите, много е мекичък, той ще си го хареса сигурна съм... чудех се  дали и за мен да не взема голям номер от момичешките , но се отказах.
Книги вече имаме 2 бр,  вероятно и трета ще вземем... другите 2 по бабите ще отидат, които така и така не  пазаруват в лидл, пък обичат да готвят Wink Аз още не съм я разглеждала моята какво има вътре и нещо дали изобщо ще сготвя от там Simple Smile

# 155
Тази сутрин в магазина на Стамболийски до станция Вардар имаше доста намалени на 30 % детски играчки- кубче, някакви влакчета и прочие. Имаше и намалени книги за оцветяване, комплектчета за олио-оцет спрей и др. И намален на 30 % шаран.
Много хора купуваха якета. Имаше навалица там, но като че ли имаше доста.
Някоя добра душа дали може да ми вземе едно кубче и да ми прати с еконт, ако е от тези интерактивните?

# 156
Аз взех три вида суитчери на дечко - два плюшени-червен и син, и един сив - той май е полар.
За цената си са ок.

Взех от черните елегантни блузки една, да видя как ще стои...и една туника от тъничките .

Влакчета при нас нямаше, бяха останали само магистралите, но аз точно за магистрала отидох, че влакчето го имаме от миналата година....Нямаше обаче никакви колички , от тези, отделните пакети по десетина лева Tired

Карначе намалено грабнах....и 4 точки Mr. Green

# 157
  • София
Миналата година декември пускаха ли детски тротинетки или съм се объркала?

Зимата беше в съботна оферта, но дали е било декември  Thinking

# 158
  • София

Да и аз помян,че беше съботна офертата за тротинетка,понеже мислих да купувам за дъщеря ми.Така и не купих.Но ми се струва,че не беше през декември,а нещо от сорта на февруари-март-април.

# 159
  • София

Да и аз помян,че беше съботна офертата за тротинетка,понеже мислих да купувам за дъщеря ми.Така и не купих.Но ми се струва,че не беше през декември,а нещо от сорта на февруари-март-април.

Аз купих на моя син, но само имам спомен, че имаше сняг. Пролетта май беше далечко  Thinking
Като че ли средата на март я подкара за първи път, заедно с новите ролери на щерката, а беше стояла вече доста време в кашона...

# 160
Само аз ли не съм доволна от инфрачервения термометър, който продаваха в Лидъл преди 2 седмици?
Детето ми е болно, меря по няколко пъти с разлика от няколко секунди между всеки опит на челото или ухото и ми показва всеки път различно, като разликата варира от 36-37,2?

Нямаше ли нещо, че като се мери в ухото се приспадат... newsm78 може и да бъркам, аз в ухото още не съм мерила Peace

Еййй за шапките, как не се сетих да си взема и на мен една, яд ме е сега ooooh!

# 161
  • София
На Вардар имаше в изобилие.

От детските момичешки ски якета имаше ли изобщо от всичките от тазгодишните модели? Отидох преди работа, имаше само 2-3 отворени бройки от лилавото със звездичките, от другите десени ни едно. Взех от миналогодишните едно свежо цветно моделче, в интерес на истината дори ми харесва повече като десен, но бях тръгнала с идеята за шареното с розово, синьо и бяло.

# 162
на 17.март миналата година е имало тротинетки за 65 лева.

# 163
  • Русе
Някой купувал ли е от домашните пантофи,които би трябвало да са пуснати от днес?

Аз съм си взимала два пъти такива пантофки, но от типа на тези черните със зелената панделка и леопардовите. Тънички са доста, подметката им също. По-скоро бих ги определила като терлици. Много си ги харесвам, удобни са, но не топлят особено. Най-добрата им "екстра" е, че си ги пера в пералнята. Другите два модела ми изглеждат по-плътни, най-добре на място да се преценява.

# 164
  • София
Скрит текст:

Аз купих на моя син, но само имам спомен, че имаше сняг. Пролетта май беше далечко  Thinking
Като че ли средата на март я подкара за първи път, заедно с новите ролери на щерката, а беше стояла вече доста време в кашона...

На 07.03 е била тротинетката - намерих и старата брошура http://en.calameo.com/read/003644484c0b3a7fea5fb - на последна страница.

Общи условия

Активация на акаунт