Лидл ::75::

• 66 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой иска ли 2 точки?
В София, Манастирски ливади - изток съм Simple Smile

# 166
Може ли линк за рулцата от раци?

# 167
  • София
Някой виждал ли е днес книгата в Лидл на Руски паметник/Опълченска или в този на Тодор Каблешков?

# 168
  • софия
Вчера си взех от малкият керамичен нож и много ми допада. Някой има ли представа дали евентуално някъде са останали от по-големите керемични ножове?

Снощи имаше доста на Опълченска.
В магазина на Халите имаше 16 см. доста бройки. В същия магазин имаше и синята книга за рисуване. Някой беше питал за нея.

# 169
  • София
Преди малко взех от Лидл на Руски паметник книгата.

# 170
  • София
И на Каблешков я има.

# 171
  • София, Манастирски ливади
Само аз ли не съм доволна от инфрачервения термометър, който продаваха в Лидъл преди 2 седмици?
Детето ми е болно, меря по няколко пъти с разлика от няколко секунди между всеки опит на челото или ухото и ми показва всеки път различно, като разликата варира от 36-37,2?

При мен измерваше само 36,8, а детето имаше температура. Не знам дали сте обърнали внимание, но в книжката пише, че само температурата измерена в ухото е вярна. На челото нещо беше от сорта, че е ориентировъчна или някаква такава глупост.
Върнах го и не се занимавах да взимам нов.

# 172
  • В една слънчева къща...
Някой иска ли 2 точки?

Lodsi, писах ви на лични  Hug

# 173
  • София
Някой виждал ли е днес книгата в Лидл на Руски паметник/Опълченска или в този на Тодор Каблешков?

Имаше и на Опълченска преди около час.

Взех на трите малки деца полари- имаха от предните години и вече са им малки. Ръкавици на девойката също взех, но внимавайте като купувате, защото имаше доста с поразшити шевове. Тази година няма да взимам екипи, но ми направи впечатление, че имаше доста, въпреки многото хора, които купуват. Това на Опълченска.

# 174
И на Каблешков я има.

Потвърждавам  Wink

# 175
  • София
Благодаря за книгата!

# 176
  • София
Някой иска ли 2 точки?

Lodsi, писах ви на лични  Hug
Отговорих  bouquet Точките са запазени.

# 177
Момичета, дали ще публикуват днес имената на печелившите на сайта ? newsm78

# 178
Таблетките за съдомиялна по колко броя са в опаковка? За едно зареждане на машина за 12 комплекта, цяла таблетка ли се слага?

# 179
  • София
Благодаря за отговорите за керамичните ножове.

Общи условия

Активация на акаунт