Лидл ::75::

• 66 628
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Deizi една таблетка се слага .

# 181
  • София
Имам 2 точки, но са залепени на талонче. Ако някой ги иска намират се в София, кв. Младост 2.

# 182
  • Varna
Здравейте,някой да продава точки? Embarassed bouquet

# 183
Mналата година по това време купих комплект прибори за хранене, от един месец зорко дебна дали няма пак да ги пуснат, защото ми трябва още един и се надявах да има същите, но нищо, ето и другата седмица пак няма да има  Rolling Eyes
Някой спомня ли си, други години дали винаги преди Коледа е имало вилици и лъжици?  Crossing Arms

# 184
Днес ли беше тегленето на печелившите от играта с талоните?

# 185
  • София
Днес ли беше тегленето на печелившите от играта с талоните?

Да, утре трябва да ги съобщат на страницата.

Уоу Манчев и Шишков книгата я гледам в олх, някой я е пуснал за 50 лв... егати безценната книга я изкараха.

# 186
аа, аз я видях и за 59лв Grinning

# 187
И аз се сдобих със ски яке, дамските са ми големи, но момиче китен са идеални. Взех си и поларче и шапка. Купих и ел. възглавничка, на 6 та степен топли, но не колкото очаквах. Има ли някой, който ползва такава или моята нещо в повредена.
Пп керамични ножове и книги имаше мн и на Сливница

# 188
Момичета, каква е процедурата при замяна и връщане? Днес касиерката ми вдигна скандал, че не трябвало да влизам през входа и да обикалям магазина със стоката, а трябвало охрана да ми отвори вратата на изхода и така направо на касата... newsm78

# 189
Момичета, каква е процедурата при замяна и връщане? Днес касиерката ми вдигна скандал, че не трябвало да влизам през входа и да обикалям магазина със стоката, а трябвало охрана да ми отвори вратата на изхода и така направо на касата... newsm78
Нали носиш касова бележка за тази стока? Явно е, че си я платила, а не откраднала! Не ми е ясно как ще ти отворят врата на изход newsm78 По телепатия може би трябва да съобщиш на охраната какво искаш да направиш Laughing

# 190
Кажи на тая касиерка да си погледнат камерите и да видят, че само си влязла и си отишла на касите веднага. Не си крала или взела нещо отвътре... ooooh!

Аз съм влизала от изхода, просто се разминавам с някой излизащ и се шмугвам...Напоследък обаче влизам от входа и се редя на опашката, че иначе ми е неудобно направо отпред да се цвъкна, особено при дълга опашка Mr. Green

Но както и да направиш, няма проблем...

# 191
  • софия
Ейй, няма да се научат на обслужване! Все цървули ще си останат. Какъв й е проблемът? Ще минеш от където искаш. Нали имаш бележка! Много ги обичам такива безгласни да си измислят правила.

# 192
  • София

Да,това е процедурата.Заради същото нещо преди година едва ли не ме обвиниха в кражба по схема,за която дори не се бях замисляла.Реално ме просветиха как може да се извърши кражбата.При мен също от касиер дойде проблема.Накрая управителят ми се извини.

# 193
Мале, само да посмеят да ми намекнат дори, че съм крадла...Ела да видиш. Ще изискам на минутата да ми пуснат записи от камерите и да докажат, че съм крала... #2gunfire
Нали имат камери, да си ги погледнат, преди да обвиняват някого. не се давайте

А на охраната как да сигнализирам, че искам да ми отвори...Да подскачам отвън на прозореца ли..или да думкам барабани.Стига моля ви се..

# 194
  • Русе
Донякъде има логика, защото мога да си вляза само с касовата бележка и да си взема маркирана някога си стока. После я връщам и хоп прибирам си едни парички в джобчето.
Предпочитам да вляза през изхода, когато някой излиза от магазина и да изчакам да намалее опашката.

Общи условия

Активация на акаунт