Лидл ::75::

• 66 685
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Поне може да споделяте рецепти от книгата за тези ,които нямат щастието да я имат.
Аз имам само 1 точка и не виждам шанс да събра другите . Не съм и в София или където споменавате и те така.
Да попитам райските ябълки хубави ли са  ? На каква цена са и и омекнали ли трябва да търся .

# 421
Поне може да споделяте рецепти от книгата за тези ,които нямат щастието да я имат.
Мисля, че абсолютно всички рецепти от книгата (даже и повече) са в сайта на Лидл. Ето линк: https://gotvi.lidl.bg/recipe/all

# 422
  • на Мелмак
Да се оплача както сигурно и други - не можах да взема от спалните комплекти за децата  Confused
Бях харесала тези с еленчетата.
Книги имам 3 , ама ....се Идосвам
Взела съм сьомга в тесто и дива сьомга.
Сьомгата в тестото не е както миналата година - соса е по-различен , пак е хубава , но не е такава , каквато беше .
Утре ще видим дивата сьомга

# 423
Дайте рецептата за пълнен шаран,  която е изпитана

# 424
Да попитам райските ябълки хубави ли са  ? На каква цена са и и омекнали ли трябва да търся .

Аз не ги харесвам като плод,нищо особено,скоро гледах бройката беше към 90 ст.,избират се меки и се ядат като станат на цвят наситено червени,тогава са много сочни и сладки.Разрязва се плода на две и се дълбае вътрешността с чаена лъжичка,така е най лесно и бързо,остава само ципата която не се яде.

# 425
  • Пловдив
На мен ми харесват като плод, но тези в Лидл не са хубави - не са достатъчно сладки. Иначе твърди райски ябълки стават на желе готово за консумация, ако се сложат за час във фризер. Simple Smile

# 426
Споделиха ,че имало сорт който е вкусен твърд и затова попитах.
Инак аз съм яла райска ябълка - но от тези ,които трябва да омекнат ,че да са добри за ядене.
 Въпросът ми е тези в Лидл дали са испански - тоест от сорта ,който е вкусен без да е нужно да омекне.

# 427
  • София
Гледам купонът с наградите на Лидъл продължава. 😊

Аз влизам да благодаря на milasara, благодарение на която се сдобих с книга, с която ще зарадвам/ изненадам мъжа ми за Коледа. Той е готвачът вкъщи и много често прави рецептите от брошурите.
Milasara, прегръщаме те с дъщеря ми и ще те споменаваме с добро всеки път, когато ползваме книгата! Heart

# 428
  • Пловдив
В този ред на мисли и аз благодаря на mishoto за точките, благодарение на които ще подаря книгата и на мама. Simple Smile Да са и светли празниците! С мама ще я споменаваме. Simple Smile

# 429
  • оттам, откъдето започва България
Да се оплача както сигурно и други - не можах да взема от спалните комплекти за децата  Confused
Бях харесала тези с еленчетата.
Книги имам 3 , ама ....се Идосвам
Взела съм сьомга в тесто и дива сьомга.
Сьомгата в тестото не е както миналата година - соса е по-различен , пак е хубава , но не е такава , каквато беше .
Утре ще видим дивата сьомга
Ако толкова ти харесват тези спални комплекти се обади на телефона им, в Шумен беше пълно с всички модели, включително и с Еленчетата. Дано да ти ги доставят.

# 430
На някой доставяли ли са му нещо като се е обажда на телефона, интересно ми е защото аз два пъти съм звъняла за неща които тук сте споменава ли че ги има в др град и още преди да попитам ми казват,  че никъде го няма налично. Не знам защо имат телефон като даже не им се проверяват запитванята  на клиента.

# 431
На мен си ми доставиха екстра даже не една, ами две лампи - вярно, не за една, а за три седмици, ама то се очакваше (простотия до шия, като навсякъде в българия).

# 432
  • варна
събрах точките .но днес не мога да отида  дали ще мога да взема книга друг ден? newsm78

отговорих си :При събрани 5 стикера (точки) в Картата може да предадете Картата на касата на магазин Лидл, който е най-удобен за вас, и да получите срещу нея книгата "Манчев срещу Шишков". Книгата "Манчев срещу Шишков" може да се получи в периода от 16.11.2015 г. до 6.12.2015 г. или до изчерпване на количествата.

# 433
  • Пловдив
Дайте рецептата за пълнен шаран,  която е изпитана

Аз мисля да пробвам тази http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2015/12/best-stuffed-crab-recipe.html

събрах точките .но днес не мога да отида  дали ще мога да взема книга друг ден? newsm78

Аз бях питала и ми казаха, че ако имат книги ще продължи и даването на точки и раздаването на книги след 6-ти, но това е малко относително.

# 434
На някой доставяли ли са му нещо като се е обажда на телефона, интересно ми е защото аз два пъти съм звъняла за неща които тук сте споменава ли че ги има в др град и още преди да попитам ми казват,  че никъде го няма налично. Не знам защо имат телефон като даже не им се проверяват запитванята  на клиента.
И аз това се питам. Защото на нас ни обясняват, че щом е излязло от склада им, означава, че го нямат, не виждат наличност. Това, че е в друг магазин не ги греело, защото то вече било зачислено за съответния магазин и не може да се преразпределя. Но ето, че на Камиче са ѝ помогнали.

Общи условия

Активация на акаунт