Лидл ::75::

• 66 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Викате- ако някой пише в темата,че е спечелил, било достоверно. Но не е изкл. да пише техен човек.
както и да е.
Аз очаквам не само един, а повече печеливши да се похвалят в темата.  Wink
Примерно и аз, и Щастлива участваме с над 50 талона - очаквах даже да спечеля няколко ваучера.

Според правилата мисля, че пишеше, че може да се спечели само по една награда. Няма как едно име да спечели повече от 1 ваучер.
На мен и един ми стига, ама ето, че няма...  Confused

# 406
  • Майнатаун
Аз имам три точки за книгата, които приятелят ми е събирал, за да ме изненада с нея, но не е разбрал че утре е последният срок.Та няма да успеем да ги съберем 5 точки и тези ги подарявам, ако на някого ще са от полза и ще го зарадват.Не знам дали е проблем, но и трите са залепени на талонче.В София съм. Hug

# 407
Днес на Черни връх точно пред мен пристига един човечец с 3 точки на картонче и се примоли на касиера за още 2 момчето взе картончето и му даде книгата.

# 408
6tastliva, талоните не са само на мое име, затова очаквах няколко. Simple Smile

Наирянка, и аз взех миди. Супер са.

# 409
  • Sofia
Тъй... и аз се сдобих с книгата. Simple Smile  
Взех и последната риба, та затова съм най-доволна. Щото още като я пуснаха взех една дива сьомга, ама сега се оказа, че ще сме с гости, та ми трябваше пак тази сьомга. Е, утре ще я видм колко е дива.  Simple Smile
Не намерих (нямаха) сиренето Бри (500г.), много ме е яд, ама много.  Close
Взех си другото планувано... предимно за утрешното никулденско меню ми трябваха продукти.

# 410
  • Варна
Жармен, вчера си купих крема за ръце Cien med. Беше точно срещу касите, нещо като зимна серия на марката. Днес сутринта за сефте го пробвах, ароматът е лек, ненатрапчив, омекоти кожата ми веднага и попи бързо, не го усещах после да ми лепка. Дано съм ти била полезна!  Simple Smile

# 411
  • София
то никак не е ясно дали не печелите нищо, докато не се види пълния списък в сайта им...

# 412
Той ще е на порции явно до Великден сигурно Grinning

# 413
  • София
а...надали, просто на 9ти ще кажат, че който не е разбрал пече ли или не, губи наградата си, защото са минали 5 дни от 4ти и не е потвърдил Wink

# 414
Може би е имало някакви проблеми с тегленето и тепърва ги теглят. Все още са само 20 обявените...

# 415
а...надали, просто на 9ти ще кажат, че който не е разбрал пече ли или не, губи наградата си, защото са минали 5 дни от 4ти и не е потвърдил Wink

В този случай предлагам бг-мамите да се организираме и да вземем на абордаж магазините на Лидл и да си вземем наградите сами  Mr. Green

# 416
  • София
Може би е имало някакви проблеми с тегленето и тепърва ги теглят. Все още са само 20 обявените...
Да, нали - теглят по 1 талон на час Simple Smile че докато го напишат и качат в сайта... мда...много, много време е нужно...

Като са имали проблем да го обявят официално и да допълнят правилата с новите срокове. Смотльовци.
 smile3502

# 417
Случайно да има маскарпоне на промоция в момента?

# 418
Може би ги е срам отново да удължават срока. Laughing
Първоначално не трябваше ли да теглят печелившите на 23 ноември?

# 419
  • София
Тази вечер готвя една от супите от книгата. Успях да открия и шивашките материали затрупани под някакви дрехи. Даже вече сефтосах ножицата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт