Лидл ::75::

• 66 781
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Ами щото сте я взели прекалено на сериозно затова.
 Хич не ми дреме дали ще спечеля и толкоз.
 Виж никой не ми отговори за крема - само за играта си пишете ли пишете Grinning

# 391
Купих много готина цяла пижама за голямата ми дъщеря, от пухкава материя с качулка, взех М размер, тя е 160 см и е добре, защото искаше по свободна, купих и от меките чорапи, които са по два във чифт.
Вече имам книги и за майка и за брат ми, ще им ги пратя в добавка към подаръците  за Коледа и двамата обичат да готвят, ще се зарадват.

Жармен, аз от Циен марката само течния сапун съм взимала, но не съм доволна изсушава ми ръцете. Пак от Лидл взех едно Бочко, душ гел и с него си мием ръцете, по мек е.

# 392
Сутринта в 07:30 в Лидл в Пливдив Кючук Париж имаше само един единичен бархетен комплект с коледен мотив и един за спалня със същия мотив. Богата работа! Е, взех два различни! Wink
Тази сутрин в 8:05 успях да взема единствените два броя от единичните комплекти с еленчетата. Имаше също само два комплекта от вишневите, а от другите разцветки имаше повече.

# 393
  • Русе
Виж никой не ми отговори за крема - само за играта си пишете ли пишете Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=885687.msg32064602#msg32064602

# 394
 Благодаря  bouquet Но е писал само един човек - може и други да са пробвали - има няколко продукти от серията.

# 395
  • Варна
Имам 1 точка. Ако някой я иска да пише. В центъра на Варна съм.

# 396
  • София
Имам 2 точки за подаряване

# 397
Викате- ако някой пише в темата,че е спечелил, било достоверно. Но не е изкл. да пише техен човек.
както и да е.
Кафемелачката пускана ли е? Има ли доволни?

# 398
  • Пловдив
Викате- ако някой пише в темата,че е спечелил, било достоверно. Но не е изкл. да пише техен човек.
както и да е.
Кафемелачката пускана ли е? Има ли доволни?

Е, че то ние се знаем. Страшна агентура трябва да развият Лидл за да ни изненадат  bowuu

# 399
Сутринта в 07:30 в Лидл в Пливдив Кючук Париж имаше само един единичен бархетен комплект с коледен мотив и един за спалня със същия мотив. Богата работа! Е, взех два различни! Wink
Тази сутрин в 8:05 успях да взема единствените два броя от единичните комплекти с еленчетата. Имаше също само два комплекта от вишневите, а от другите разцветки имаше повече.
И ние доста рано пазарувахме в Лидъл. Успях да си взема комплекта с еленчетата (двойния размер), но ми направи впечатление, че имаше само един с тази разцветка (и аз го взех). От по-малките размери имаше 3-4 максимум.
Останалите разцветки определено бяха повече.

# 400
  • оттам, откъдето започва България
При нас пък е пълно със спални комплекти.

# 401
както и да е.
Аз очаквам не само един, а повече печеливши да се похвалят в темата.  Wink
Примерно и аз, и Щастлива участваме с над 50 талона - очаквах даже да спечеля няколко ваучера.

# 402
Да ми кажете за препарат за петна  в кръгла  лилава кутия на Лидъл някой да има мнение?

# 403
  • Пловдив
Аз участвам с около 40 талона. Добре, че поне книгите не се "теглят на случаен принцип" в този Лидл, че се доредихме. От играта ще пием студена вода за рождения им ден.  Simple Smile Joy
Инак, тази сутрин, освен спалните комплекти, купихме и фрути ди маре и миди и за утре ще спретна една богата паеля, за да омилостивим Свети Николай. Wink

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 18:36 от Наирянка

# 404
Балерина, и аз съм с над 50 талона, нищо не печеля:)

Общи условия

Активация на акаунт