Лидл ::74::

• 78 441
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Къде видяхте за джобните грейки, понеже аз на сайта не намирам?  newsm78
От брошурата:Излез навън за зимен Fun.

# 466
Къде видяхте за джобните грейки, понеже аз на сайта не намирам?  newsm78
От брошурата:Излез навън за зимен Fun.

Благодаря!  Hug

# 467
Абе момичета ,тези силиконови подложки за печене направо скокообразно им скача цената май ?
Не почнаха ли на цента далеч по-ниска от тази сега?

# 468
Момичета, Дюк има ли разфасовки - бяло месо, бутчета или е само цяло пиле?

Има и в трите варианта.  Peace

# 469
  • Бургас
То на всичко скача цената.Картичките за моделиране миналата година бяха по 2,99 лв, а сега са по 3,49 лв.Това сигурно е за магазинаж/все пак цяла година са съхранявани в склада  ooooh!/.Преспапието беше 16,99,сега е 18,99 лв................

# 470
В крайна сметка си взех туника - М размер по простата причина, че нямаше останали S.

Ами малко ми е широка наистина, но не е фатално. Това, което не ми харесва е, че ръба на ръкава не съвпада с рамото, ами стои по-надолу. Доколкото виждам самия модел е такъв, но въпреки това не ми харесва особено. Не изглежда ефектно, а дефектно - все едно съм се облякла на криво  Grinning
Иначе добре, че отидох - само три бяха останали, другите двe бяха L - там вече щях да съм като скочила в чувал.  Joy

# 471
Може ли линк към туниките?

# 472
  • в ябълковата градина
В Декатлон има поне десетина вида дамски ръкавици с такива пръсти, както и такива мъжки и детски.

# 473
Наистина на повечето неща цената е по-висока,явно сме по-платежоспособни  Thinking
Туниките са уголемени, както всички дрехи.

# 474
 Който има РД днес, получава кутия бонбони на касата срещу лична карта.
Това във връзка, че на 25.11. Лидл прави 5 г.
Помня откриването му, опашките и бананите по 60ст.Защо не пуснат пак банани на тази цена за РД на Лидл newsm78 Laughing

# 475
Има ли вече Нови брошури в магазините? Понякога ги изкарват във сряда вечер.

# 476
Някой да си е взел вече от силиконовите подложки за печене? Какви са размерите и до какви градуси са? Thinking

# 477
  • София
Пуснали са нова козметична серия Cien Med, с един много сладък полярен мечок на опаковките.Взех си за проба крема за лице и за ръце,вече дори успях да ги пробвам и никак не са лоши.

# 478
  • Варна
Някой да знае дали тази година ще има медена къщичка? Не съм сръчна, а децата искат... Embarassed

# 479
Някой да знае дали тази година ще има медена къщичка? Не съм сръчна, а децата искат... Embarassed

Най-вероятно  Peace

Ето едни идейни също, и сякаш по-лесни  Wink

http://www.art.satto.org/krasivi-koledni-medenki/

Общи условия

Активация на акаунт