Лидл ::74::

• 78 442
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Не знам дали сте коментирали дамските туники, които пуснаха миналата седмица, за това ви моля за отзиви. Всъщност продават ли се още, не ги намирам в сайта им? Минах в събота набързо през магазина и ги видях, но нямах толкова пари в мен, та се каня утре пак да ходя, но не знам да не са ги изтеглили вече от продажба.
Говоря за едни пухкави такива - имаше черна, бяла и тъмно зелена, ако не се лъжа.
Виждали ли сте ги? Купували ли сте?
Аз си взех и съм много доволна. Само да кажа, че са доста големи-аз нося размер М, туниката си я взех С и ми е свободна. Още не съм я прала, знам ли може да се посвие малко. Thinking
Аз съм висока 1.62 м. и тежа около 65 кг. - според теб за кой номер съм по номерацията на Лидъл? По българската съм между М и Л, но при Лидл очевидно има разминавания.

# 451
Като си в магазина я поогледай и си прецени. За мен са уголемени, а на теб вероятно номер С ще ти е добре.

# 452
Като си в магазина я поогледай и си прецени. За мен са уголемени, а на теб вероятно номер С ще ти е добре.
Ще видя, дано има отворени. Веднъж една служителка ми се скара, че разопаковам  Outta Joint

# 453
Ще видя, дано има отворени. Веднъж една служителка ми се скара, че разопаковам  Outta Joint

Аз пък помолих една да ми отвори чорапогащник, исках да го видя, тя ми каза спокойно да си го отворя, имала съм това право, грабна опаковката, скъса я, извади чорапогащника, даде ми го и си замина. Май не са много наясно ни със собствените си, ни с на клиентите права. Peace

# 454
  • Варна
Здравейте!
Погледнете тук  за размерите ,може да ви помогне :
http://www.lidl.bg/bg/size.htm Peace

# 455
Сдобих се и аз с книгата Party
Хубава е, но няма всички рецепти, търсех една лазаня на Манчев май беше и няма, та явно е непълна Tired

# 456
Миналата година бяха пускали малки парченца плат/кръпчици, които се зашиват на палеца и показалеца на ръкавиците и ги правят подходящи за "touch screen"  телефони и т.н. устройства.
Ако някой знае и друго по въпроса  Hug
Figs, не знам дали това няма да ти е по-полезно:
https://www.ozone.bg/gadgets/nano-tips-black/
Става въпрос за препарат, който се пръска върху произволни ръкавици, става за до 30 прилагания, които държат по 2-4 седмици. Вярно, не е евтин, но пък на практика може да изкара няколко години или да се раздели между няколко човека... Така хем би имала ръкавици, каквито ти харесват, хем няма да се налага да се пришиват видими парченца към тях.

# 457
  • софия
Момичета, Дюк има ли разфасовки - бяло месо, бутчета или е само цяло пиле?

# 458
  • на Мелмак
Има, аз обикновенно така го взимам.

# 459
Камиче мн готина джаджа  Crazy, не знаех за нея  Hug, но е
"Подходящ за използване върху непорьозни материали: кожа, гума, Gor-Тex мембрана, кевлар, неопрен и други".
Скрит текст:
Кожени ръкавици вече не нося - не ми топлят каквито и да са Tired. Търся си "спортно-елегантни"  Crazy Laughing ръкавички за градски условия от плат/ мек велур с мн топла подплата (от полар или има и разни мъхнати не знам какъв плат се води) т.е. все от порьозни материи.
За ски, байкър и т.н. ръкавици би било супер, ще разпространя около себе си, ако на някой му трябва  bouquet

------------
Скрит текст:
Миналата година бяха пускали малки парченца плат/кръпчици, които се зашиват на палеца и показалеца на ръкавиците и ги правят подходящи за "touch screen"  телефони и т.н. устройства.
Ако някой знае и друго по въпроса  Hug
Figs, не знам дали това няма да ти е по-полезно:
https://www.ozone.bg/gadgets/nano-tips-black/
Става въпрос за препарат, който се пръска върху произволни ръкавици, става за до 30 прилагания, които държат по 2-4 седмици. Вярно, не е евтин, но пък на практика може да изкара няколко години или да се раздели между няколко човека... Така хем би имала ръкавици, каквито ти харесват, хем няма да се налага да се пришиват видими парченца към тях.
[/spoiler]

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 09:03 от Figs

# 460
Уж, гледам, но и да питам, че да не изпусна. Пускат ли вече джобните грейки? Много искам да се заредя.

# 461
Джобни грейки от 7.12.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 10:44 от Dkoki

# 462
Страхотна си, много ти благодаря

# 463
Къде видяхте за джобните грейки, понеже аз на сайта не намирам?  newsm78

# 464
  • Пловдив
снощи имаше при нас намален врат-опак. от 600гр.По принцип от там месо Не купувам,ама...беше почнал да се размразява,а трябва да е охладен...Не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт