Лидл ::74::

• 78 447
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Не знам дали сте коментирали дамските туники, които пуснаха миналата седмица, за това ви моля за отзиви. Всъщност продават ли се още, не ги намирам в сайта им? Минах в събота набързо през магазина и ги видях, но нямах толкова пари в мен, та се каня утре пак да ходя, но не знам да не са ги изтеглили вече от продажба.

Говоря за едни пухкави такива - имаше черна, бяла и тъмно зелена, ако не се лъжа.

Виждали ли сте ги? Купували ли сте?

# 436
Момичета, пускали ли са скоро кафемашина?  Нещо ги изпуснах.

# 437
Момичета, пускали ли са скоро кафемашина?  Нещо ги изпуснах.
не съм мяркала скоро кафемашини

# 438
  • Телиш/Плевен
Нахлувам в хубавата и полезна темичка bouquet
Прочетох я, но не видях да е коментирано.
Миналата година бяха пускали малки парченца плат/кръпчици, които се зашиват на палеца и показалеца на ръкавиците и ги правят подходящи за "touch screen"  телефони и т.н. устройства. Тогава не купих, а сега ми трябват ( не намирам желаните ръкавици в "touch screen" вариант Tired )
Дали са ги пускали тази година (и съответно съм ги изпуснала)?
Ако някой знае и друго по въпроса  Hug
В Лидл не знам дали ги има и дали ще ги има, но ето ги от друго място, ако е толкова спешно - линк. Peace

# 439
Благодаря ти Лале в Дъжда, но аз не търся цели ръкавици, а само мъничките "кръпчици", които ги правят touchscreen. Миналата година продавах точно такива в Lidle, но реших че няма да се занимавам с "шев и кройка" и ще успея да си намеря готови ръкавици, ама не  #Cussing out(Намирам вида ръкавици, които искам -цвят, материя и т.н., но не са touchscreen. От "готовите" touchscreen ръкавици, няма каквито искам  Tired, иначе ще ми е мн по-лесно директно такива да купя)
Редактирах, редактирах и пак стана объркано, дано се разбира нещо..

# 440
  • София
Интересно ми стана, защо е нужно да се ползват ръкавици с "кръпчици" при ползване на телефон.
Належащо ли е? С най-добри чувства Peace

# 441
Интересно ми стана, защо е нужно да се ползват ръкавици с "кръпчици" при ползване на телефон.
Удобно е - стоиш на спирката в студа и си цъкаш телефона. Не знаех, че съществуват подобни екстри, благодаря за информацията.

# 442
Здравейте и аз да се разпиша в темата, обилновено само чета,много сте полезни Simple Smile Искам да похваля шварцвалдската шунка Simple Smile Купуваме я за втори път,много е хубава

# 443
  • София
Не знам дали сте коментирали дамските туники, които пуснаха миналата седмица, за това ви моля за отзиви. Всъщност продават ли се още, не ги намирам в сайта им? Минах в събота набързо през магазина и ги видях, но нямах толкова пари в мен, та се каня утре пак да ходя, но не знам да не са ги изтеглили вече от продажба.

Говоря за едни пухкави такива - имаше черна, бяла и тъмно зелена, ако не се лъжа.

Вчера имаше поне една в Младост3.

# 444
  • Стара Загора
Записвам се да ви следя и аз. Laughing

Прехвърлих последните 3 страници, признавам не съм чела назад, дано не се повтарям с някой. Blush

Похвалвам шоколадите Favorina Nougat с марципан. Миналата година любими ми бяха Baumstamm Nougat, които имаше в Пени, но бях много нещастна като затвориха веригата, защото няма да има тази година.
Обаче като отидох днес в Лидъл и приятно се изненадах като видях подобните. Взех си и от Марципана с ананас. Ометох и двете суфлета с шоколад. Доволна. Heart Eyes
И 3 от Roo bar забърсах. С кокос и чиа и каковия ги ядох миналата седмица. С кокоса ми хареса повече.

Скрит текст:

Много съм доволна и от водите им за уста. За трети път купувам. Само зелената остана да пробвам. Peace

# 445
И аз мислех, че е излишно когато просто мога да махна ръкавицата, но ръцете ми са перманентно ледени и всяко сваляне влошава нещата. Да не говорим, че при всяко позвъняване тр да се махат, а ако разговорът е дълъг ръката ми се вкочанява направо (бих предпочела да си спестя еквилибристиките с притискането на телефона м/у рамото и главата докато говоря  Tired, за да си сложа отново ръката в топлата ръкавица)

# 446
Аз използвам розовки за тъчскрийн на Ейвън и се преродих.Супер удобни са ми.Както си пиша докато вървя говоря много по телефона Peace
Ако ги мерна ще си взема и лидълските...

# 447
Klari
Скрит текст:
Розовите на Avon са си цели touchscreen ръкавици или отделни розови "падчета/кръпчици", които си купуваш и зашиваш на които  си поискаш обикновени ръкавички и го превръщаш в touchscreen такива? Аз искам последното, иначе вече на доста места има "цели" / готови touchscreen ръкавички, но изборът от към модели, материи и цветове не е супер голям.

# 448
Аз си взех и съм много доволна. Само да кажа, че са доста големи-аз нося размер М, туниката си я взех С и ми е свободна. Още не съм я прала, знам ли може да се посвие малко. Thinking

# 449
Figs Peace благодаря

Общи условия

Активация на акаунт