Лидл ::74::

• 78 450
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета, извинете ме, но не можах да намеря темата за размяна на стикита от тази година, намерих старата, а ми трябва за приятелка кутията -подводница от тази година. Някоя да е мяркала някъде останала бройка?
Ето актуалната тема. Peace

# 421
  • Пловдив
Този уред е за кремове и теста от кексово до тесто за хляб. За какво друго искате да го ползвате? Аз имам подобен на Кенууд, той има възможности за много представки, но цената му е много по различна, а и представките се поръчват отделно. Този за цената си е супер.

Чудя се дали си заслужава вземането за тесто само, смятам да си правя пица най-вече, за друго не се сещам за момента.
Затова попитах дали може да се прави нещо друго, че готварската фантазия ми е доста бедна.

Гледах в youtube-a, че тесто може да се прави и в кухненски робот и маи ще е по-добра идея да си взема робот вместо само миксер.
Вярно тук се спомена, че е планетарен миксер, но отново нямам идея колко е по-добре спрямо такъв в кухненски робот (не планетарен).
Иначе Kenwood правят много добра техника, спор няма, съответно са и в друга ценова категория Simple Smile
Тесто за пица можете да си правите и с този уред и с робот.
Робота има наистина повече приложения, но за тежки теста този ще е много по-добър.

# 422
Планетарен миксер за тесто за пица ми се струва излишна инвестиция, все едно да си купиш танк вместо кола. Аз ако разполагах с повече време може би бих се пречупила пред изкушението, но ми се струва удачна покупка за дом или човек, който обича да твори сладки, кексове, печива , торти Simple Smile.
Иначе робота е удачен, хем ще ти настърже кашкавал, ще ти нареже месото за пицата...
Другия вариант е машина за хляб(и хляб ще пече) даже има такива прилични и за половината цена.

Благодаря за отзивите за формите,ще пропусна!
Набелязала съм овесените ядки и любимите бисквити Simple Smile

# 423
В магазините ги няма. Казаха ми, че има на Славейков по 15лв., но не съм проверявала лично.
+ стикита по 2лв.

# 424
  • Варна
Между другото стикита по левче има във Варна, в Детския кът в Морската градина, на един от автоматите за играчки до езерцето - в пластмасови прозрачни топки са, пускаш левче и отдолу ти пуска топка на случаен принцип.

# 425
  • Щастлива мама на 3 слънца
Запис

# 426
Здравейте,търся за Варна талончета за книгата на Шишков.

# 427
  • Балчи-Варна
Момичета,обадиха ми се от Лидл.Преди един час,във връзка с играта.Участвала съм с талон за покупка от 19лв и ми се полагало някакъв номер и да се регистрирам.аз ли или, те да ме регистрирали-казах им те,защото бях неотложно заета и нямах време дори да ги слушам.На някой друг обадиха ли се?Какво значи това,не знам?

# 428
Момичета,обадиха ми се от Лидл.Преди един час,във връзка с играта.Участвала съм с талон за покупка от 19лв и ми се полагало някакъв номер и да се регистрирам.аз ли или, те да ме регистрирали-казах им те,защото бях неотложно заета и нямах време дори да ги слушам.На някой друг обадиха ли се?Какво значи това,не знам?
И на мен се обадиха. Първите дни от играта нямаха талончета. Вместо това пускахме касовата бележка в една кутия и сега се обаждат с код за регистрация  Peace

# 429
  • от Луната
Нялой знае ли колко бонбони има в кутията на бомбониера Vanessa? Пише 400 гр, но бройка няма, а ми е важно

# 430
Ако на някой му трябва, имам една точка излишна, намира се в Монтана.

# 431
Нялой знае ли колко бонбони има в кутията на бомбониера Vanessa? Пише 400 гр, но бройка няма, а ми е важно

40

# 432
  • от Луната

40
Много благодаря. Имам излишна точка. В Пврник се намирам.

# 433
В магазините ги няма. Казаха ми, че има на Славейков по 15лв., но не съм проверявала лично.
+ стикита по 2лв.

Благодаря, момичета! bouquet

# 434
Нахлувам в хубавата и полезна темичка bouquet
Прочетох я, но не видях да е коментирано.
Миналата година бяха пускали малки парченца плат/кръпчици, които се зашиват на палеца и показалеца на ръкавиците и ги правят подходящи за "touch screen"  телефони и т.н. устройства. Тогава не купих, а сега ми трябват ( не намирам желаните ръкавици в "touch screen" вариант Tired )
Дали са ги пускали тази година (и съответно съм ги изпуснала)?
Ако някой знае и друго по въпроса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт