Лидл ::74::

• 78 452
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здравейте!

Днес и аз се сдобих с книгата  Hug,благодаря на Fortuna  още веднъж Hug
Страхотна е книгата!

Регистрирах талон днес ,но като гледам няма да участва в играта,що ги дават тогава newsm78
 Е ,поне шоколад спечелих.

Мислих да взема  дървен куб на малкия ,но са свършили.

Някой дали е правил кексчета от сместа ,която се продава в розови ,жълти кутии newsm78
Днес ги загледах ,ама реших първо тук да питам ,и после да купувам.Така ще правя всеки път. Grinning

# 406
А колко са големи силиконовите форми от днес ?!

# 407
Здравейте!

Днес и аз се сдобих с книгата  Hug,благодаря на Fortuna  още веднъж Hug
Страхотна е книгата!

Регистрирах талон днес ,но като гледам няма да участва в играта,що ги дават тогава newsm78
 Е ,поне шоколад спечелих.

Мислих да взема  дървен куб на малкия ,но са свършили.

Някой дали е правил кексчета от сместа ,която се продава в розови ,жълти кутии newsm78
Днес ги загледах ,ама реших първо тук да питам ,и после да купувам.Така ще правя всеки път. Grinning
Да ти е честита! Много се радвам за теб. Hug

Аз днес купих хумус с червени чушки(много ми хареса), чиа, нахут. Ще пробваме все нови неща. Laughing Забравих да взема ленено  семе ooooh! да пробвам едни бисквити от "Вкуснотека".

# 408
Този уред е за кремове и теста от кексово до тесто за хляб. За какво друго искате да го ползвате? Аз имам подобен на Кенууд, той има възможности за много представки, но цената му е много по различна, а и представките се поръчват отделно. Този за цената си е супер.

Чудя се дали си заслужава вземането за тесто само, смятам да си правя пица най-вече, за друго не се сещам за момента.
Затова попитах дали може да се прави нещо друго, че готварската фантазия ми е доста бедна.

Гледах в youtube-a, че тесто може да се прави и в кухненски робот и маи ще е по-добра идея да си взема робот вместо само миксер.
Вярно тук се спомена, че е планетарен миксер, но отново нямам идея колко е по-добре спрямо такъв в кухненски робот (не планетарен).
Иначе Kenwood правят много добра техника, спор няма, съответно са и в друга ценова категория Simple Smile

# 409
Още малко:
Цитат
"Във връзка с огромния брой участници в играта "Спечели безплатно пазаруване в Лидл" и с цел да гарантира възможността на всички участници спокойно да регистрират получените от тях талони, Лидл България взе решение да удължи периода за регистрация на талоните от играта до 30.11. 23:59 часа. Съответно томболата ще се проведе на 03.12.2015 г., а на 04.12.2015 г. ще бъдат обявени печелившите участници по предвидения в Правилата начин.

# 410
potrebitel33 А защо не хлебопекарна за тестото? Има отделна програма за месене и втасване.
Миксера си е миксер - робота също съчетава доста функции.
Аз лично не виждам смисъл да имам отделни уреди, ако мога да съчетая функции.
Не правя торти обаче  Mr. Green

# 411
Днес взех от дървените къщи в розовите кутии,но си спомням,че имаше и червени.Каква бе разликата между двете?От другите играчки имаше  само с ксилофона и къщата,която се сглобява.
Естествено и книгата вече я имам  Peace
Добре за  талоните удължават,а ще продължават ли да ги раздават?

P.S.Сега я видях червената,тя също ли е сглобяемите или е цяла като розовата?

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 18:37 от ell_ell

# 412
  • София
Последните дни регистрирах 3 талончета, толкова са ми дали досега. Шоколад няма, но се надявам поне веднъж да спечеля нещо  hahaha
Няма как да събера талончета за книгата, мъжът ми не иска да пазаруваме храна от Лидл, там си ходя само аз  Rolling Eyes
Но в ОЛХ има обяви и мисля да си купя. За 8-9лв ги пускат, някои за 30-50  #Crazy

# 413
  • Stuck in a moment
Като говорите за смеси и формички, аз такива не купих, но пък такива вкусни мъфинчета спретнахме с детето - вътре стъргахме кора от лидълските лаймчета (есетствено и с други добавки). Ароматът е чудесен!!!! Даже вече мисля вместо обикновен лимон да слагам от тях. Та се питах дали ги третират с нещо?
Преди в Пикадили на лимоните пишеше, че кората не става за консумация.

# 414
потребител 33, и аз бих си купила уред,който има повечко функции. Не само месене.
Ето една хубава рецепта за тесто за пица без никакво месене, само бъркане с лъжица. http://vkusenden.blogspot.bg/2014/03/blog-post_20.html

# 415
  • София
Това ще се пробва Grinning Много уважавам пицата като метод за разчистване на хладилника Mr. Green

# 416
  • София
Здравейте!
И аз се похвалвам,че се сдобих с книгата на Манчев и Шишков  Grinning Остана ми една излишна точка,ако на някой му трябва да ми пише ЛС,подарявам я  Sunglasses От София съм ...
За другата седмица има ли вече плакати за промоциите ?

# 417
Силиконовите формички са доста малки-една педя,но за коледни сладкиши са подходящи.

# 418
Здравейте, момичета, извинете ме, но не можах да намеря темата за размяна на стикита от тази година, намерих старата, а ми трябва за приятелка кутията -подводница от тази година. Някоя да е мяркала някъде останала бройка?

# 419
  • София
В магазините ги няма. Казаха ми, че има на Славейков по 15лв., но не съм проверявала лично.

Общи условия

Активация на акаунт