Лидл ::74::

• 78 451
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Чак на детето памперсите смених заради тази книга, че голям мерак ме погна, та и аз се сдобих с нея, ама вече нямам сили и живот и здраве ще я разглеждам утре:)

# 481
Някой да си е взел вече от силиконовите подложки за печене? Какви са размерите и до какви градуси са? Thinking
ъпп Blush

# 482
+
+

Благодаря за отговорите, ще се насоча към друг тип миксер евентуално, успяхте да ме разубедите да похарча 220лв само за едно тесто Simple Smile

Макар, че повече дами пишат, акумулаторният винтоверт го хвалят из "мъжките" форуми, макар че лично мен не ми хареса като външно изпълнение. Иначе е добра машина.

# 483
  • Варна
MTV, запазвам си линка Simple Smile

# 484
Защо ми се върти в главата че тези комплекти миналата година бяха по 10 лева или съм в грешка ?  Rolling Eyes

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=32721

# 485
  • София
Новата брошура още я няма на сайта. което е необичайно. Харесах детския порцеланов комплект за хранене и дървените играчки.  Money

# 486
В мобилната версия на Лидл е достъпен каталогът и подробностите към него за цялата следваща седмица  Peace

# 487
и аз загледах дървените играчки - изглеждат ми по-хубави от предишните...дали не се прецаках? Stuck Out Tongue  newsm78

# 488
Силиконова подложка за точене и печене си взех намалена преди 2 седмици. Мисля че беше 7лв, върши чудесна работа както за точене така и за печене. Не режа хартия за тавата а направо с подложката в такава. Разграфена е от страни на см и има очертани кръгове също на см. Ако мога да помогна с отговор на конкретно запитване- насреща съм

# 489
  • Варна
Защо ми се върти в главата че тези комплекти миналата година бяха по 10 лева или съм в грешка ?  Rolling Eyes

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=32721
Много е възможно, и комплектите с колички не бяха 10 лева, а мисля около 8. Инфлация, братче Mr. Green
Хареса ми дървеният комплект летище + пристанище, но не съм сигурна дали ми се дават 25 лева за тях. Нищо друго не ми хвана око, дрехите определено не са вече това, което бяха.

# 490
Комплектите с колички и пистата бяха на същите цени миналата година Peace
Но якетата за деца бяха по 25лв, а сега са 30-35лв. Панталоните са си по 25лв. гледам Peace

Можеше нови играчки да пуснат, ама явно има още от старите Peace

# 491
  • София
Комплекът от 5 дървени колички със сигурност беше 10 лв., защото взимахме на малкия за Коледа. Миналата година имаше и едни куклички Еви по 10 лева, с конче или креватче, дано пак ги пуснат.
Дамските дрехи и мен не ме грабнаха, а ски екипие май наистина бяха по-евтини миналата година. Знам, че много се обсъждаше дебелината на ски якета миналата година, но пак да попиам според вас стават ли за зимно яке в градски условия?

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 09:37 от Дидка-бандитка

# 492
разоряваща седмица идва за мен в Лидл, дървени играчки за рязане ,дрешки за бебе, все чакани неща от мен в една седмица на куп ги пускат Simple Smile

# 493
  • Пловдив

Дамските дрехи и мен не ме грабнаха, а ски екипие май наистина бяха по-евтини миналата година.
Бяха, аз купувах и миналата, и по-миналата.

# 494
за дървените играчки не знам, но мисля че им беше същата цената. Хеликоптера със сигурност е на същата цена, понеже миналата година купувах.

Общи условия

Активация на акаунт