Лидл ::75::

• 66 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • До морето
Благодаря за линка, няма  ме и мен...., но пък си имам книга  Heart Eyes

# 481
Благодаря за линка, няма  ме и мен...., но пък си имам книга  Heart Eyes

Честито за книгата Simple Smile

# 482
Преди страница две някой питаше за мелачката - имам я, доволна съм, правя си пудра захар, меля кафе, ядки... и с бисквити съм я пробвала, но побира малко количество, не става да си натрошиш бисквитите за чийзкейка примерно Grinning
Мен лично ме дразни, че в упътването пише да не се мие, а само забърсва, но иначе е супер машинка.

# 483
Здравейте, някой да има 2 точки от лидл, които да не му трябват? На мен не ми достигат. Благодаря предварително

# 484
Срока за книгата е удължен със седмица
На Вардар книги нямаше,  там казаха че срока се удължава и чакат зареждане с книги
Моите 2 точки са свободни,  имам книга и не мисля да взимам втора

# 485
Ейй, супер, значи имам шанс да я взема и за себе си. Досега "работех" за подаръци за родата

# 486
На Вардар книги нямаше,  там казаха че срока се удължава и чакат зареждане с книги
Моите 2 точки са свободни,  имам книга и не мисля да взимам втора
писах ви съобщение

# 487
  • Русе
А аз днес питах, защото видях, че има още много книги и ми казаха: "Днес е последния ден" ooooh!
Ама нищо чудно да стане както със стикитата - да се отърват от тях и да ги върнат в София.

# 488
Здравейте, дали някъде има останали от червените двойни спални комплекти с еленчетатаPraynig
Ако някой може да ми вземе 1 и да ми го прати с Еконт, ще съм безкрааайно благодарна Heart Eyes

(Проверих в три магазина, естествено няма, но и аз ги забелязах чак днес, а са били от събота Tired Поне пък си намерих от плюшената домашна блуза с пандичка, за която пищях преди няколко страници Heart Eyes)

# 489
Здравейте, дали някъде има останали от червените двойни спални комплекти с еленчетатаPraynig
Ако някой може да ми вземе 1 и да ми го прати с Еконт, ще съм безкрааайно благодарна Heart Eyes

(Проверих в три магазина, естествено няма, но и аз ги забелязах чак днес, а са били от събота Tired Поне пък си намерих от плюшената домашна блуза с пандичка, за която пищях преди няколко страници Heart Eyes)

Аз ще ходя до магазина на Раковска, ако да дадеш линк, че не ги намерих на сайта мога да проверя и да ти купя ако има.

# 490
 Hug  Hug  Hug
Благодаря много, съпружка, там не съм поглеждала! Ето линк, ако случайно скоро стане неактивен, ето и картинка на този с три части Blush

# 491
Ок, ще ти пиша като проверя.  Peace

# 492
  • оттам, откъдето започва България
Ако няма при вас, пишете, че в Шумен беше пълно със спални комплекти. То кой ще ти вземе на тази цена само калъфки за възглавници и плик. Забелязала съм, че тук много неща остават, които коментирате, че ги няма при вас.

# 493
  • Пловдив
Не се надявайте много, в събота в 9 часа нямаше в два пловдивски лидъла. Аз търсех друго нещо, но хвърлих око на чаршафите с умерено желание за чаршаф с елени. Нямаше.

Чаршафи изобщо имаше много, специално с елени нямаше.

# 494
  • Пловдив
И мен ме няма сред печелившите, но здраве да има! Има жена с моето име, има жена с моето име, което е супер рядко  Simple Smile
Има ли някой от темата на който да честитим?

Общи условия

Активация на акаунт