Лидл ::75::

• 66 553
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Извинявам се, но има ли интелигентен начин за отваряне на дървената кутия с 3 бутилки вино? Гледахме, гледахме и не открихме  newsm78

# 496
И мен ме няма сред печелившите, но здраве да има! Има жена с моето име, има жена с моето име, което е супер рядко  Simple Smile
Има ли някой от темата на който да честитим?

И мен ме нема
  smile3516

# 497
  • до едно тепе
Хах погледнах списъка и се опулих. Викам си я, спечелих и като си проверих талончетата се оказа,че не съм аз hahaha
 Здраве да е.

# 498
Преди страница две някой питаше за мелачката - имам я, доволна съм, правя си пудра захар, меля кафе, ядки... и с бисквити съм я пробвала, но побира малко количество, не става да си натрошиш бисквитите за чийзкейка примерно Grinning
Мен лично ме дразни, че в упътването пише да не се мие, а само забърсва, но иначе е супер машинка.
Ленено семе дали мели и къде всъщност трябва да се мели то?
И има ли степени - на мен ми трябва за еспресо

# 499
Може ли мнение за картонената къщичка за оцветяване. Дали е сравнително стабилна?

# 500
Може ли мнение за картонената къщичка за оцветяване. Дали е сравнително стабилна?

Стабилна е и много хубава. Имаме я от миналата година.

# 501

За стабилна-стабилна е. Но моя синковец бързо я надупчи - прокарваше разни кабели Mr. Green, съответно не оцеля повече от месец-два..

# 502
Аз днес купих картонената къщичка, но не съм я отваряла, ще е за Коледа за подарък.
На касата ми дадоха точки за книгата на Манчев и Шишков, казаха че ще дават до изчерпване на количествата. Значи имам шанс да я взема, остава ми една точка

# 503
Днес само 2 чувала с кучешка храна взех - предколеден подарък за кучето  Mr. Green

А откога са спортните долнища по 15 лв мисля ,че бяха ?  newsm78

# 504
И ние не печелим Mr. Green

А мислите ли, че ще пуснат пак детски зимни якета newsm78

# 505
Много празно сутринта  Mr. Green Имаше доволно от всичко,  даже много намалени неща...
Купих си джобни грейчици, па ако не ги изкупите, и ги намалят, може и още да си купя  Mr. Green

# 506
  • София
Извинявам се, но има ли интелигентен начин за отваряне на дървената кутия с 3 бутилки вино? Гледахме, гледахме и не открихме  newsm78
Да, с теслата  Joy. Борихме я тая кутия преди 2 седмици. Не е направена да се отваря "интелигентно".

# 507
  • В полите на Витоша :)
Тортата от новата брошура имало ли я е преди? Дали е по-хубава от дървената? Гледам, че съдържа 26 части комплектът и се чудя дали да не върна дървената и да взема тази  newsm78

# 508
къде е тази торта,аз не откривам такава?

# 509
Да сте виждали някъде все още останали от спалните комплекти с еленчетата?

Общи условия

Активация на акаунт