Лидл ::75::

• 66 552
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
къде е тази торта,аз не откривам такава?

В актуално - играчките от 7.12

Има вече публикувани 40 печеливши за месечно пазаруване, сякаш вчера бяха само 20.

# 511
  • София
Тортата от новата брошура имало ли я е преди? Дали е по-хубава от дървената? Гледам, че съдържа 26 части комплектът и се чудя дали да не върна дървената и да взема тази  newsm78
Тази новата още не съм я видяла на живо, но ще ти напиша на мен кое ми харесва повече в дървената, така като гледам комплектите. Дъщеря ми е на 3г., в дървената има и дървени цифри, а в тази цифри няма, надявам се вече постепенно да започва да познава и цифрите, освен просто да брои, освен за игра ще е и за обучение. В тази има и чашки, чинийки и лъжички, а такива комплекти вкъщи бол, още няколко няма да ги преживея, разбира се, за друг това пък може да е предимство за тази Simple Smile

# 512
  • Sofia
Извинявам се, но има ли интелигентен начин за отваряне на дървената кутия с 3 бутилки вино? Гледахме, гледахме и не открихме  newsm78
Да, с теслата  Joy. Борихме я тая кутия преди 2 седмици. Не е направена да се отваря "интелигентно".

Явно ще трябва да добавя и тесла към подаръка  Joy

# 513
  • В полите на Витоша :)
babybu, ето я http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33328

svetla81, моят син е на 2,6г. и съм на същото мнение като теб за цифрите Simple Smile Не бях видяла, че в новата са обикновени свещички. Казусът ми е решен Simple Smile

# 514
Детските касови апарати бива ли ги?Издават ли звук,какво правят?

# 515
Здравейте, търся си спешно две точки за книгата! Praynig Praynig Praynig

Благодаря, намерих! bouquet

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 13:00 от Bellanina

# 516
  • София
В софийските магазини на Лидл,продължават ли да дават точки за книгата при пазаруване?

# 517
  • София
Хах погледнах списъка и се опулих. Викам си я, спечелих и като си проверих талончетата се оказа,че не съм аз hahaha
 Здраве да е.
Нещо масово се наблюдава несъответствие между имена и талончета!
Май Лидъл си решиха проблема лесно - и вълкът сит, и агнето цяло...😊
И моя комшийка я има в списъка, пази си всички талони, ама няма точно този талон написан срещу името и ( а името и е по-особено);

# 518
Може тези номера да са от "пробите" за регистрация на произволен номер.

# 519
Лидл се изложиха с играта, можеше поне да си направят реклама като подарят на всеки от темата по нещичко...например така желаната книга. Малък жест, но би бил с голям ефект...
Така и така им правим безплатна реклама, а и им вършим половината работа като си споделяме къде какво има по магазини. Даже безплатно маркетингово проучване им правим, като биха могли да съобразят количествата на желаните промоционални стоки по предварителните отзиви в темата...но нейсе...

# 520
И все пак не трябва ли да има още 10 човека в списъка с едномесечните награди? Аз все още се надявам да ударя нещо Simple Smile  Joy

# 521
  • София
И все пак не трябва ли да има още 10 човека в списъка с едномесечните награди? Аз все още се надявам да ударя нещо Simple Smile  Joy
утре вероятно Simple Smile

# 522
Има ли течен препарат за пране Омо в Лидъл - и ако -не - кога е имало последно. Само на промоции ли го пускат.

# 523
В страницата им във Фейсбук са писали, че правят допълнителна проверка на печелившите и след това ще публикуват и останалите имена.

# 524
  • Пловдив
В страницата им във Фейсбук са писали, че правят допълнителна проверка на печелившите и след това ще публикуват и останалите имена.
Тъпо, тъпо, тъпо. Крайно непрофесионално. Изобщо изложиха се яко. Който е отговорен за начина, по който се провежда тази игра е некадърник. Още като се видя, че няма валидатор за кодове и беше ясно.

Общи условия

Активация на акаунт