Лидл ::75::

• 66 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
..изхвърлих кодовете, понеже ме нямаше снощи...а сега прочитам, че имало шанс за още 10..ако все пак ме огрее, код трябва ли да се предостави за наградата? newsm78

# 526
  • София
Според мен не са виновни хората, които са въвеждали талоните си по няколко пъти. Некоректни са организаторите с техните  безконтролни софтуерни неразбории.

# 527
Аз пък мисля, че играта не е реална... Не може никой в тази или темата за игри да не се похвали..чиста статистика...

# 528
Аз писах, че моя приятелка е спечелила едноседмичен ваучер, но тя не пише тук де. Не е получила имейл, последно като се чухме, каза че ще им звъни да пита как и къде да потвърди, за да си получи наградата. Имам чувството, че лидл се бавят толкова време, като че ли нарочно гледат да изберат невалидни кодове или грешно написани имена, голяма пародия е тази им игра

# 529
Днес взех от шаблоните за рисуване - много са хубави! Тези за момченце са с всякакъв вид превозни средства - коли, мотори, автобуси и т.н., а за момиченце - принцеса, замък и т.н.

# 530
Аз също съм сред печалившите,но нямам е-майл от ЛИДЛ,в правилата пише,че ще уведомят печелившите чрез е-майл. Ще чакам.

Може и да е обсъждано назад в темите,но не откривам. Взех брашно,готов микс със слънчогледови семена,правих според указанията на пакета,но водата ми се стори в повече. Някой пробвал го в хлебопекарна,може ли да даде съвет ,колко вода се слага?

# 531
Някой с отзиви за гофретника?

# 532
  • София
Печелившите

Няма какво да чакате да ви пращат мейлове - потвърждавайте си  направо наградите.

Всеки Участник, спечелил награда по реда на т. 19 по-горе, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: pr@lidl.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 04.12.2015 г. – датата на публикуване на печелившите Участници на www.lidl.bg\5years (датата на публикуване не се брои). Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока посочен в тази т. 21, Участникът губи правото да получи наградата си.

# 533
Аз също съм сред печалившите,но нямам е-майл от ЛИДЛ,в правилата пише,че ще уведомят печелившите чрез е-майл. Ще чакам.

Може и да е обсъждано назад в темите,но не откривам. Взех брашно,готов микс със слънчогледови семена,правих според указанията на пакета,но водата ми се стори в повече. Някой пробвал го в хлебопекарна,може ли да даде съвет ,колко вода се слага?
Аз съм правила хляб в хлебопекарната с тези миксове. Беше отдавна и не помня точно, но водата беше в повече. По спомен на пакета пишеше да се сложи 350 мл вода, аз слагах 300.  Peace
Другият вариант е да следиш тестото и да добавиш брашно.  Peace

# 534
  • Sofia
...но водата ми се стори в повече. Някой пробвал го в хлебопекарна,може ли да даде съвет ,колко вода се слага?
..не помня точно, но водата беше в повече. По спомен на пакета пишеше да се сложи 350 мл вода, аз слагах 300.
Другият вариант е да следиш тестото и да добавиш брашно. 
Фортуна добре ти казала, само да вметна, че няма значение дали е в хлебопекарна или на ръка омесването. Въпросът е, че явно рецптата на пакета е неточна, а иначе различните брашна поемат различно вода.

# 535
  • Варна

Аз съм правила хляб в хлебопекарната с тези миксове. Беше отдавна и не помня точно, но водата беше в повече. По спомен на пакета пишеше да се сложи 350 мл вода, аз слагах 300.  Peace
Другият вариант е да следиш тестото и да добавиш брашно.  Peace
Аз скоро правих и бих казала, че дори и 300 мл вода  са малко в повече ( добавях брашно в процеса на месене).

# 536
Благодаря ви!

# 537
Изкарали са последните 10 печеливши за 1-месечно пазаруване. Сега остава да оправят дублираните имена и уникални номера...

Днес купих от бъркалките за мляко, но не съм ги тествала, взех две за подаръци. Някой ползвал ли е от тях? Пазарувам редовно в лидл от по-малко от година и все още не им знам редовните стоки

# 538
Може ли линк за тези бъркалки за мляко?

# 539
  • Sofia
Може ли линк за тези бъркалки за мляко?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=32977
От години имам такова, нищо особенно - всяко чудо за три дни... и беше забравено.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт