Лидл ::75::

• 66 783
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
И аз подарявам една точка. От Провадия съм  Peace

# 211
Здравейте , момичета . Купих си от новите капсули  кафе на Bellarom за неспресо машини. Моята е Крупс и нещо не ми се получава. Капсулата май ми идва по висока . Нямам в момента оригинални, за да сравня. Някой може ли да ме светне ? 

# 212
  • до едно тепе
Уредихме детето с плюшен суитчър и ски яке. Остава сняг да завали Crazy
Днес една касиерка я видях как си залепи точка за книгата на талонче и си го задели. Това ако се чудите кой продава книгите hahaha

# 213
Видях, че има топла стелка за обувки. Но все пак - джобна грейка в подходяща форма може ли да се ползва в обувка, за да топли  newsm78  Embarassed

# 214
Ски якето ми се вижда тъничко за зимата- та се чудя да го задържам ли...някой с отзив?

# 215
  • София
Видях, че има топла стелка за обувки. Но все пак - джобна грейка в подходяща форма може ли да се ползва в обувка, за да топли  newsm78  Embarassed
Не съм си взимала от лидл джобна грейка, но преди имах едни, които се втвърдяваха много като изстинат, и предполагам тези са същите и няма да е удобно за обувка.

# 216
Ски якето ми се вижда тъничко за зимата- та се чудя да го задържам ли...някой с отзив?
Ски якетата се ползват за ски, не за ходене по улиците с тях.

# 217
  • България
Момичета, днес си купих от подправките в саксия - босилек. Намален беше и изглежда съвсем малко поувехнал. Някой друг взимал ли си е, искам да го запазя жив в саксийката. Почвата е влажна, не съм го поливала.
Вече за втори път купувам пресни подправки. Първите ги уморих. Предполагам, че трябва да се смени почвата  newsm78.

# 218
  • София
Да, тънко е. Повечето ски якета са тънки, целта им не е точно да топлят, не са градски якета. Въпреки, че се намират все пак и по- дебели, лидълските не са от тях.

Джобна грейка в обувките ми се вижда  неудобно, топлещи стелки не бих си сложила, по-точно добри обувки трябват и няма да са ти нужни подобни аксесоари.

# 219
  • София
Момичета, на някоя да са й хартисали 2 точки за книгата Praynig В София съм, мога да дойда да си ги взема от всякъде.

# 220
Благодаря за мненията! Да, сигурно няма да е удобно за обувки, ама да питам все пак Simple Smile Angel, понякога не е само до обувка  Peace а като цяло тези грейки практични ли са. Мисля да купя да пробваме, не са и скъпи.

# 221
  • София
Аз имам едни... 2-3 пъти май съм ги ползвала за 3 години Simple Smile
Не са ми много практични,  много кратко топлят, после трябва да ги вариш, за да се ползват наново.
Бих предпочела стелките ако нещо трябва..., но честно казано, наистина за мен е въпрос на обувки... чудя се стелките дали пък не може да дадат на късо Wink

# 222
Джобните грейки ги ползвам за топлене на ръчички на спирката сутрин, вечер...не за ски  Laughing Имам 3 броя от разпродажбите, бяха по левче. Сега бих си взела още няколко, да си ги варя накуп и да си ги ползваме няколко дни. Малкия е зарибил децата в училище с неговата Simple Smile На мен ми харесват, приятни са. Иначе вечно са ни ледени ръцете.

# 223
Някой да е съзирал станче за плетене нейде?

# 224
  • в ябълковата градина
Не намерих в сайта инфо, докога е срока на играта за книгата с рецептите?

Общи условия

Активация на акаунт