Лидл ::75::

• 66 863
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Напоследък много хора се оплакват от месото им, а дори и аз дето съм много непретенциозна , случих на кайма дето не се слепва... много неприятно
Тъй - тъй, като все ги хвалим- и аз ги  хваля наляво и надясно как взимам и на промоция и е по-хубаво от на другите магазини, без промоция, а като поФалиш едно нещо и то се разваля съм забелязала- независимо човек или предмет. Вдигнаха си носа и го удариха през просото Crossing Arms

# 271
Подарявам 3 точки за книгата. Simple Smile Ако някой от Бургас ги иска, нека ми пише ЛС.

обещани Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 08:28 от Барелина

# 272
А кога ще обявят печелившите от играта за безплатните пазари, знаете ли? Simple Smile
В сайта са писали, че днес на 4.12. ще обявят, но.... абе...  ooooh!

Във фейсбук са отговорили, че до края на деня.

А края на деня според тях кога ли е - 00:00 ч.може би? Абе пак има нагласации според мен, няма причина щом вчера са ги изтеглили, днес сутринта да не са обявени.  #Cussing out

# 273
  • В полите на Витоша :)
И аз мисля, че ще е нагласено и затова не се обявяват веднага след тегленето. Друг е въпросът дали е присъствал нотариус на тегленето, както е редно.

Кисело мляко Pilos 3,6% (червена кофичка) - 42 дни отворено в хладилника, НИЩО МУ НЯМА! Само малко е засъхнало по стените на кофичката, на вкус си е същото, само е малко по-гъсто.

# 274
Green_Eyed
сега като каза, и аз имам охлюв - рекордьор. Laughing
Същото мляко - пилос 3,6 червен- срок на годност 13.11, неотворено в хладилника. Дори не му се е надула капачката.

# 275
  • Sofia
Цитат
И аз мисля, че ще е нагласено и затова не се обявяват веднага след тегленето. Друг е въпросът дали е присъствал нотариус на тегленето, както е редно.
Ъхъм... още от началото на играта предполагаме, че е гнила работАта.  Whistling

Цитат
Кисело мляко Pilos 3,6% (червена кофичка) - 42 дни отворено в хладилника, НИЩО МУ НЯМА!
  ooooh!   Аз нали си квася мляко, след около 5 дни в хладилника вече накиселява...  Толкоз за купешките млека... това е положението.

# 276
Някой виждал ли е на живо блузите от новата брошура,елегантни пише,че са.Каква материя са и дали изобщо са като на снимката?

# 277
Някой виждал ли е на живо блузите от новата брошура,елегантни пише,че са.Каква материя са и дали изобщо са като на снимката?

Кои по точно. Аз взех една черна, която наподобява на риза - стои доста добре и елегантно...Приятно се изненадах.
Говоря за тези бяла, черна и вишнева които са, около 16-17лв...

# 278
  • Русе
Nil desperandum!, ако имате Хиполенд в близост, там също има станове за ластичета. А по левчетата няма ли?

Червеното мляко Pilos 3,6% по принцип е със срок на годност 1 месец. Аз за това и избягвам да го купувам. Не, че другите като са с по-малък срок на годност се развалят.

Ето едни развенчани митове за купешкото кисело мляко от сайта на Верея. Къде бил значи ключа от бараката Laughing
Скрит текст:
Особено разпространени са митовете по отношение на индустриалното кисело мляко:

1. В киселото мляко се влагат изкуствени консервиращи вещества (консерванти) с цел да се удължи срока на годност.
Това е невъзможно по следната причина: наличието на такива съставки би подтиснало развитието на пробиотичните микроорганизми и процесът на млечно-кисела ферментация и следователно и самото производство на хранителния продукт - кисело мляко.
2.Киселото мляко е с изкуствено удължен срок на годност и не се разваля в рамките на 3 дни (72 часа), както е било преди 20 години.
Понастоящем са се подобрили значително санитарно-хигиенните условия при добив на мляко (машинно, а не ръчно доене), хладилно съхранение на издоеното мляко, бърз транспорт в подходящи цистерни на суровината и бърза реализация на прясното млякото още по време на бактерицидната фаза, без да се допуска замърсяване със странична и патогенна флора, включително и със дрожди на изходния продукт, което се е наблюдавало преди 20-30 години. Времето на развитие на дрождите е 72 часа, продължава дори и в хладилни условия и е свързано с отделянето на газ, който бомбира капачките на киселото мляко и води до развала на продукта. Понастоящем не се допуска замърсяване с дрожди, което е една от причините за удълженият срок на годност на киселото мляко.

# 279
  • Sofia

Ето едни развенчани митове за купешкото кисело мляко от сайта на Верея. Къде бил значи ключа от бараката Laughing
Нали.  Joy     Точно производител на мляко ще ни каже истината и ще си сложи главата в торбата.  Wink  hahaha

# 280
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, пак да попитам някой с останали 2 точки от Пловдив или да има желание да ги прати по Еконт дали ще се намери

# 281
Гледам, че някои усилено коментират готварската книга и по-конкретно не самата книга, а кой колко точки събрал, кой колко излишни точки има и ги подарява, а пък кой има нужда от еди колко си точки и търси. Че даже има и хора, които са готови да я закупят от OLX, при положение че реално абсолютно всички сме я платили още преди да излезе от печат. Наистина ли не ви иде на акъла как да се сдобиете с книгата, без да харчите пари на практика?

# 282
  • Пловдив
За млеката не зная, но сиренето Пилос, което купих преди седмица се оказа неозряло. Беше като ластик. Даваш 10 лв. за килограм сирене и купуваш боклук  #Cussing out

# 283
  • Димитровград
Просветли ни,тези които търсим точки?

# 284
Milen Georgiev_509788 май се шегува Simple Smile А случайно да си се замислил, че някои хора така или иначе си пазарят редовно в лидл и книгата им идва подарък? Не вярвам някой да се пъне да изхарчи 125 лв заради една книга, още повече като ги има в олх за по 10 лв, ако толкова е на зор

Общи условия

Активация на акаунт