Лидл ::75::

• 66 867
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Някой да е съзирал станче за плетене нейде?
Ако е за София въпросът, има много в Х. Димитър.
Но мене ми се струват скъпи, може би в Джъмбо ще има повече видове и по-изгодни.

E, то не всички имаме джъмбо.. Rolling Eyes  А и те онлайн не продават чудно защо?

# 256
5-те безплатни пазарувания в Бургас нямат нищо общо с талоните. От регистрираните до 30-ти желаещи, се избраха 30, които на 5-ти декември ще участват в състезание в 5 кръга с разни забавни игри. Най-добрите 5 печелят безплатно пазаруване - пускат ги за 2 минути в магазина и каквото успеят на натоварят в количката (без нехранителните неща и с ограничение от по 2 броя за артикул), си го печелят Wink

Това е егати унижението.  ooooh! ooooh! Като правиш нещо- прави го както трябва. Като не ти се дава- не девай и толкова. Ще си счупя краката и ще тичам като обезумяла из магазина. Хайде няма нужда Stop

# 257
[/quote author=Mariposa_Malva link=topic=888366.msg32125093#msg32125093 date=1449236240]
(както е видно от подписа) [/quote]

Извинявам се за спама, но защо не виждам подписите ви?  newsm78

# 258
  • Варна
Абе тази книга няма ли да я пуснат да се продава?!? Аз точки не мога да събера и тва е- доста късно разбрах за стикерите......

# 259
Абе тази книга няма ли да я пуснат да се продава?!? Аз точки не мога да събера и тва е- доста късно разбрах за стикерите......
В olx.bg я продават,от 9.00 лв до 70.00лв

# 260
Момичета, в Лидъл има ли коледни лампички?
Имаше предната или по-предната седмица.

Има останали в някои магазини, трябва да пообиколиш. Те мисля, че са до изчерпване на количествата заедно с коледните декорации Hug

Благодаря  bouquet Аз от две седмици много- много не мога да излизам (както е видно от подписа) и ММ ходи да пазарува по списък, ама явно не ги е видял. Върна се само с едни коледни топки. По същата причина май ще се размина и с книгата, 2 пъти забравил да си поиска точки и сега имам само 4, а до Неделя нз дали ще ходи пак  Crossing Arms Оплаках се!

От Варна ли си? Имам една точка и мога да ти я дам Simple Smile Гледам, че в профила ти пише До морето Simple Smile

# 261
  • В полите на Витоша :)
А някъде в София има ли останали от малките марципанчета по 125 гр.? Интересувам се за централните магазини, Тодор Каблешков, Сливница или околностите Simple Smile

# 262
  • София
А кога ще обявят печелившите от играта за безплатните пазари, знаете ли? Simple Smile

# 263
  • Sofia
А кога ще обявят печелившите от играта за безплатните пазари, знаете ли? Simple Smile
В сайта са писали, че днес на 4.12. ще обявят, но.... абе...  ooooh!

# 264
  • Велико Търново
В сайта са писали, че днес на 4.12. ще обявят, но.... абе...  ooooh!

Във фейсбук са отговорили, че до края на деня.

# 265
Нали томболата се е теглила вчера, а днес трябва да само обявят печелившите. Аз честно казано рефрешвам цял ден и вече се изнервих.

# 266
  • Велико Търново
И аз не мога да разбера, ама явно има някакъв проблем, но не смеят да кажат.

# 267
  • Щастлива мама на 3 слънца
Имам 1 стикер мога да го пратя по еконт ако го иска някой.

# 268
Някой пробвал тел.кайма от млади телета?Правих супа топчета,омесих я,прибавих ориз,толкова много мазно пусна и има тежка миризма.Като отворих кутията всичко си беше ОК и е в срок на годност.А преди толкова ми харесваше.Жалко,никога повече месо от Лидл.

# 269
Напоследък много хора се оплакват от месото им, а дори и аз дето съм много непретенциозна , случих на кайма дето не се слепва... много неприятно

Общи условия

Активация на акаунт