Лидл ::75::

• 66 670
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • на Мелмак
Обаждала съм се - НУЛА ефект  bowuu
Здраве да е , има други магазини  Laughing
Исках коледна стая за децата , но ще взема от друго място , ще има и долен чаршаф .

# 436
  • София
Почти се справиха с победителите, остава да допълнят само още 30 за едномесечните, че нещо ги забравиха...

# 437
  • Пловдив
Честито на спечелилите! Аз не съм от тях.

# 438
  • гр. Варна
Едното име и номер от седмичните победители е дублирано,така че един спечелил липсва

264   Margarit Kamenova   /O2nSzOJJw
265   Margarit Kamenova   /O2nSzOJJw

# 439
Това теглене е пълна пародия .
 Доставяли са - мъжа ми беше питал за някаква машина и   служител му съдействал и дал заявка по телефона и бяха я доставили . Обадиха се от магазина да го уведомят.
 С мен пък обратното - служител ме насочи към телефона им - от там сукаха сукаха и измислиха ,че чопърите са ги върнали на производителя Grinning
  Явно зависи до фактора човек и дали е благоразположен да ви помогне / да си свърши работата.

# 440
И аз не съм спечелила, но видях името на моя приятелка, спечелила е пазаруване за 1 седмица - все файда Simple Smile

410   Stefka Georgieva   DCQIwWzWkg
412   Stefka Georgieva   GswAfeDwew

Някой по-нагоре беше писал, че може едно име само веднъж да бъде изтеглено. Ако имената са на една и съща дама, значи може и по няколко пъти.

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 10:22 от rorrr

# 441
  • Пловдив
Едното име и номер от седмичните победители е дублирано,така че един спечелил липсва

Не е само едно.
Аз забелязах, че номер 273 и 275 също е дублирано.
273    Христо Милин    GNoN5DARjA
275    Христо Милин    GNoN5DARjA

# 442
  • Варна
видях си името, обаче такъв талон нямам, значи е някоя съименичка  Crossing Arms мразя лидл  Laughing

# 443

И аз забелязах дублирането. По тази логика може да има и още доста такива, само че като не са едно след друго няма как да разберем и айде спестихме си няколко човека от победителите. Thinking

# 444
  • гр. Варна
А това го копирам от фейсбук и е въпрос към лидл

Имам въпрос: Ще дисквалифицирате ли номер 92 и 202, 203 и 479, 77 и 363, 91 и 179, 164 и 310, 273 и 275, 193 и 243, 473 и 300, 80 и 415, 37 и 464, които са вкарали картончетата си по няколко пъти(на едно и също име или на различни имена) с цел увеличаване на шансовете си за печалба?

# 445
  • София
Моля за съдействие!

Купих сьомга, от тази с подправките, оставих я да се размразява и пратих детето да хвърли боклука, в който беше и кутията Sad И сега не си спомням какво пишеше за приготвянето?! На колко градуса, колко време, зехтин да слагам ли... Нищо не помня. Моля, ако някой друг си е взел, да пише как се пече, че да не я объркам нещо. За първи път купувам замразена риба и не знам дали няма някакви особености в приготвянето Rolling Eyes

# 446
Дайте рецептата за пълнен шаран,  която е изпитана
Аз го правя така:
Скрит текст:
Запържвам в олио 1-2 глави лук, нарязан на полумесеци, добавям 1-2 суп.лъж. ориз, сол, дафинов лист, 1ч.л. сух дивесил. Когато оризът набъбне, добавям домати (1-2, нарязани на едри кубчета, може и консерва), връзка магданоз. Малко преди да се свали от огъня добавям едро счукани орехови ядки (от около 20-тина ореха). Шаранът, измит, посолен, се пълни с плънката, зашива се и се слага в тава, наоколо се разпределя от останалата плънка. Пече се. Разбиват се 1-2 яйца с 1ч.ч. кисело мляко и се полива шарана. Връща се във фурната за доопичане. Правя шарана така от няколко години, на нас много ни харесва. Да ви е сладко!

# 447
На сестра м мъжът й е сред едноседмичните печеливши.

# 448
Някой печеливш получил ли е е-маил от ЛИДЛ,или и те ще се бавят седмица? Виждам името си и номера,но майл нямам.

# 449
Ние не сме сред печелившите, а как се надявах... Sad

Общи условия

Активация на акаунт