Лидл ::75::

• 66 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • В полите на Витоша :)
Отговор от Лидл на въпросите ми дали продължават да дават точки и дали печелившите ще получат имейли:

"Привет, Марти, на всички пазарували, но не получили точки в събота и неделя, срещу талон и касов бон поставяме печати, които имат същата стойнист като точките. От днес обаче не раздаваме точки. Надяваме се на твоето разбиране. Всички спечелили ще получат мейл и срокът, в който могат да отговорят ще бъде удължен спрямо нашето забавяне, разбира се. Хубава седмица!"

Интересно ми е какво ще правят стотиците (ако не и повече) останали книги  newsm78

# 556
Отговор от Лидл на въпросите ми дали продължават да дават точки и дали печелившите ще получат имейли:

"Привет, Марти, на всички пазарували, но не получили точки в събота и неделя, срещу талон и касов бон поставяме печати, които имат същата стойнист като точките. От днес обаче не раздаваме точки. Надяваме се на твоето разбиране. Всички спечелили ще получат мейл и срокът, в който могат да отговорят ще бъде удължен спрямо нашето забавяне, разбира се. Хубава седмица!"

Интересно ми е какво ще правят стотиците (ако не и повече) останали книги  newsm78
подаръци на родата Wink

# 557
Днес дават ли ви точки за книгата?

Да, пак имам две от днес  не мога да се отърва. Ако на някой от Бургас не му достигат. Mr. Green
Може ли за мен, моля, 2 не ми стигат

# 558
Днес дават ли ви точки за книгата?

Да, пак имам две от днес  не мога да се отърва. Ако на някой от Бургас не му достигат. Mr. Green
Може ли за мен, моля, 2 не ми стигат

Може естествено  Mr. Green Поши ми на лични и ще се разберем.

# 559
И в Бургас има от станчетата с ластици.

Взехме станче в петък от Лидъл свобода имаше оне 15бр.

Тази сутрин имаше станче и ластички в Лидл на Стамблийски, до метростанция Вардар, специално ги загледах защото някой питаше

Aaa, привидяло ви се е.Халюцинацийка. Жената по телефона каза, че информацията във форума не е вярна Naughty Naughty

# 560
В Ямбол още в петък бяха свършили книгите и казаха, че няма и да има. Добре, че имах път към Бургас и си  взех от там книгата.

# 561
  • Пловдив
Имам една излишна точка за книгата на Манчев и Шишков. Ако някой проявява интерес...

# 562
Имам една излишна точка за книгата на Манчев и Шишков. Ако някой проявява интерес...

Аз търся една точка Simple Smile Ще пиша на ЛС

# 563
  • София
Кис. краставички на Чира добри ли са, видях голям буркан (над 1л) за 2лв, но до кога е намалението, няма го във бр-та? newsm78

# 564
Кис. краставички на Чира добри ли са, видях голям буркан (над 1л) за 2лв, но до кога е намалението, няма го във бр-та? newsm78

Те май са нови в асортимента. Аз си купувам на Фрешона, корнишоните са на промоция в момента.

# 565
Давам две точки, София, пишете.

# 566
Някой от Варна, района на Лидл Левски, дали има една излишна точка? Ще съм много благодарна!

# 567
Тази вечер в Монтана имаше поне 15 комплекта за гривни с ластици.

Скоро имам рожден ден и за разнообразие исках да правя патица, притеснява ме това, че трябва да я замразя и не знам дали ще е хубава след това, някой замразявал ли е? Макар че бяха останали 2-3 бр. и ако не зареждат повече, няма да има нужда да го мисля.

# 568
Дали има някаква възможност до Коледа да пуснат пуйка? Минали години имало ли е? Да знам дали да чакам или да се насоча към друг магазин... Thinking

# 569
  • Варна
Здравейте,
видях в брошурата слухов апарат, някой има ли отзиви? Ще съм благодарна ако сподели Praynig

Общи условия

Активация на акаунт