Лидл ::75::

• 66 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Аз имам такъв мини миксер за млечна пяна,не е от Лидл,но те всички са на тоя принцип-слагаш във висока чаша мляко три пръста някъде и потапяш миксера да опре дъното,постепенно го издърпваш нагоре към повърхността и пяната е готова за минутки.Аз го ползвам много и лятото за фрапе.

# 541
И аз затова купих, за правене на пяна от нес кафето. Надявам се да са качествени

# 542
  • Sofia
Аз имам такъв мини миксер за млечна пяна...и пяната е готова за минутки.
Точно това му е функцията - най-вече прави пяна, а аз/ние не я щем.  Wink

# 543
Благодаря! Явно съм се заблудила, че става въпрос за някакви сладки пръчици, които преди време ми похвалиха, а аз никога не съм ги виждала по брошурите.

# 544
  • Русе
някой погледна ли пресите за кафе, хубави ли са. Не мога да отида днес дано и утре има.

# 545
Брей- досега винаги са били любезни с мен по кл. тел
Сега една дама ми каза, че били изчерпани ластиците със станчето. Казвам аз- имам информация от форума, че ги има еди къде си. Тя ми вика: Тази информация от форума не е вярна.
Викам и аз за какво им е да ме лъжат
Уф, че се ядосах

# 546
Тази сутрин имаше станче и ластички в Лидл на Стамблийски, до метростанция Вардар, специално ги загледах защото някой питаше
Ако ти е удобно, иди си вземи

# 547
  • В полите на Витоша :)
Днес дават ли ви точки за книгата?

# 548
  • на Мелмак
Брей- досега винаги са били любезни с мен по кл. тел
Сега една дама ми каза, че били изчерпани ластиците със станчето. Казвам аз- имам информация от форума, че ги има еди къде си. Тя ми вика: Тази информация от форума не е вярна.
Викам и аз за какво им е да ме лъжат
Уф, че се ядосах

Взехме станче в петък от Лидъл свобода имаше оне 15бр.
Да похваля кафето в дървените буренца - страхотно е , както и цената му де  Laughing
Но все пак дано го има по- дълго време .

# 549
На мен ми дадоха. Още една точка ми остава, дано не свършат книгите докато си я набавя. Казаха, че промоцията продължава до изчерпване на количествата.

# 550
  • Бургас
И в Бургас има от станчетата с ластици.

# 551
Мъжките пуловери дали са добри според вас? Преди имало ли ги е?

# 552
Днес дават ли ви точки за книгата?

Да, пак имам две от днес  не мога да се отърва. Ако на някой от Бургас не му достигат. Mr. Green

# 553
  • Пловдив
Може и да е обсъждано назад в темите,но не откривам. Взех брашно,готов микс със слънчогледови семена,правих според указанията на пакета,но водата ми се стори в повече. Някой пробвал го в хлебопекарна,може ли да даде съвет ,колко вода се слага?
Аз ползвам една готова смес и слагам точно колкото е изписано на опаковката. Винаги става по един и същ начин плътен и вкусен хляб. Не е пухкав, а като е на тесто е една лепкава гъста маса, но ми харесва много

# 554
На мен ми дадоха. Още една точка ми остава, дано не свършат книгите докато си я набавя. Казаха, че промоцията продължава до изчерпване на количествата.

Във Велико Търново отказаха да дадат точки и заявиха, че даването на книги е приключило вчера... Няма да е зле да си уточнят политиката и да информират служителите си.

Общи условия

Активация на акаунт