Лидл ::75::

• 66 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тази вечер в Монтана имаше поне 15 комплекта за гривни с ластици.

Скоро имам рожден ден и за разнообразие исках да правя патица, притеснява ме това, че трябва да я замразя и не знам дали ще е хубава след това, някой замразявал ли е? Макар че бяха останали 2-3 бр. и ако не зареждат повече, няма да има нужда да го мисля.
Aз съм замразявала /купувана от лидл от предишни промоции, ако има значение/ - нищо и няма после. Все пак няма да я държиш 1година във фризера. Това, че са останали 2-3 бр. не значи, че утре няма да изкарат пак. На дали изкарват всичко на 1 ден, все пак промоцията е няколко дни, а фризерите им в залата за продажба си имат обем.

# 571
Относно точките - обещани са вече.

# 572
Днес благодарение на pticasprujina имам още две точки   Hug. Благодаря от сърце, pticasprujina   newsm51
Остана ми още една и съм готова за книга /ако не свъpшат де  Wink/

# 573
  • Пловдив
Момичета, гофретника е много хубав .Имаме го от миналата година. Гофретите не залепват и стават много бързо, защото е двоен.

# 574
Нещо масово се наблюдава несъответствие между имена и талончета!
Май Лидъл си решиха проблема лесно - и вълкът сит, и агнето цяло...😊
И моя комшийка я има в списъка, пази си всички талони, ама няма точно този талон написан срещу името и ( а името и е по-особено);

И при мен е същата работа- пазя си всички талончета със сигурност, но кодът не съответства на моите. Името ми също е по-особено...  Thinking

# 575
Нас ни няма въобще.  Crossing Arms Сърдита съм...  а посещаваме Лидл поне 3 пъти седмично и правим сметки винаги над 30 лв.  Crazy

Тази вечер бяхме в Лидл на Халите. За пръв път влизам там и ми направи впечатление, че асортиментът е по-малък + това, че няма щанд за намалени нехранителни  Rolling Eyes , а намалените хранителни не бяха на отделно място, а по местата си.  newsm78 Някакси ми беше странен този магазин.

Но това пак не попречи сметката да е 30+ и си взех поредната точка за книгата.  Peace

# 576
Относно играта и моето име не съответства с уникалния номер.

# 577
  • София
Имам една точка залепена на картонче. Ако на някой му трябва, до 17,30 съм в района на Народното събрание. Laughing

# 578
Скоро имам рожден ден и за разнообразие исках да правя патица, притеснява ме това, че трябва да я замразя и не знам дали ще е хубава след това, някой замразявал ли е? Макар че бяха останали 2-3 бр. и ако не зареждат повече, няма да има нужда да го мисля.
Aз съм замразявала /купувана от лидл от предишни промоции, ако има значение/ - нищо и няма после. Все пак няма да я държиш 1година във фризера.
+1
В момента имам 2 във фризера, третата ще я готвя днес.

# 579
Миналия път като пускаха патиците купих и я замразих. Нищо и нямаше.
Да попитам пускали ли са детски халати за баня до сега, защото аз нямам спомен?

# 580
  • София
Здравейте,
видях в брошурата слухов апарат, някой има ли отзиви? Ще съм благодарна ако сподели Praynig
Пускали са преди, но тогава имаше коментар, че не е добре да се купува така апарат от магазин, даже може да е опасно, трябва да е изписан от лекар, да е настроен според нуждите на човека. Не помня подробности, потърсете в стари теми. Тогава това ме спря да купя.

# 581
  • София
Имам три точки от Лидл, ако някой ги иска да пише. Офиса ми е близо до четвърти километър  и живея в Младост 4.
Запазени.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 09:50 от Aila

# 582
  • София
Момичета,да сте виждали в София останала някоя бройка от дървените играчки,по точно от балансиращото животинче?Благодаря!

# 583
  • софия
Тези книжки хубави ли са?

# 584
  • Sofia
Имам излишна точка, залепена на картонче. До 16.30 съм в района на  Стамболийски и К. Величков. Ако някой я иска да ми пише на лични.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 10:15 от mi_sy

Общи условия

Активация на акаунт