Лидл ::75::

• 66 516
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Относно станчетата с ластиците- днес в Лидъл Надежда имаше поне 15 броя.
И пак да попитам- дали някой е виждал останали от спалните комплекти с еленчетата от събота- от информационния център както обикновено ми отговориха, че не са в постоянния асортимент и са изчерпани.

# 586
Не съм виждала, мисля че няма

# 587
Има ли Тирамису от Делукс серията?

# 588
  • София
Тези книжки хубави ли са?
Според мен са подходящи за деца в предуч. възраст - начални класове, има разни заимателни задачи, дискът е 5-6 кратки филмета по 6 мин., не е нещо особено, взех книжка No 1, няма да вземам 2.
Подразних се, че разказвачът на бг във филма /или как се казва/ не изговаря правилно р, но детето ги хареса.

# 589
  • софия
Тези книжки хубави ли са?
Според мен са подходящи за деца в предуч. възраст - начални класове, има разни заимателни задачи, дискът е 5-6 кратки филмета по 6 мин., не е нещо особено, взех книжка No 1, няма да вземам 2.
Подразних се, че разказвачът на бг във филма /или как се казва/ не изговаря правилно р, но детето ги хареса.
Точно за толкова голямо детенце ми трябва. Ще отида да ги погледна. Благодаря!

# 590
  • София
Здравейте, момичета, за статистиката искам да се похваля: сред спечелилите съм! По телефона се обадих, от днес започват да разпращат мейлите. Не пиша в темата, но ви чета постоянно и доста пазарувам от Лидл. Не е задължително някой да се похвали тук, за да има действителни спечелили, аз също не вярвах, още повече имаше бъгове в онлайн системата им и не бях сигурна дали съм регистрирала успешно талоните Simple Smile

# 591
Здравейте, момичета, за статистиката искам да се похваля: сред спечелилите съм! По телефона се обадих, от днес започват да разпращат мейлите. Не пиша в темата, но ви чета постоянно и доста пазарувам от Лидл. Не е задължително някой да се похвали тук, за да има действителни спечелили, аз също не вярвах, още повече имаше бъгове в онлайн системата им и не бях сигурна дали съм регистрирала успешно талоните Simple Smile

LaughingАаааа, теб не те знаем от темата..

# 592

LaughingАаааа, теб не те знаем от темата..

Нали? Не се брои ... Mr. Green

# 593
Мдаа....ние чакаме спечелили от списващите тук... bowuu

# 594
  • София
Да, знам, че не ме знаете от темата Simple Smile, просто нямам време честно казано да пиша, но ви чета и не се стърпях да се похваля  bouquet

# 595
Аз не съм и не съм се и надявала да спечеля - инак такива дето ей сега пишат са ми нещо подозрителни Grinning
 Лидл ,ако бяха достатъчно умни можеше да подкупят някои по  известни пишещи тук и да замажат положението   Joy 

# 596
Да, знам, че не ме знаете от темата Simple Smile, просто нямам време честно казано да пиша, но ви чета и не се стърпях да се похваля  bouquet

Абе не се връзвай, ние така си се шегуваме, да не вземеш да избягаш сега. Я кажи сега от какво си доволна, че малко да се впишеш в темата. Mr. Green

# 597
  • Асеновград
Здравейте,
видях в брошурата слухов апарат, някой има ли отзиви? Ще съм благодарна ако сподели Praynig
Пускали са преди, но тогава имаше коментар, че не е добре да се купува така апарат от магазин, даже може да е опасно, трябва да е изписан от лекар, да е настроен според нуждите на човека. Не помня подробности, потърсете в стари теми. Тогава това ме спря да купя.
Всъщност какво значи "Изписва го лекар"? На майка ми и се полага на определено време слухов апарат , привеждат и сума от социалните и тя отива и си купува като представя фактура при тях. Само дето "купуването" е задължително от определена фирма и цената е три цифрена.И горе долу три цифрена излиза сумата за пътни за няколкото ходения до социалните и до фирмата.После апарата се носи до кабинета на лекар за да се настрои за определения човек. В последствие колкото пъти спре да работи се носи за настройка.Ако тя си го плаща сама си избира какъв да си купи според възможностите си. Ако зависи от лекаря той ги праща за определена марка и даже в определена аптека откъдето да го закупят с бележка ,че е изпратен клиента от него........  Предния път го изпуснах но сега смятам да и взема един от лидълските за резервен.На външен вид почти няма разлика с този който над 400 лв. Предполагам и на този ще му е нужна първоначална настройка според степента на глухота на ползващия го.А и има 30 дни в които може да се върне ако не става.

# 598
  • София
Да, знам, че не ме знаете от темата Simple Smile, просто нямам време честно казано да пиша, но ви чета и не се стърпях да се похваля  bouquet

Абе не се връзвай, ние така си се шегуваме, да не вземеш да избягаш сега. Я кажи сега от какво си доволна, че малко да се впишеш в темата. Mr. Green
Няма да избягам от четенето Wink, но хайде и да се запиша. Simple Smile Ами в общи линии го "открих" този магазин, така да се каже и от доста неща съм доволна. От вас разбирам и за лютениците, и за месото... Simple Smile Сутринта си купих миксерчето за мляко и джобните грейки, честно, нямаше да им обърна внимание ако не ви бях прочела Simple Smile На децата съм взимала доста неща - апрески, пантофи, дебнах термобельото, но дори и най-големият детски размер ми се видя малък за големия ми син, а мъжкият термо клин така и не го хванах. Но се заредих и с 2 книги  Heart Eyes От комплектите за моделиране съм взимала - с котка, куче... много се забавлявахме с малкия, пак от вас научих за комплекта за рисуване и сутринта го купих.  Simple Smile В интернационалните седмици имаше доста попадения, но ми липсват например щандовете с колбаси или топлите витрини, които ги има в други магазини. Не им беше изпипана играта, това е истина - първо в самото начало в магазините служителите не знаеха по колко талона се полагат, после системата им забиваше, после нямаше текст "успешно регистрирахте..." и за капак - не получих мейл, а ми се обади моя близка и ме попита "ти ли си..., която печели пазаруване в Лидл". Казах, че едва ли, но реших да си проверя талоните в сайта и се обадих по телефона.  Simple Smile

# 599
Гледам че все още има повтарящи се имена.Те по 2 награди ли печелят или ще има разместване ,т.е. нови попълнения?
А иначе съвпадения на имена може да има много,аз вчера в еконт докато си чаках реда преди мен имаше мъж с същите имена като мен, обаче в мъжки род, направо се ококорих на съвпадението. И жени със същотото име и фамилия съм засичала няколко, така че малко прекалено мнителни сте.

Общи условия

Активация на акаунт