Лидл ::75::

• 66 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря на RosMar за подарената точка, днес си взех книгата  Hug
Не видях да раздават точки днес. Краставичките Фрешона бяха на промоция, много се изкуших да взема, но днес бях пеша и щеше да тежи... Мернах, че в понеделник ще има спортно облекло за мъже и жени.

# 646
Моля, за мнение за масажиращата седалка, която е от утре.

Имаме я от 1г и сме доволни Peace
Е, не е като тези на Casada, ама и цената им не е същата Wink (преди имахме и такава, та имам база за сравнение)

# 647
  • Пловдив
Някой има ли ат каните за кафе-френска преса Thinking

# 648
  • Русе
Да се похваля, а да похваля и служителката в единия ни Лидл. Най-после отидох за френската преса - нямаше, и патица нямаше. Попитах и тя се обади в друг техен магазин - там - имало и ми запази. Та вече имам преса и патка  \станахме 3 в къщи\. Е сега, някой се похвали че я е приготвил много добре - моля за рецепта - не съм готвила никога. Мерси.
Френската преса още не съм пробвала - ще отчета по-късно.

# 649
  • Варна
Здравейте!
Има ли сладкарски бои в магазина ..?А ,и също формички за сладки да сте виждали? newsm78

# 650
От постоянния асортимент няма, имало е в промоции и не са никак лоши

# 651
  • Русе
Здравейте!
Има ли сладкарски бои в магазина ..?А ,и също формички за сладки да сте виждали? newsm78
Няма сладкарски бои.
Формички за сладки бяха пускали по едно време, но едва ли ще има останали някъде. При нас преди месец 2 комплекта са търкаляха в стоките с 30% намаление.

# 652
Мисля, че няма бои. Миналата седмица обиколих няколко магазина да търся захаросани портокалови и лимонови парченца. Накрая намерих само в Лидл и то няколко вида  Peace
Сладкарски бои купих от Кауфланд.

Сетих се за какво бях влязла-да питам за пресата за кафе.

# 653
  • Варна
Мисля, че няма бои. Миналата седмица обиколих няколко магазина да търся захаросани портокалови и лимонови парченца. Накрая намерих само в Лидл и то няколко вида  Peace
Сладкарски бои купих от Кауфланд.

Сетих се за какво бях влязла-да питам за пресата за кафе.
Сладкарски бои на друго място ,освен в  Кауфланд?

# 654
Зависи за какво точно ти трябват. Взимала съм прахообразни от Фантастико, Пикадили... стават, но и не са нещо особено.

Ако искаш хубави, плътни цветове ти препоръчвам геловите бои на Уилтън, но те са и по-скъпи.

Реален магазин, от който можеш да вземеш, е например Aromas House (ох, сега пък видях, че не си от София, но пък можеш да поръчаш и онлайн).

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 13:45 от Меичка

# 655
 Лещата нещо ми се губи... Confused

# 656
Каква леща ? Хубава ли е ?
 Рядко готвя и може да купя един пакет за проба - ще го мотаме 1 г Grinning

# 657
Здравейте момичета, до кога беше книгата на Манчев и Шишков?

# 658
  • Бургас
До 06.12,но все още има по магазините.

# 659
  • Русе
Лещата нещо ми се губи... Confused
Хм! Преди месец беше на промо. Аз тогава си купих, ама така и не съм я разпечатвала още.
Купувала съм и от евтината и от скъпата. И двата вида беше хубава и увираше много бързо. Но това не е гаранция, че сегашната(ако я има) ще е хубава. 

Общи условия

Активация на акаунт