Лидл ::75::

• 66 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia, Bulgaria
Здрвейте, нахълтвам малко нахално в темата ви, но да попитам,понеже виждам че пазарувате ежедневно, случайно някоя от вас да е виждала останали мъжки ски якета от черните с оранжави ципове мисля че са newsm78 (ММ се сети сега чак че иска такова яке  ooooh! )

# 631
  • Варна
Ей, тези краставички..  ММ е строен утре да посети Лидл  Wink

# 632
Дали са останали още патици?  Thinking

# 633
  • Sofia
Сигурно... сега краставички се купуват.  Wink 
Шегичка де, не знам за пернатите.

# 634
Абе дано да намеря, имам поръчка да се запасим с още, след снощната, която стана разкошна.  Laughing

# 635
  • В полите на Витоша :)
Моля, ако някъде в София дават още точки за книгата, споделете. Не ми стигат 2, за да взема втора книга и за майка ми.

# 636
  • София
Вчера в Лидл в Младост 4 към 7 часа вечерта имаше доста останали патици. Аз взех една, която днес ще я готвя.

За точките на касата имаше рулото с точки, но макар сметката да ми беше около 30 лв, касиерката не ми предложи да ми даде. Тъй като имам 3 точки, които съм обещала вече, не си направих обаче труда да питам дали не трябва да ми даде.

# 637
В Младост-4 още на 6 декември не си направиха труда да ми дадат точка за сметка от 30 лв. (може и същата касиерка да е била). В Младост-3 до вчера все още даваха точки, обаче.  Wink

# 638
Намерих, мерси Аила!

# 639
Привет!Нямаме все още лидл в нашия град и искам да питам дали продължава предлагането на това дървено влакче с релси все още http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=32719

# 640
  • София
На Вардар вчера даваха точки.

# 641
  • Асеновград
Привет!Нямаме все още лидл в нашия град и искам да питам дали продължава предлагането на това дървено влакче с релси все още http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=32719
До вчера имаше в нашия магазин ,но не обърнах внимание дали влак или писта кутиите бяха затрупани в един ъгъл с други играчки.

# 642
  • В една слънчева къща...
Момичета, виждали ли сте някъде останал миксер/робот? Май ще си поръчам на Дядо Коледа Simple Smile

# 643
  • България
Моля, за мнение за масажиращата седалка, която е от утре.
Имам масажиращата възглавница за врат, но не можах да свикна с нея - много ми е твърда и самите масажиращи глави са ми големи.

# 644
За краставичките разбрахме, ама за питиетата не си признавате, а?
Вчера мъжът ми домъкна някакво н'ам колко годишно уиски от Лидл  Wink Без краставички  Sad

Влязох да ви питам нещо и забравих какво Crazy

Общи условия

Активация на акаунт