Лидл ::75::

• 66 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Уф, не обичам замразени неща просто, имам чувството че и смлян да го бяха замразили, пак няма да ми хареса. Сега нали продават пресен бейби спанак, той вече ми хареса, ама много Simple Smile

# 691
  • Sofia
Абе замразения спанак взеха да не го обозначават на опаковката какъв е - млян, рязан, цели листа...  Twisted Evil  Много дразнещо...
Иначе се слагат замразени зеленчуците. 

# 692
Ами то на тоз аз по опипване май разбрах Grinning
  Може да купя пресен и да си замразя в празна кутия от бонбони или форми за лед . Пресният като купя ще го забравя и ще замине на боклука .

# 693
Сладкарски бои има в Метро-купувала съм лично от там, а едни майки казаха че имало и в Билла .
Я да попитам любителите на краставичките за тези ли говорехте преди няколко страници или има и други на фрешона? То се е видяло, че ще се купуват / заради вас Crossing Arms/, ама поне да знам какво да търся.  Peace
-
-същите  Peace
Одеве оставих 100лв, и реших, че ще си взема още една книга-ядец! Mr. Green Били до 6-и  Crossing Arms
Купих Sweetie -прилича на грейпфрут, но е чисто зелено; на вкус се оказа също като грейпфрута, но лееко по-различно; не бих повторила и препоръчала де  Peace [/color]

# 694
Аз купувам пюрирания спанак за кекса... Той е много добър

# 695
Кой е пюрираният - другият ли ? Този при мен беше на жилки - но не пюриран .

# 696
Малко пакетче 99 стотинки

# 697
Аз защо не видях такова - ще потърся . Но изцяло замразено ли - това колко грама е ?

# 698
  • Варна
Обикновено на етикетите около продуктите е отбелязано дали е нарязан или смлян спанака. Не съм сигурна дали фирмата е различна, но щом аз разбрах Embarassed- няма да е много скрито описанието.

# 699
  • София
Сладкарски бои има в Метро-купувала съм лично от там, а едни майки казаха че имало и в Билла .
Я да попитам любителите на краставичките за тези ли говорехте преди няколко страници или има и други на фрешона? То се е видяло, че ще се купуват / заради вас Crossing Arms/, ама поне да знам какво да търся.  Peace
-
-същите  Peace
Одеве оставих 100лв, и реших, че ще си взема още една книга-ядец! Mr. Green Били до 6-и  Crossing Arms
Купих Sweetie -прилича на грейпфрут, но е чисто зелено; на вкус се оказа също като грейпфрута, но лееко по-различно; не бих повторила и препоръчала де  Peace [/color]
Благодаря. Суитито и на мен не ми хареса, прекалено ми е кисело, а се настрох на сладко като го купувах, не знам защо реших, че е сладко, а то кисело, като грейпфрут. Sick

# 700
Някой питаше за влакчето с батерии, ако не се лъжа. Сега гледах в приложението на лидл го дават от 14.12. понеделник

# 701
И аз да се включа - днес в Лидъла на Тодор Каблешков имаше книги, но няма точки. Аз съм с картонче с 3 точки и се примолих на касиерката за книга, но тя ми се озъби Sad Така че за момента съм без книга. Като ходя утре/ в други ден ще се помоля на някой касиер, може пък и да ми върже Simple Smile

А имате ли идея, ако се напазарува за 125лв дали ще дадат направо книгата без да се дават точки???

# 702
Да,  стига в конкретния магазин да дават още книгата

# 703
  • Пловдив
Купих Sweetie -прилича на грейпфрут, но е чисто зелено; на вкус се оказа също като грейпфрута, но лееко по-различно; не бих повторила и препоръчала де  Peace
Суити са сорт сладки грейпфрути. Аз ги харесвам.

# 704
Купих Sweetie -прилича на грейпфрут, но е чисто зелено; на вкус се оказа също като грейпфрута, но лееко по-различно; не бих повторила и препоръчала де  Peace
Суити са сорт сладки грейпфрути. Аз ги харесвам.
Пак ли са ги пуснали? И аз ги харесвам, но не бяха евтини, нали? Цената беше на брой

Общи условия

Активация на акаунт