Професионални серии за коса - тема 91

• 59 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Бубка, благодаря и на теб за Дисциплина Hug
Линде,надявам се правилно да съм те насочила  Hug

setony  bouquet Hug

# 211
Епона, имах от тестер шампоана на Филип Кингсли за чувствителен и сърбящ скалп. Много успокояваше, моя от лятото почна да ми прави някакви проблеми, и то само в 2-3 участъка колкото монети, и с този шампоан цялата ми главичка беше спокойна до следващо миене. Иначе ми е сухо на тези места, понасърбява ме и понякога направо се лющи като пресушено. Но при мен е остатъчен проблем от цялостна алергична реакция, шампоаните на Керастаз обаче много не ми бяха добре, дори този dermo-calm, който взех с успокояваща цел и там твърдо минавам само на маски и финиши.

Бубе, скоро ще разбера сигурно Mr. Green Hug и ще споделям.

Ох като я споменете тази Алтерна Тен Heart Eyes Heart Eyes не мога обаче за момента да се класирам там като пари, имам още 2 мостри ще си ги къткам колкото мога, дано ме заредят с още от Арлен на следваща поръчка Grinning Praynig

# 212
Инк Мама-тя е по-скоро балансирана серия,просто аз много се бях пресушила преди това.
Виви не си сама  Hug
днес имах и мейл за -30% на Пюролоджи (на вече намалени с -20% неща) -обаче реших да не го отварям и направо в кошчето  Mr. Green така ще процедирам вече  Whistling
В кой сайт е намалението на Пюролоджи  bouquet

# 213
  Аз от Арлен си поръчах маската Алтерна Тен за 56 лв.
Днес я пробвах и се влюбих!!!!
Чак ме е яд, че толкова ми хареса. Не мога да си я позволя
на реална цена.
Сега май ще поръчам от Енцо.Още се чудя, защото си е доста
пари, но резултатът е страхотен!
Аууу кога е била на 56 лв? Shocked На черния Перко ли  newsm78 Не съм поглеждала,  но в рибката доколкото си спомням беше около 84-85  Rolling Eyes

# 214
На моя мъж реално аз му избрах Редкен, но му хареса.

Иначе аз се владея за покупки
Скрит текст:
/самовнушавам си Mr. Green/
..., но тази серия отдавна я желая, а цените са най-добрите, които съм виждала.

# 215
Чак ме е яд, че толкова ми хареса.
Не мога да си я позволя
на реална цена.
Тоя пост мА кара да се гръмна  Joy ще ви напусна за всеки случай  Mr. Green поне за днес.

# 216
  • Пловдив
на реална цена.
Аууу кога е била на 56 лв? Shocked На черния Перко ли  newsm78 Не съм поглеждала,  но в рибката доколкото си спомням беше около 84-85  Rolling Eyes

Да, тогава ми хвана и кода от 20 %.
Ако знаех, че е толкова хубава щях и шампоана да взема.

# 217
Аз също съм я пропуснала тогава, но бях набелязала само Керастаз и си знаех какво точно искам...

# 218
  • Пловдив
Чак ме е яд, че толкова ми хареса.
Не мога да си я позволя
на реална цена.
Тоя пост мА кара да се гръмна  Joy ще ви напусна за всеки случай  Mr. Green поне за днес.

Ама мен повечето от постовете ви ме карат да се гръмна.....
и се гръмвам, ама......
Само се харча заради вас! Mr. Green

# 219
Момичета, по-рано днес ви питах за chi silk infusion, имам още едно питане за нея - не бях купувала коприната от доста време /има-няма 2-3 години/, но винаги я помня като много леко и течно олио с жълт цвят, с което винаги съм усещала, че трудно ще прекаля. Днес пробвах тази, която ми доставиха от Ензо и се оказа напълно безцветна и малко по-гъста от тази, която съм имала. Да не би да са сменили формулата или какво? За информация, първите ми опаковки бяха купувани от Щатите, а последната от БГ, но нито една не е била такава. Иначе попи бързо и не остави мазен филм, точно както си я спомням, но нещо ме гложди сега. А даже се набутах с опаковка от 170 мл. Моля споделете как е при вас! Praynig

Иначе, току що хубаво се напротеинЧИх Laughing. Мих с инфрата Ш+Б на ЧИ, после малко коприна и реших да послушам РУСА МАМА ( bouquet) и сложих и от бамбуковата термозащита на Алтерна, че утре ще трябва да къдря с пресата  Tired . Шампоанът ми заплете точно, както бамбука на Алтерна за обем, а косата ми изпи ужасно много балсам, но пък разресах доста лесно след това. Не знам как ще е утре, сега косата още съхне и се въздържам от окончателно мнение. Лъскава е, но някак липсва мекота като че ли... Rolling Eyes

ПП: Аз не държа да споделям нищо с никого, а всичко, което смятам за любимо и особено ценно, моментално изчезва от банята, заедно с мен. Ами така де...  Embarassed Ох, сега като се заговорихте за мъжете се сещам, че първият ми професионален продукт (огрооомен лак за коса на Редкен) всъщност ми го подари бивше гадже, което гадже беше с най-разкошната коса, на която съм сигурна, че и жена може да завиди. С такава гордост ми каза "да знаеш, че Редкен е професионалма марка и са много добри продукти". Ей така бях  Shocked. Викам си какво ли ти разбира на тебе главата от продукти и лакове за коса. Е, прав беше, след години и аз съм вече влюбена в Редкен Heart Eyes, а той е загубил доста от прекрасната грива  Confused...

# 220
Фреяяя, искренни благодарности за новата,прекрасно оформена тема както винаги !!   Hug bouquet

1.Ампули до сега не съм пробвала,незнам някак си пренебрегвам тази грижа,но мисля в скоро време да поправя тази грешка.Насочила съм се към ампулите на Наши...тези на Керастаз с бустера и концентрата ми се виждат прекалено скъпи,но си заслужава като гледам колко суперлативи пишете!Чакам  4 5 ампули на Денсифик като ги пробвам,ще споделя мнение.Сега се сетих,че зимата бях пробвала една ампула на Алфапарф за косопад ама не ми хареса ужасно парфюмирана спиртна течност,утежни ми корените на следващия ден,инче имах много усвежаващо усещане,когато втривах в скалпа.

2.ДПШ ползвам на Чи ,нямам база за сравнение не съм ползвала друг до сега.Като цяло малко ми изсушава и остъргва краищата,аромата много ми харесва-класическия на марката.Незнам дали го използвам правилно,по-принцип винаги измивам 2 пъти с шампоан. Когато ползвам ДПШ 1 път измивам с него,а2рия пътс нормален шампоан и след това маска.Може би заради това може да го усещам така...Незнам дали това е правилно интересно ми е да видя вие какво мислите по въпроса.. newsm78

3. На Мароканойл нищо не съм пробвала,но имам голямо желание.За хидратиращата и рипеър серията,въпреки,че косата ми е сравнително тънка.Голям мерак имам. Embarassed Embarassed

Измих се пак с хидратирщата хайверена на Алтерна и реших балсама да го сложа като маска и да нагрея със сешоара и ми се запали сешоараа,така се изплаших ако знаете Mr. Green Mr. Green Поне вече наистина имам причина да си купя преса или сешоар и без това тези дни ги заглеждах Mr. Green

# 221
Измих се пак с хидратирщата хайверена на Алтерна и реших балсама да го сложа като маска и да нагрея със сешоара и ми се запали сешоараа,така се изплаших ако знаете Mr. Green Mr. Green Поне вече наистина имам причина да си купя преса или сешоар и без това тези дни ги заглеждах Mr. Green

Леле, Мелина, взела си му здравето на горкия Laughing. Освен и аз да драсна клечката на моя. Искам нов. Сподели после какво си купила.  Hug

ПП: Не си пострадала,  нали?

# 222
  • Пловдив
на реална цена.

Да, тогава ми хвана и кода от 20 %.
Ако знаех, че е толкова хубава щях и шампоана да взема.

И аз я поръчах с кода на тази цена, но още не съм я пробвала, изпратиха ми и мостра от шампоана на Тен Simple Smile

# 223
Благодаря на всички, които се включиха по моя мъжки въпрос.  bouquet

vici75, не е тежко положението. Появяват се може би четири-пет тъмни срупчета, от време на време го засърбяват ми се струва, след ползване на шампоана.

Почти съм убедена, че със смяна на шампоана ще се оправи.

Разгледахме препоръките, изрових още няколко от сайтовете и избрахме. Направо не мога да повярвам, че се реши на този ход, а и седна до мен да избираме и четем описания и отзиви!  Shocked
В крайна сметка поръчахме на Кюн против пърхот от Соу Пюр серията, защото той реши, че сигурно му е от цинк "нещо си", която е активната съставка в Хед&Шоудърса, както и в повечето други, които гледахме.

И като се оплака, че трябва сега доставка да плаща, веднага му реших проблема - добавих кутия с ампулите на Наши, че нали са намалени.  Whistling

# 224
Момичета, по-рано днес ви питах за chi silk infusion, имам още едно питане за нея - не бях купувала коприната от доста време /има-няма 2-3 години/, но винаги я помня като много леко и течно олио с жълт цвят, с което винаги съм усещала, че трудно ще прекаля. Днес пробвах тази, която ми доставиха от Ензо и се оказа напълно безцветна и малко по-гъста от тази, която съм имала. Да не би да са сменили формулата или какво? За информация, първите ми опаковки бяха купувани от Щатите, а последната от БГ, но нито една не е била такава. Иначе попи бързо и не остави мазен филм, точно както си я спомням, но нещо ме гложди сега. А даже се набутах с опаковка от 170 мл. Моля споделете как е при вас! Praynig.......

FreakOnALeashпреди 2 – 3 месеца си купих последно коприната на Чи (в Щатите живея) и да ти кажа доста е гъста. Най-малката разфасофка си взех по случайност и добре, че не съм взела по-голяма. Понеже за пръв път ползвам и нямам база за сравнение. Като гъст прозрачен гел я оприличавам. Не знам как е била преди. Но в момента я както ти я описваш.

Общи условия

Активация на акаунт