Професионални серии за коса - тема 91

• 59 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Моята класическа коприна е купувана от Златна рибка преди 2 години някъде и е прозрачна и гъста.  Peace

Ох, с тези десетки на Алтерна ме вкарвате в размисъл...

Мелина, аз не слагам друг шампоан, когато мия с дпш. Добре си след запалването, нали?

# 226
Благодаря, Vici, Епона,  Hug

Мдаа, досега се рових в интернет, от няколко години формулата (, а и консистенцията+цветът) на коприната е сменена. Изглежда няма нищо общо с това, за което си мислех като я взех. Егати... с такова нетърпение я чаках, а сега съм меко казано разочарована Tired

Скрит текст:
На снимките в ето тези ревюта на коприната се вижда какво имам предвид: http://makeupandbeauty.com/chi-silk-infusion-reconstructing-complex/  http://www.notanothercovergirl.com/review-chi-silk-infusion/ 

Лека нощ! Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 23:12 от FreakOnALeash

# 227
Мелина, много страшно звучи...дано ти си добре, другото се купува.Във ФБ днес имаше оферта от Бюти Експерт магазина, подаряват ш+б при покупка на Парлукс.
Freak, аз съм купувала коприна от ЗР и енцо и е гъсто и безцветно олио.
Казвам ви лека и спокойна нощ и до утре  Hug!

# 228
Фриикче , Епона  добре съм нищо ми няма,ама наистина бая се уплаших пламъка беше все едно на запалката до последно като се пусне  #Crazy #Crazy .Той ми е много стар този сешоар на Браун е ползвам го,за да нагрявам маски и понякога издухвам косата с него ако бързам и искам да я изправям.
Епона ,би ли споделила 1 или 2 пъти слагаш от ДПШ на едно миене? Rolling Eyes

Утре ще споделя като ми изсхне косата как е,че предния път малко пресушаващо ми подейства и на мен някой беше коментирал същото в предните страници,но за сметка на това протеиновата серия на Алтерна ми се отразява чудесно без никакво пресушаване. Hug

Сетони ще  погледна каква е цената,благодаря,че сподели,но Парлукс ми идват доста скъпи по принцип. Тези дни загледах един на Лейбъл М. в hqhair беше на доста изгодна оферта и с код излизаше към 80 лв.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 23:09 от melina565

# 229
  • Враца
Момичета моля да ме посъветвате какъв шампоан да ползвам преди синьо-зелената маска про файбър - хидратиращ или протеин, че се обърках.  Поръчах само маската и ампулите от серията, но без шампоана, защото имам твърде много налични. Сега не знам с какво да ги комбинирам.   newsm78

# 230
damma, мисля че е най-добре с протеинов шампоан. Цялата линия Про файбър е възстановяваща за различни степени изтощени коси, т.е. дори и най-леката серия е пак протеин, но за слабо увредена коса. Peace

# 231
  • Враца
Благодаря, ще пробвам първо с протеинов, ако не ми хареса резултата ще експериментирам ( горката ми коса)

# 232
Аз пак се рових из сайтовете за козметика за коса и пак не устоях - поръчах си 6 концентрата и 6 бустера на Керастаз - по 3 от оранжевите и зелените... Това ми е трета поръчка след черния петък... ooooh! Разорение май ще има този месец, толкова подаръци имам да купувам... Joy
Някой ползвал ли е големите бустери от 120мл?

https://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.perfumespremium.c … aQWB8MQMwgeKAAwAA

Да ви питам като нямате помпичката как нанасяте дозите на Керастаз на косата си? newsm78

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 23:35 от lunna pateka

# 233
Добро утроооо  Hug Вчера който поръчал Алтерна Тен от Енцо за 46.90 шампоана е уцелил в десятката  Flutter Днес е 30 лева по-скъп  hahaha Енцо просто ме изумяват  Laughing Дори борсите не регистрират такива скокове за часове Joy
Балсама само с лев нагоре,маската с 5-6 или дори 7 лв.май май...Не помня точно.

Пробвах преди месец от мостри шамп.и балс.Аромата мисля беше на рози.Шампоана много омекоти косата,балсама беше приличен.Обаче след изсушаване нищо,ама нищо впечатляващо.По-скоро имах една обикновено изглеждаща коса.Дори леееко по-суха стана...

# 234
Oh, добре са го увеличили, сега няма да треперя да не отворя случайно.  Mr. Green
Снощи мих с ДПШ и маската Кюн витал, до сега балсама бях опитвала само.
Много ми е хубава косицата днес  Mr. Green чиста, обемна и гладка. Тази маска ми напомни по аромат на един наливен парфюм от моята младост  Joy беше голям хит тогава- нещо на Габриела Сабатини мисля  Mr. Green върна ме 20 години назад  Mr. Green
Много приятна маска за ползване  Heart Eyes богата и ароматна, благодаря ви, че така упорито я възхвалявахте  Mr. Green
Е, на фона на Алтерна тен все едно съм се измила със супер маркет кометика  Joy но ми хареса.
Сутринта сложих от новия ми крем на Перма за термо защита и минах само крайчетата с маша. Хубав крем, не фиксира, не мазнее, попи бързо в косата. За 6лв.  Mr. Green идеален.

# 235
melina, аз попринцип нанасям само по веднъж шампоан. Едонствено, ако не ми се е разпенил проемливо първия път, шампоанисвам втори. ДПШ е достатъчно измивен и ми се сътрува, че два шампоана бих премили косъма. Но това са си лично наблюдения, не знам дали са правилни. Пък след ДПШ лично аз винаги слагам ампула или терапия. Ти с каква цел слагаш втория шампоан?

lunna pateka, аз ако не слагам бустер ги нанасям или със спринцовкта от боткса или с пулверизатор.

Между другото, вчера се сетих да сложа амплулата на Наши с пулверизатора. Много по-добре се нанесе, а и паса идеално на шишенцето. Нищо не беше останало вътре. Вече така ще я слагам.

bubka, тия от Енцо и на мен са ми странни с цените. Как може да има такива фрапантни разлики не ми е ясно. Но така или иначе след като ми пратиха неоригинална или развалена маска Олео Релакс ги зачертах от магазините за пазаруване.

# 236
JLo,радвам се че ти харесва  Hug Преди време аз вдигнах гарга с тази маска  hahaha Купих си я късна пролет и цяло лято я ползвах.Въобще не утежни и за миг.Уникална е  Heart Eyes

# 237
Аз се включвам да попитам може ли да сравните парлукс със сешоарите на Исо?
Кой би бил по добър вариант.
Моя приятелка се колебае между двата и обещах да попитам в темата .

# 238
  • Бургас/Пз
Аз малко ни в клин , ни в ръкав влетявам с въпрос , но някой дали може да ми каже каква е разликата между Пресата Исо Бюти Спектрум и Исо Бюти Турбо Силк??

# 239
melina, аз попринцип нанасям само по веднъж шампоан. Едонствено, ако не ми се е разпенил проемливо първия път, шампоанисвам втори. ДПШ е достатъчно измивен и ми се сътрува, че два шампоана бих премили косъма. Но това са си лично наблюдения, не знам дали са правилни. Пък след ДПШ лично аз винаги слагам ампула или терапия. Ти с каква цел слагаш втория шампоан?

Принципно нямам някаква цел  Mr. Green просто съм свикнала да слагам по 2 пъти от шампоана Embarassed и си мисля,че ако сложа 2 пъти и от ДПШ много ще премие косъма,затова слагам друг след ДПШ .То и с тези наличности,които натрупах от Черния петък ако си слагам по 1 път няма да мога да ги изразходя в годност определено... #Crazy

На мен Енцо са ми малко съмнителни като цяло незнам на какъв принцип си определят цените,но наистина са фрапантни сравнение с другите онлайн магазини, а и с това вариранее просто... Никога до сега не съм пазарувала от там,честно казано не ми вдъхват доверие,преди време попаднах на една тема тук точно за енцо и момичетата споделяха,че преобладават оригиналните стоки,но от време на време така по между другото пращат някое менте.Незнам до колко е автентична тази информация вече, преди доста време съм чела това.Да си призная малко скиптично настроена гледам към сайта. Thinking Thinking

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 09:51 от melina565

Общи условия

Активация на акаунт