Професионални серии за коса - тема 91

• 59 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Deathcrush, медено си е. Аз съм го слагала на зирусена до бяло коса и ми правеше ягодово русо. Около мен повечето момичета не ползват ни балсам, ни маска, ни професионални серии и косите са им дълги, гъсти и лъскави. Ген.

# 481
Зависи явно и до косъм, защото при мен беше много далече от ягодово русо,сега ще се разровя за снимките...

# 482
  • При децата ми
Да кажа и аз, че съм сред чакащите поръчка от "Златна рибка" от черния петък. Макар и да са само два термо крема на "Митик ойл", ама си ги искам пък!

Момичета, аз отдавна се каня да ви питам, но ето, че момента назря Mr. Green: Каква е тази терапевтична преса? Малко повече информация за нея? Какво прави, защото цената не е за подценяване? Crazy

# 483
Здравейте. Ползвали ли сте професионалните  продукти Rolland insight, които рекламират тук? Има ли доволни?

# 484
  • Somewhere far away
Deathcrush , медно, медно, пробвай на кичурче първо Grinning , аз бях пускала снимка тогава, но и в нета има.
Ти май беше с естествено тъмноруса, нали? Предполагам няма да ти стане твърде ярко, но опитай първо на малко коса.
ясно.. ох голям мерак ми е. ако и с Лакме не стане - ще преминавам към боя. вече си набелязах един два цвята от различни марки - ще видим на кое ще се спра bouquet.
иначе ето - ще си позволя да кача една снимка. Това е най-скорошната ми снимка - това ми е естествения цвят:
http://prikachi.com/images.php?images/947/8497947I.jpg

Целта ми е ето този цвят:
http://prikachi.com/images.php?images/879/8484879j.jpg

# 485
Ето след медното Лакме при мен
Скрит текст:
махнах
Deathcrush, кажи ми, моля те, като видиш снимките. При теб няма да стане ярко, щом с Леганзата не е станало...поне така мисля...

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 14:29 от setony

# 486
  • Somewhere far away
Мерси за снимките.  bouquet
Ссупер ти се е получило! харесва ми.

# 487
Di доста са ни различни косите,обаче все пак от опит ти казвам (без да претендирам че съм голям капацитет) :
1.и аз още не мога точно да си го обясня разликата късане/късане с навиване обаче и при мен се е получавало и мисля че в случая е липса на протен  Shocked
2.имай предвид че различните протеини влияят различно-на мен Редкен екстр.не ми хареса,Афоджито пък хич нямаше ефект-даже ми замазваше косата 2 мин.реконстр. (не съм го изхвърлила заедно с ш. само защото от време на време се появява някой с мнение колко е УАУ и аз пак пробвам-ми същият мижав резултат) просто тези 2-те серии при мен не водят до никакво натрупване на протеин и не си харесвам косата след тях.
3.кокоса напомпва и удебелява косъма (при мен дава и обем)-точно обратното на което ти целиш.
4.от хидратиращите ти неща почти нищо не съм ползвала с изкл.на балсама на Афоджи-който на мен ми е лек,пък за твоят тип коса съвсем лек ще дойде.
5.финишите ти изглеждат добре-имаш всякакви-въпросът е да им улучиш съчетаването.
най-гадното е хем да ти е засушена косата-хем да й липсва протеин,изпитах го на гърба си  Peace
не знам какво да те посъветвам ... помисли за 1 ампула фузиодозите оранжевите на керастаз с ш. хидр./балансиран да сложиш-да омекоти малко, виж и на Керастаз зелените маски Антиусур и Архитект-те имат серамиди-хем са протеинови,хем не така изсушаващи както други протеини, погледни и някоя от терапиите за преди ш. (има 2 на керастаз плюс балсамът Терапист също го дават така че може да се ползва да си пазиш дължините да не се изсушават твърде много).
Това се сещам на първо четене  Hug

# 488
Deathcrush, моят естествен е като твоя  Hug , но дължините с години изсветлявах, а и косата ми е доста податлива за такива оцветявания с шампоани.Дано си получиш желаното!
Скрит текст:
Много хубава коса! Много ме е яд, че не ти предложих да ти пратя да го опиташ, не бях разбрала, че си го набелязала, щеше да стигне при теб по-бързо отколкото с рибката.
Ако решиш да се правиш шоколадова, имай предвид, че им имам брюнетския оцветяващ.

# 489
  • София
Така ... много, ужасно много съм ядосана и ще изчакам да се успокоя, защото ще направя голям скандал. Рибата е причината.

Имам пратка в Спиди, за по-ниска стойност, отколкото чакам. Точно един Инициалист разлика. Отварям Рибата, поръчките си и какво да видя!!! Инициалиста мистериозно е изчезнал от поръчката ми!!! Няма го, все едно не съм порачвала такъв продукт. Съответно, вероятно са ми изпратили поръчката точно без него. Не знам какво да направя и на кого да се оплача. Имам мейл, който потвърждава, че съм поръчвала Инициалист серума.
Крайно, мега съм възмутена!!! Не знам какво да кажа и какво да направя. Да върна ли поръчката, как да процедирам. Искам серума, който съм поръчала на промоционалната цена! Мисля, че съм в правото си.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 490
Звънни им и им кажи да го пратят, както е била уговорката!

Аз помолих детето да ме снима, хаха, ама косата ми изглежда безумно днес Joy

# 491
  • София
Така ... много, ужасно много съм ядосана и ще изчакам да се успокоя, защото ще направя голям скандал. Рибата е причината.

Имам пратка в Спиди, за по-ниска стойност, отколкото чакам. Точно един Инициалист разлика. Отварям Рибата, поръчките си и какво да видя!!! Инициалиста мистериозно е изчезнал от поръчката ми!!! Няма го, все едно не съм порачвала такъв продукт. Съответно, вероятно са ми изпратили поръчката точно без него. Не знам какво да направя и на кого да се оплача. Имам мейл, който потвърждава, че съм поръчвала Инициалист серума.
Крайно, мега съм възмутена!!! Не знам какво да кажа и какво да направя. Да върна ли поръчката, как да процедирам. Искам серума, който съм поръчала на промоционалната цена! Мисля, че съм в правото си.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вместо да се ядосваш, просто им се обади. На мен ще ми изпратят Инициалиста в отделна пратка със старата цена, веднага щом пристигне, за тяхна сметка.

# 492
Разбира се, че си си в правото! Ейййййй направо с този черен петък, много им се свидят продуктите  ooooh! .
Вив, звънни им обясни, че имаш писмо потвърждаващо покупката на Инициалист и да си видят техническа или друга им е грешката. Дано ти го пратят допълнително и няма проблем.

# 493
michelle_ma_bell, setony - огромно благодаря за отделеното време и съветите Hug
След толкова ядове с тази коса напоследък, се бях зарекла да не й купувам нищо повече, особено без да ползване поне на мостра. Ще огледам за оранжевите фузиодози  и терапиите на Керастаз.
Не знам какво й става на тази коса, но с n-брой продукта професионална козметика  да приличаш на кошница в главата е от-вра-ти-тел-но Stop

Вив, просто им се обади. Случвало ми се е да ми липсва продукт - обаждане и на другия ден го получих с доставка за тяхна сметка Peace

По повод на ЧП - мисля, че сайтовете просто много са си надценили възможностите и сега "в движение" се опитват да поръчват/получават и изпълняват поръчките на клиентите.

# 494
  • София
Говорихме, увериха ме, че ще получа Инициалиста допълнително и за тяхна сметка. Ще видим.  Crossing Arms

Така, омммм ...  Mr. Green
Да кажа, че имам лееек лилавеещ оттенък в дължините и мега лилав корен  Mr. Green Точно такъв резултат очаквах, ужас  Joy

Изсуших се със Секси термото, няма никаква фиксация, за който го притеснява. Косата ми е мека, подвижна и витална, разкошно е!!!

Общи условия

Активация на акаунт