Професионални серии за коса - тема 91

• 59 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Бубе, е къде пак отиде де  Crossing Arms Ти ме дебнеш да стана от компа  Mr. Green

Магнолийка, брутално УАУ от мен  Mr. Green Искам да ти дойда на гости, да ми направиш кафе, да ми сипеш чаша вода и да ме оставиш да ти разглеждам шкафовете  Joy Ще бъда в нирвана, честно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
шегувам се, сега да не ме поканиш  Hug

Ди, моята коса е същата, в смисъл пригладена/изгладена, никога не мога да я видя  Whistling Винаги е с обем пущината. Няма нещо, което да ми е утежнило до сега. Искам някога, като си направя преса, да стои като изгладена с ютия, но до оммента не ми се е случило и получило. До косъм ли е, до състояние на косата ли е ... нямам представа, но е много неприятно, защото реално, каквото и да си правиш, си ходиш с една и съща прическа  baby_neutral

Мише, кисел шампоан си взех на Ойстер: http://apteka.framar.bg/30027487/%D0%BE%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B5% … -250%D0%BC%D0%BB-
Не го знам какъв е, но ще го ползвам само след боя, та общо взето ми е все тая, важното е ПХ-то  Mr. Green
Сега съм намазана с концентрат Олео Фюжън и бустер Пикселист, отгоре с балсамчето Хрома каптив и мината с инфра пресата. Ще поседя час, че много ми беше суха косата след боята и после ще докладвам  Mr. Green За момента в корените съм мега лилЯ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Sick

Поръчката от Рибока и аз я чакам, но не изпадам в трансове, защото говорихме, че ще ми я пратят след петък (демек след днес) за да има зареждане на Инициалиста.

Мелина, аз бих заложила на Наши, страхотни са. На Напура тази терапия не съм ползвала и нямам мнение. Обърни внимание и на Керастаз концентратите.

# 466
Вив  Hug и аз не мога да разбера какво иска тази коса и започвам да се ядосвам сериозно. С риск да прозвучи  нехристиянско и еретично - абсолютно неблагородно завиждам на съседка с  гъста, копринена коса, която от 100 години се къпе само с Wash'n'Go, балсам имала един - пак някакъв такъв, но от "редовно" ползване го изхвърлила почти пълен, защото започнал да мирише "лошо". Е, няма справедливост на този свят Crossing Arms
А шампоанът на Oyster никак не е лош, от години го ползвам заедно с маската след боядисване Peace

# 467
Магнолия  Joy кефиш! Аз ако получа толкова неща на куп сигурно ще изпадна в щастлива кома  Joy
Искам и аз на гости  Joy
Имам бележка от пощата аз, сигурно Керастаз термик съм получила толкова бързо. Или друго, което не помня да съм поръчвала  Mr. Green Thinking

# 468
  • Бургас/Пз
Мише, кисел шампоан си взех на Ойстер: http://apteka.framar.bg/30027487/%D0%BE%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B5% … -250%D0%BC%D0%BB-
Не го знам какъв е, но ще го ползвам само след боя, та общо взето ми е все тая, важното е ПХ-то  Mr. Green

Аз пък да ви питам колко време след боядисването ползвате шампоан за боядисана коса??

# 469

Аз пък да ви питам колко време след боядисването ползвате шампоан за боядисана коса??
Аз, непосредствено и само след самото боядисване. След това - много, много рядко - някак не им идва ред.

# 470
Момичета,то на моята косица няма какво да й се гледа,не е за показване  Laughing Това обаче не ми пречи да я храня с хубави продукти  Mr. Green

Ани,фризьорка ми каза една седмица след боя.

# 471
Мagnollia, много хубави продукти си си избрала, със здраве да си ги ползваш... Би ли написала какви са точно, интересни са ми, а по опаковката някои не ги разпознавам... Laughing
Това нашето е страхотна мания, до лудост даже... hahaha
Аз още си чакам поръчката от ЗР, искам мостри на Алтерна, но явно няма да има.... Naughty Този път само от ензо и от ЗР поръчах, от Арлен трябваше... #Cussing out
Да споделя една добра комбинация за мен - син хидратиращ шампоан Тиги и оранжев балсам за боядисана коса Тиги, после финиш-крем Тиги от серията на сериозния балсам и малко арганово масло по крайчетата, термо не сложих, но не суших... Peace Много лека, витална, жива и лъскава коса... Без фризита и заплитане... Което е рядко за мен... Mr. Green
Някой за сравнение на синя, червена и оранжева серия на Тиги? Имам синя и оранжева, сега купих и червената, но не е пристигнала и не знам дали ще ми хареса... Има ли протеин в нея макар и хидратираща, косата ми не понася протеини в момента... newsm78
Моята калкулация от черния петък е около 170 лв и 69 евро... Ееее не е много... Joy

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 13:53 от lunna pateka

# 472
  • На ръба..
Арлен:
Промоцията "подстригахме цените" на L`Oreal Professionnel продължава!
Поръчай продукти L`Oreal Professionnel на стойност над 49.90лв. и ще получиш страхотен ПОДАРЪК - професионална четка за сешоар L`Oreal Professionnel
Промоцията е валидна до изчерпване на количествата!

# 473
Бубка, изпуснах те и аз, добре поне, че съм те виждала преди и си знам, че си прекрасна  Heart Eyes !
Ди, оранжевия концентрат на Керастаз пробва ли, да оправи сухотата...
Да споделя, че ползвах онова балсамче, поизсуши ми и ми разхвърча косата, по-силничко е, цапа повече, не ми хареса колкото Лакме. С шампоанът на Лакме косата си остава подхранена.Като цвят май са еднакви, наситено морковено  Grinning, може би Леганза ми хвана по-плътно на ест. коса.Обаче много цапа, измих супер старателно, а при подсушаването пак остана цвят по кърпата.
Отивам да хвърля оченце на тази промоция  tiptoe

# 474
  • София
Ди, дааа, няма справедливост на тоя свят  Grinning
Моята приятелка се мие с шампоани от най-долна класа, тип 5 литра за 30 ст. всеки ден се дърпа я с преса, я с маша, я със сешоар, боядисва се със супер евтини бои, и има невероятна, лъскава, дълга, гъста, плътна и НЕпадаща коса, без цъфтежи и експлозии  Laughing А, забравих да кажа, че се подстригва най-много веднъж в годината  Laughing
Айде де  Mr. Green Кажи ми ти  Crossing Arms

Ани Д, аз мисля, че само веднъж, след боя трябва да се измие с кисел шампоан. Иначе нормалните хора, които имат по един шампоан и една маска, сигурно се мият постоянно с тях (ако са им за боядисана коса  Mr. Green ) но аз дори и по веднъж в месеца не успявам да дублирам  Joy

Сетони, да, по-силен е като цвят, и и на мен ми изсуши, а уж е с масла.

Арлен са много лоши  Mr. Green Всичко си имам, но ако нямах, бих си взела Митик ойл серума за скалп.

# 475
Четката ми изглежда съвсем обикновена, радвам се, че нямам интерес  Mr. Green че и на Лореал нищо не ми трябва

# 476
  • Somewhere far away
за оцветяващия на лакме-  как морковено бре хора? не е ли медено? аз морковено не искам, а вече съм го поръчала  така че няма връщане назад.

# 477
  • Бургас/Пз
Благодаря , момичета, и аз си мислех, че след е достатъчно 1-2 пъти, но понеже една приятелка беше много учудена и затова се зачудих, но явно "другите" не могат да ни разберат Simple Smile Joy

# 478
  • На ръба..
Покрай вашите отзиви, му се чудя на тоя серум на Митик ойл  Thinking

# 479
Ох, аз защо не виждам четката  Crazy

Deathcrush , медно, медно, пробвай на кичурче първо Grinning , аз бях пускала снимка тогава, но и в нета има.
Ти май беше с естествено тъмноруса, нали? Предполагам няма да ти стане твърде ярко, но опитай първо на малко коса.

Общи условия

Активация на акаунт