Професионални серии за коса - тема 91

• 59 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
JLo,не става ли с ампула?Сваля от боята ли?   Confused
омотах цитата нещо  ooooh! става разбира се, даже е супер  ooooh! Mr. Green
на другото се смея  hahaha

# 451
Предстои ми боядисване (безамонячна Lakme Chroma) и се чудя дали да сложа непосредствено след боядисването Pro Fiber Re-Charge или да я оставя за следващото миене newsm78
След куп глупости, които натворих - косата ми е суха, с неуправляем горен пласт и не реагира адекватно на н-и-щ-о!
Всякакъв съвет е добре дошъл Wink

Ами ако искаш още по-суха и неуправляема коса-плясни Речарджа  Mr. Green

# 452
  • София
Поръчката от Рибата е вече при мен. И, о чудо, имам даже една мостричка! Ще пробвам днес как ще се разбера със серума за нацъфтели крайчета на Алтерна, който ми е най-интересен като продукт. Между другото, утежнява ли?

След дълги и упорити опити разбрах, че косата ми обича протеин. Много го обича! Но мек и неагресивен протеин като на Напура и Джойко, може би и продуктите на ОРайт за обем имат, но не мога да прочета, че точно там е лепнат етикета на БГ. На този етап вече косъмът ми не е толкова лигав и разтеглив, изглежда по-дебел и лъскав. Дали, защото не ям месо (и намалих драстично и млечните) й липсва протеинец на моята тънкотийка не знам... Ще я следя, за да не предозирам.

Днес обаче ми е ден за хидратация и се чудя да пробвам на Алтерна хайверната хидратация. По последните ви постове виждам, че не е много напояваща (но пък като съдържаща протеин може да ми допадне доста, а и мен тези много хидратиращите хич не ми пасват).  

# 453
Метнах в стария пост 2 с актуалния цвят.Хич ме няма с тези селфита.Не мога да задържа телефона неподвижен и често съм разфокусирана и леко размазана като на едната снимка  Laughing

# 454
  • Пловдив
Момичета, има ли някоя дето още си  чака поръчка от рибата от черния петък или само аз съм най- големия лузър ?  newsm78 Crossing Arms

Аз плащах с карта, а нали обикновено първо чакат да се отчете наличност по тяхната сметка и след това започват обработката на поръчката, сиреч от най- забавените, но вчера я получих. Освен да има липса на някой артикул, иначе днес или утре би трябвало и ти да си я получиш.

Още нищо не съм изпробвала, но и аз нямам нови за мен неща. Вероятно през почивните дни ще нападна концентратите и бустерите. Чудя се още кои да са първи.  newsm78

Да ви попитам: някоя ползвала ли е тониращия балсам на Филип Кингсли (този)? А на Джойко(този)? Или да си карам с добре познатия на Кюн!?

Да добавя: поръчка от HQhair, изпратена на 19. 11 пристигна днес. Пиша го за ориентир ако някой е пускал такава.

# 455
ДжейЛо то другото не е смешно-трагично е  Mr. Green
обаче вчера в пощата какво беше .... цялата покрита с чували с пратки ... за първи път ги съжалих служителите там ... чак ми идваше лелките да ги мацна с Шутата че бяха като кокошката дето е бръкнала в контакта с мокри ръце  hahaha  hahaha

Дано поне след толкова чакане си получите пълната поръчка  Hug

# 456
Ди,моята коса я спасявам от сухотата и изтощението като я омазвам обилно с мароканойл олиото предния ден преди бодисване.След измиване на боята слагам маската за чувствителен скалп на Wella SP която освен всичко е и подхранваща.После на влажна коса или мароканойл олиото или Wella sp luxoil .Само това ме спасява последните месеци  Peace
Предстои ми боядисване (безамонячна Lakme Chroma) и се чудя дали да сложа непосредствено след боядисването Pro Fiber Re-Charge или да я оставя за следващото миене newsm78
След куп глупости, които натворих - косата ми е суха, с неуправляем горен пласт и не реагира адекватно на н-и-щ-о!
Всякакъв съвет е добре дошъл Wink

Ами ако искаш още по-суха и неуправляема коса-плясни Речарджа  Mr. Green
Благодаря ви Hug
Явно Re-charge остава за някакво близко или далечно бъдеще Tired
Ако трябва да бъда честна - мечтая за утежнена, пригладена коса. Нито с протеин става, нито с хидратация, с всякакви схеми на редуване и експериментиране, отделно измазах буркан/бидон с био кокосово масло и...ефект - голяма, кръгла нула #2gunfire

# 457
Вивче,благодаря ти  Hug Hug Hug

Сега гледам ампулите и се чудя между тези на Наши и тези на Напура за възстановяване на Кератина,помня че имаше доволни момичета от тях http://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/intenzivna-grizha-z … osa-5-br-po-30-ml Какво мислите за тези на Напура,че не си спомням точно какви ви бяха впечатленията..  Praynig з

# 458
  • София
Ох, момичета, добрах се до края на темата  Joy То няма изчитане.
Имах си здравословни проблеми, (ако зъбобола  и ваденето на мъдрец влизат в тази категория) затова не бях влизала в темата, а вчера с тази профилактика... Тъкмо имах малко време да ви покажа придобивките  Mr. Green  Blush и то....  Joy
Вчера си получих поръчката от Арлен.  Hug Е, много съм доволна  Laughing Не се с търпях и веднага ги наредих,  още в кантората, за снимка  Mr. Green Докладвам
Цялата поръчка с мострички

Само мострите

Само продуктите

Щастие в кутийка  Simple Smile

И като вземете предвид и предходната ми поръчка, от която нищо още не бях ползвала (нали реших в духа на темата да се измия още веднъж с Марокан и да го преценя отново по-надолу ще споделя и за това) предполагам разбирате (то кой друг освен вас ще разбере  Joy) в каква чуденка бях какво да си на слепи наклепам на косата по-напред  Joy Ще пиша после какво избрах и какъв е резултата
Припомням  hahaha

Сега първо да дам отчет за Марокан. Това е второто ми ползване, след като го купих. Първото беше в период, в който косата ми искаше само хидратация  и усещане всяко малко протеинче в продуктите и косата се "одървяше"  Mr. Green и беше неприятно. Освен това косата беше матирана (Фрея ми припомни какво съм писала, аз си спомням одървянето   hahaha) и много твърда. След твърдението на Фрея, че усеща  балансиран шампоана Moisture Repair и маската много й напоява косата реших да повторя за да преценя продуктите отново, защото ги бях забутала в шкафа надълбоко (тоя моя шкаф като гардероба от Нарния  -  такива изненади оттам измъквам  Joy).
За да не не се заблуждавам в резултата не сложих нищо по косата преди измиване - нито ампула за скалпа, нито масла по дължините.  Шампоана го усетих мисля по същия начин - протеинов. Въпреки това, не ми заплете  косата - усетих я плътна, леко твърда. Измих два пъти - разпени  и двата пъти добре от малко количество.  Маската (оказа се, че всъщност, тази която имам е за нормална, а не за плътна коса - не знам как съм се заблудила  Rolling Eyes) е Hydrating Mask , не Moisture Repair и е силно маслена, гъста, силно мирищеща  на масла и веднага омекоти втвърдената  коса. Поседях 10 минути с нея и отмих.  Косата я усетих плътна и омекотена,  но не лигата като след силно силиконова  маска. За да не маскирам резултата с разни финиши сложих няколко капки само от Олиото Марокан и спрей за стимулиране на скалпа на JMO (напоследък ми е любимеца за скалп)   в корените. Подсуших  леко с кърпа  и си легнах с влажна коса. Сутринта косата беше жилава, плътна и обемна. Усещах я и леко твърда, но много малко.  Фризи не ми липсваха - имах ги, но напоследък ги имам с всички серии, защото косата ми се къдри и променя. Не я правих нито с маша,  нито с преса. На другия ден косата сякаш беше "омекнала" - по-гладка, също така жилава и плътна, но неприятната твърдост от предния ден беше изчезнала. Имаше хубав блясък. Резултата ми харесва. Шампоана за мен си е протеинов - твърдо. Маската - хидратираща и напояваща.  Като комбинация между двата продукта се получава хубаво балансирано усещане. Предполагам, че ако ползвам маша на другия ден - косата ще стои добре.

Сега да споделя за вчерашната ми миене с Алтерна Исках да мия с Шу Уемура, но при толкова финиши на Алтерна Не се с търпях и реших да пробвам Анти-фриз серията - маска и шампоан. Правилно ви е усещането на бамбука  в тези продукти - и аз ги усещам уплътняващи и на помагащи някак. Никаква лилаво сте в косата след шампоана. Напротив жилава и плътна коса - подобно на шампоана на Марокан, но някак по-мек. Маската е гъст бял крем със същия страхотен лек цветен аромат. Нанесеох я по косата и стоях  20 минути. (Възползвам се да си направя едно дермобразио на Дарфен,  което много ми харесва винаги)  Изплакнах хубаво - косата напоена и плътна. На подсушена с кърпа коса сложих в корените от стимулатора за скалп на Алтерна с червената детелина, в крайчетата малко Split Ends , после млякото на Алтерна, бамбукови термо спрей и няколко капки от Кенди оил. Гледах да не слагам по много количество за да не утежнява много, но исках да мацна  hahaha от повече продукти.
Легнах с влажна коса, както обикновено. Днес сутринта косата беше плътна, много ароматна, жилава, но и усещам бамбука леко втвърдяващо.  Няма да лъжа, че махна фризитата,  има ги, но много хубаво уплътни косата, без да стои дървена. Резултата ми хареса. Ако не греша Фрея се беше изказана недоволни от серията на първия ден, но после й беше променен ефекта? Не знам, може и да греша, за други продукти да е говорила.

Някой красиви коси видях, други пропуснах.  bouquet
Много ви се радвам като показвате такива красоти  bouquet че и дъщеричките са Рапунцелки  Hug

Вивиан Не знам дали не е късно, но след боя е най-удачно концентрат Пикселисте с бустер Вита Цимент. Но при липса - Фрея те е насочила правилно - необходимо е затваряне на кутикулите.

Този таблет вече яко ме дразни с  своите корекции. #2gunfire Прави ме да изглеждам неграмотна  #Cussing out
Поправям където мога, ама разчитам на вашето великодушие  bouquet

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 12:09 от Мagnollia

# 459
Оф, Арлен ме затапиха Mr. Green защо бързах да измрънкам Embarassed толкова много мостри алетерни имам, че не е истина + балсамче на кюн со пюр, което впрочем няколко пъти махах и слагах в кошницата. Е страхотни са си наистина Heart Eyes Blush

# 460
Ако трябва да бъда честна - мечтая за утежнена, пригладена коса. Нито с протеин става, нито с хидратация, с всякакви схеми на редуване и експериментиране, отделно измазах буркан/бидон с био кокосово масло и...ефект - голяма, кръгла нула #2gunfire
Ди спри го тоя кокос-хубав е но в малки дози.
Я напиши каква ти беше косата и какво имаш-да поразсъждаваме какво ти трябва  Rolling Eyes
Теста с косъма прави ли?

Редактирам се:
Леле Магнолия яко си  #2gunfire Честито-чакам да споделяш поетапно  Hug

Линде въпреки всички мостри-пак не е коректно това с цената  Peace

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 12:22 от michelle_ma_bell

# 461
Ди спри го тоя кокос-хубав е но в малки дози.
Я напиши каква ти беше косата и какво имаш-да поразсъждаваме какво ти трябва  Rolling Eyes
Теста с косъма прави ли?
Гъста, с дебел косъм, боядисвам с безамонячна 8-ица+5.4% оксидант, доскоро беше полуперманентно суха, вече е перманентно. Косъм не съм "давила", но при опит за скъсване - къса се сравнително лесно, като краищата леко се навиват и после постепенно се изправят.
Какво имам:
Протеин - Redken Extreme (ш+м), ApHogee (ш+ 2-мин.реконструктор), SP Blondme Keratin Restore (ш+м), Napura за възстановяване на кератина (ш+м),  Joico K-PAK възстановяващ за изтощена коса (ш+б), ApHogee (двустъпков протеин).
Балансирани - Intense Repair (ш+м),Wella Enrich за дебел косъм (ш+м), Зелените Tigi (ш+б), Framesi Morphosis Repair (ш+м), Framesi Delux Color (ш+м)...
Хидратиращи - Червените Tigi (ш+б),  Orofluido (ш+м+о), Macadamia Ultra Rich Moisture (ш+б) + Macadamia Deep Repair (м) , Mediceuticals Saturate (ш) + Медисютикълс Mediceuticals Moist-Cyte (б), Keune So Pure Moisturizing (ш+б+о), ApHogee (хидратиращ балсам)....
Финиши - Macadamia (олио+крем без изплакване), Аbsolute repair (серум+двуфазен серум+термокрем),  Mythic Oil (олио+термотокрем с черен ким), Napura (термозащитен флуид), Pro Keratin Refill (термокрем), LP Bouncy and Tender, Lakme Rings (крем),  ApHogee (реконструктор със зелен чай + терапевтичен спрей за блясък), La Biostetique ( Transformer + Essence de Proteine)...
Това - на първо четене, че имам майстор и нямам достъп до шкафа Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 12:56 от ~Di~

# 462
  • Бургас/Пз
Момичета, има ли някоя дето още си  чака поръчка от рибата от черния петък или само аз съм най- големия лузър ?  newsm78 Crossing Arms

и аз, и вече не ми се чака до края на другата седмица и направо се чудя дали да не я откажа Sad

Магнолия ме разби тотално  Mr. Green

Бубка, пак те изтървах  Crossing Arms

Скрит текст:
Някой ако имаш излишно Митик ойл олиото и иска крема с кимион, да ми пише  Mr. Green

# 463
  • Пловдив
И аз чакам поръчка от Рибката.

# 464
ЖАНА, БУБКА, ИЗТЪРВАХ КОСИТЕ ВИ Simple Smile Grinningпишете със скорост Simple Smile
МАГНОЛИЯ, страхотни продукти, като в магазин Simple SmileБих искала да те помоля да споделиш за серума Терапист на Керастасе, само за връхчета ли е ,или по дължините newsm78

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 13:08 от DELI22

Общи условия

Активация на акаунт