Професионални серии за коса - тема 91

• 56 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Щастлива мама на 3 слънца
Без дилеми-днес получих лилавото Секси маска и Марокан за плътен косъм. Като ги пробвам ще споделя коя е по-добра за жадна коса Simple Smile
Благодаря ще следя.

# 556
  • Велико Търново
Наде, аз ден-два преди боядисване се измивам с ДПШ и се старая да не слагам стилизанти до боята/лак или пяна/, не знам защо, и аз съм си внушила, че няма да ми покрие добре Wink Сега ползвам бои на PHYTO - те даже се отмиват само с вода, има добавено масло в тях, покриват белите коси и придават страхотен блясък/пък нали са и по-щадящи.... Обаче използвам на следващото миене серия за боядисана коса - не съм много сериозна с нея, най-много два последователни пъти да я използвам, че понякога и само веднъж.
Фрейче, ти кога нанасяш маслена маска преди боядисване - правиш маската, измиваш и после се боядисваш, или един ден правиш маска, на другия - боядисваш newsm78 Имам едно кокосово масло в хладилника и все му се каня...

# 557
Стаси Г., всяка коса е различна, при мен маските не оцветяват изобщо.Включително от медната маска ми бяха пратили мостра, трудна за нанасяне, не ми стигна изобщо, добре, че не ми оцвети в случая  Grinning.На много тъмна основа, на нетретирана коса, на по-дебел косъм, най-вероятно няма да стане точно идентичен цвят.Шампоанът се разняся много лесно, посредством пяната.Назад имаше писано, че е постигнато ягодово русо с този шампоан, коси различни...
Над, аз когато се боядисвах правех като Бисквитка,мия с ДПШ и не слагах стилизанти до боядисването.

# 558
  • София
Феерия, Бисквитче, благодаря ви за отговорите за Форс Вектор маската. Така де, още докато питах и не разбрах как натиснах бутона поръчай  Mr. Green Е, турих още някои неща, нали трябва да хвана безплатна доставка  Joy Взех и Секси лилавата маска, да видим.

Сетони, и мен ме вдъхновяваш с тези Лакме шампоани, а не е като да не съм ги ползвала  Mr. Green Ползвала съм кафявия и виолетовия, втория - от мостри. Като шампоани са разкошни, много ми харесват, меки, леки са. Като цветови ефект, вероятно трябва да се ползва както ти го правиш, на три измивания, и тогава ще се поддържа цвят. Но пусто ... как да го включа, ох ... с тези наличности  Joy   Mr. Green Казваш, завиваш с кърпа нанесения шампоан. А не се ли поема от кърпата? Да не би да имаш предвид шапчица за баня?
За оцветяващите маски имам същото мнение. И двата цвята съм ги ползвала със съответната маска, безсмислени са ми специално маските. Шампоаните са къде къде по-добри и при мен.

Линдаче, радвам се, че ти харесва Кюн Сатин ойл. На мен са ми фаворит голям  Heart Eyes Олео релакс в по-бюджетен вариант  Heart Eyes Към маската имам голям интерес, но ... ще се въздържа поне докато не ми свърши балсама. Подходящи са и за терапия, опитай следващия път да нагрееш под шапка със сешоар  Heart Eyes

Лунна пътека,
относно Денсифик, има серум за скалп, има и ампули за скалп. Концентратите от фузио дозите са за дължини.
За накъсването на косата, скоро Епона писа, че много зависи от четката с която се реши. Не е хубаво да е с топченца отгоре. От вчера имам четка на Лейбъл М, не знам дали ще повлияе благоприятно на накъсването, но е истинско удоволствие да си реша косата  Embarassed А с предишната ми (дървена, с топченца, от ДМ) ми беше ад ... и не се решех почти, само с пръсти разресвах  Mr. Green А с тази четка, час по час ходя да се реша, егати кефа е Simple Smile

Руса Мама, много очаквам отзивите ти за лилавата Секси маска  Heart Eyes Мароканската за мен е супер връх. Мега добра маска!

Бисквитче, може ли линк с боите на Фито  Praynig

# 559
  • Велико Търново
Вив, ето ги - http://befit.bg/eshop/shop/%D0%91%D0%9E%D0%98-%D0%97%D0%90-%D0%9 … .30070/Phyto-m168
Продават се в Лили, както и в по-големите аптеки, там имат каталог. Аз ползвам № 7PG, но вече не се внася, тук-таме има останали бройки, след това май ще мина на 7-ца Thinking

# 560
Вив, с кърпа /от тези с копчето, като шапка/ ми е по-удобно, с шапчица ако ми се разтече, ще ми е по-гадно.Но попива кърпата при "боядисването", оранжева става  Mr. Green .Важното е, че след като измия, цвета е поел в косата и дори да избърша с бяла кърпа, няма петна.

# 561
  • София
Сетони, благодаря  Hug Странно, че кърпата не поема от пигментите, може би поема водата и по косата остава по-концентриран пигмент  newsm78
А пере ли се лесно цвета от кърпана или си остава "кърпа за боядисване"  Heart Eyes

Бисвитка
, много благодаря  Hug Ще ги прегледам какви цветове имат, но изпитвам страх от непрофесионални бои, специално от това, че не затварят катикулата напълно, и изобщо не ги гледам в магазините. Казваш, доволна си от тази? Ще я погледна  Hug

Аз изпитвам неистово желание да пробвам днес терапията на Медисютикълс, която си взех вчера, но се притеснявам, че съм след боя и ще стискам зъби още поне две измивания да минат. Не знам как биха се спогодили продуктите със скорошно боядисване и не ми се рискува. Ето примерно Еластисайзъра не е разрешен в период на боядисване ... Пууу  Mr. Green
Но пък мога да пробвам Витал Нутришън серията, която имам от не знам си кога и още не съм я пробвала  Mr. Green

# 562
Кърпа за боядисване си остава  Grinning .
Така като говорите за бои...Патенце какво направи с Орофлуидото, как стана, допада ли ти?

# 563
Момичета, някой има ли шампоана на Sexy Hair със соя? Какви са отзивите?
Има 1литров в Ягодката на оферта, обаче откога Ягодката имат доставка от 9лв? Shocked
И с доставката пак е изгоден, ама все пак...
http://bg.strawberrynet.com/haircare/sexy-hair-concepts/healthy- … fate-free/197025/

# 564
  • Велико Търново
Вив, аз се боядисвам от 5 години, все с проф.бои - Кюн, Шварцкопф, Иноа на Лореал...от 6 месеца започнах с Фито и съм доволна - косата ми изобщо не се изсушава, има блясък и трайността е същата като при проф.бои, скалпа също не се уврежда. Пробвай с една, ако не ти допадне, няма проблем да се върнеш към другите - не е като с къната, да не може да се наслагва цветът Wink

# 565
Бисквитка, покрива ли бели коси? Че имам 5-6 досадни бели косъма на челото, които Хрома-та напоследък отказва да ми покрие...
Миналия месец се чудих за боите на Фито и пак взех Лакме. За последно беше, обаче  Confused

# 566
Момичета , тъй като сега сте на тема бои за коса , препоръчайте ми някаква боя която много добре покрива белите коси , защото моята не ги покрива хубаво ?  Rolling Eyes Hug

# 567
  • София
Момичета, благодаря за отговора, ще я измия днес и утре боядисам. Мисля след боята да сложа ботокс ампула, че нямам пикселист. Други съвети за след боя? Преди боя слагам NAPURA M|10 Color Pre
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-za-boyadisana-kosa/napu … osa-5-br-po-30-ml

Бисквитка, покрива ли бели коси? Че имам 5-6 досадни бели косъма на челото, които Хрома-та напоследък отказва да ми покрие...
Миналия месец се чудих за боите на Фито и пак взех Лакме. За последно беше, обаче  Confused

Аз имам същия проблем с Хромата, но пък съм си уцелила цвета, не ми гори грам косата, а и имам още бои за изхабяване... като свършат ще пробвам нещо друго.

# 568
  • Велико Търново
Жани, аз имам доста бяла коса Confused след раждането се прошарих драстично, но при мен и гена си казва думата. Боята ми покрива на 100%, е, разбира се за 1 месец корените ми белеят и се налага отново да мажа, но...няма как.
Наде, с какво запечатваш ботокс ампулата? Аз използвах преди 2 мин.реконструктор и ми беше доста добре като комбинация; иначе, някой балсам/маска за боядисана коса биха свършили работа - запечатват цвета и придават допълнителен блясък Simple Smile

# 569
  • София
Жане, защо за последно Хромата?

Над таб, мисля, че ботокс не е добре след боя. След боя нещо ударно хидратиращо  Thinking

Вели, Лакме Хрома (безамонячна) покрива идеално бели коси, поне моите.
Вела Колестон - също.

Общи условия

Активация на акаунт