Професионални серии за коса - тема 91

• 57 013
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Вив, Епона и не помня още кой Blush Hug благодаря на всички, че споменахте серията Сатин на Кюн! Наистина е доста добра, след като успя на омекоти и огъвкави поодървената ми коса от последните ми проби с финиши на Джойко и Маракеш, за които писах. Много приятна серия, и то взех балсама, ако беше маската от раз щях да съм като нова Crazy на следващо миене мисля пак с тях, за да видя ще се доразвие ли добрия ефект. За финиш сложих нектара и суших на хладка струя с главата надолу, както винаги. Има обем, движение и косата ми е по-гладка, отколкото с въпросните финиши от предните измивания, специализирани в тази посока. Mr. Green На суха коса сложих само на кичурите в краищата ми от СС крема Керастаз, който много хубави ги приглади и омекоти още повече. Определено кремчетата на Керастаз са ми добри приятели. Flutter

# 541
Без дилеми-днес получих лилавото Секси маска и Марокан за плътен косъм. Като ги пробвам ще споделя коя е по-добра за жадна коса Simple Smile

# 542
  • Somewhere far away

Deathcrush косата ти е много хубава,изглежда плътна и задрава  Hug
Благодаряя! леле за пръв път получавам комплимент в тази тема - чувствам се важна!  bowuu bouquet Blush Heart Eyes

# 543
Лелеее какви коси показвате, момичета... Като в мечтите ми... Браво...  Hug

Setony, цвета само от медения шампоан на Лакме ли го постигаш или и с маската им? Понеже аз имам само маската и я ползвам понякога между боядисвания и не ми е никак покривна...Прави само лек нюанс и блясък, но не дава хубав наситен меден цвят... Просто е слаба за това... Та питам дали да не взема и аз шампоана?

# 544
Само с шампоан. Имам опит с оцветяващите им серии, в началото купувах и маските, много непокривни и неоцветяващи ми бяха, сега и с медното от ЗР ми бяха пратили мостра на маската и същото-маските нямат абсолютно никакъв ефект, поне на моята коса, даже нюанс, нищо, гъсти, трудни за нанасяне, нищичко не ми оцветяват маските, слаби са ми.Иначе шампоаните и този и брюнетския и златистия ми дават цвят и съм доволна.Първо мия с ДПШ или протеинов, после нанасям шампоан, той си прави хубава пяна, завивам с кърпа и стоя така докато си върша нещо друго, ако имам време30-40 мин, измивам.Това е.

# 545

Deathcrush косата ти е много хубава,изглежда плътна и задрава  Hug
Благодаряя! леле за пръв път получавам комплимент в тази тема - чувствам се важна!  bowuu bouquet Blush Heart Eyes
Аз пък веднага след снимката ти писах, че ти е много хубава косата  Hug !

# 546
Само с шампоан. Имам опит с оцветяващите им серии, в началото купувах и маските, много непокривни и неоцветяващи ми бяха, сега и с медното от ЗР ми бяха пратили мостра на маската и същото-маските нямат абсолютно никакъв ефект, поне на моята коса, даже нюанс, нищо, гъсти, трудни за нанасяне, нищичко не ми оцветяват маските, слаби са ми.Иначе шампоаните и този и брюнетския и златистия ми дават цвят и съм доволна.Първо мия с ДПШ или протеинов, после нанасям шампоан, той си прави хубава пяна, завивам с кърпа и стоя така докато си върша нещо друго, ако имам време30-40 мин, измивам.Това е.

Setony, аз пък съм на обратното мнение. Не от личен опит, но моя приятелка се боядисва в лилавата гама. Взе си и маската и шампоана. Шампоана леко й тонира, а маската направо й боядисва косата. Косата й е обезцветявана и интересното е, че върху тази част от косата, която е обезцветена хваща много наситено, като й израстват корените и ги боядисва само с боя, много по-малко й хваща и от маската и от шампоана. Не знам, може би при всеки е различно.

# 547
На мен лилавите Лакме шампоан и маска много ми харесват. Не толкова заради нюансирането колкото заради усещането, страхотно балансирани продукти. Маската е като фон дьо тен, такава гъста и лепкава консистенция. Не знам колко оцветява, защото винаги съм ги ползвала на не толкова избледнял цвят, но съдържа множество блестящи частици, които полепват по косъма и блясъка става някак по-ефирен, по-наситен. За протокола дължините ми са изрусявани преди това, до ушите само боядисвани.

# 548
На мен лилавите Лакме шампоан и маска много ми харесват. Не толкова заради нюансирането колкото заради усещането, страхотно балансирани продукти. Маската е като фон дьо тен, такава гъста и лепкава консистенция. Не знам колко оцветява, защото винаги съм ги ползвала на не толкова избледнял цвят, но съдържа множество блестящи частици, които полепват по косъма и блясъка става някак по-ефирен, по-наситен. За протокола дължините ми са изрусявани преди това, до ушите само боядисвани.

А в корените нанасяш ли? Защото момичето, за което говоря слага обилно от корена до долу. Така я посъветвала една от консултантките и наистина, нито й утежняват, нито нищо, но пък много добре й се получава. И съм забелязала, че ако пропусне някой кичур си личи. И затова в слага направо като боя, разресва и така става равномерно. Но доста количество изразходва  Laughing

# 549
На мен корените така или иначе не са ми изрусени предварително, само дължините. Но и не бих слагала в корена точно тази маска, не мисля че има смисъл в моя случай. Може би скоро ще пробвам, сега цветът ми е доста избледнял и ще се боядисвам преди празниците. От маската май имам за два пъти ще видим колко ще отиде  Grinning ще снимам и преди и след за да видя дали наистина има разлика.

# 550
Ех, момичета, разкошни коси показвате  Heart Eyes bouquet Личи си, че са обгрижвани с много любов  Hug

Относно тониращите шампоан и маска на Лакме (имам червената серия), от личен опит мога да потвърдя казаното от Сетони и Фрея  Peace Шампоана е по-пигментиран, отколкото маската. Цвета хваща повече, независимо дали на боядисана коса или небоядисан корен. Шампоана дори леко ми оцветява белите коси  Mr. Green Маската е с много блестящи частици, но пигмента е много слаб и редичък. Като консистенция е гъста, но до там поне за мен. Мога да снимам утре върху ръката си двата продукта, където се вижда разликата  Wink Нанасям и шампоана и маската от корена, като разресвам. От Лакме ми бяха написали да съм разнасяла внимателно маската, защото била много пигментирана и да не останели кичури с разлика. Пробвала съм, за експеримента, само на един кичур да нанеса маската с престой от час и освен блясъка, разлика в цвета с другите няма  Grinning

# 551
Ами да, аз точно за тези "кичури" говоря  Laughing На нея наистина й става шарена, ако не я разнесе. А с шампоана, между другото, няма разлика в цвета, но няма и наситеност. Много странно, едни казват, че не е пигментирана, други точно обратното.. Явно наистина е от голямо значение - дали е естествена, дали е обезцветена и дали е само боядисана.
Сега се сетих и за още един случай, само че с тези тониращите, които неутрализират жълтите оттенъци. Едната ми колежка е с кичури и ги ползва, тонират й добре, нормално. Обаче един ден дойде, кичурите й бяха направо сиви!  Shocked Супер странна реакция, мега тониране! И я разпитах какво е правила, че да се получи такъв ефект и тя ми обясни, че единственото различно нещо, което е направила е, че е използвала първо някаква друга маска и тогава, чак накрая е измила косата с тониращия. И си мисля, че някои маски по някакъв начин отварят косъма и позволяват на пигментите директно да влязат вътре. Не знам дали има логика в това, но само така си го обяснявам  Joy И също си мисля, че за да оцветят добре, косата трябва да се измие с дълбокопочистващ шампоан и после с оцветяващия.

# 552
Еее значи ще вземам и оцветяващия шампоан на Лакме... Peace А по колко маска слагате на едно оцветяване? Аз изстисквам колкото слагам от други маски, непълна шепа, размазвам по дланите и така цапам на косата хубаво навсякъде... Стоя колкото да взема душ или ако имам време по 10-15 мин, може би е малко... newsm78 А от  шампоана колко се слага? Охххх, нещо май не го правя както трябва това оцветяване... ooooh!
Аз да питам нещо което винаги ме е притеснявало - когато косата се къса и има такава склонност, хубаво ли е да се сресва често или не? И сресването може ли да доведе само по себе си до късане на косата? Говоря все пак за леко щадящо сресване сутрин и вечер...

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 23:56 от lunna pateka

# 553
Еее значи ще вземам и оцветяващия шампоан на Лакме... Peace А по колко маска слагате на едно оцветяване? Аз изстисквам колкото слагам от други маски, непълна шепа, размазвам по дланите и така цапам на косата хубаво навсякъде... Стоя колкото да взема душ или ако имам време по 10-15 мин, може би е малко... newsm78 А от  шампоана колко се слага? Охххх, нещо май не го правя както трябва това оцветяване... ooooh!

Според мен, пробвай веднъж да нанесеш по-обилно кичур по кичур, все едно се боядисваш и виж как ще стане.

# 554
  • София
Момичета, страхотни коси! Аз такава дължина мога да постигна само в сънищата  Mr. Green

В чуденка съм, правилно ли правя, като си мия косата преди боядисване. Все ми се струва, че няма да е равномерно на мръсна, покрита с лак коса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт