Професионални серии за коса - тема 91

• 57 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Машала Джейче, оцъклих се с косата ти! Невероятна!  Shocked  Поклон!!!
Публично си посипвам главата с пепел и обещавам повече да не показвам трите си косъма  Crazy

Аааа, не  Naughty без такива.Косата ти е страхотна и много подценена от собственичката и  Heart Eyes
Супер неща си получила  Flutter

# 526
Голям срам, че се записвам на 35 страница  Blush Blush Blush

Фрея, прекрасна тема, както винаги   bouquet

По въпросите :

1.Какви ампули за коса сте ползвали? Какъв ефект имаха при вас?
За косопада най-съм доволна от
1. Шок концентрата на Лакме Актив - ползвах заедно цялата серия :шампоан, маска и ампули и видим резултат. Сега ги ползвам от време на време като подържаща терапия
2. Ползвам ампулите на Сери, като ги разделям на две, но не мога да преценя до колко съм доволна или не от тях -не видях УАУ ефект.
3. Ползвала съм и Аминексила, но и за него не мога да кажа, че е кой знае какво.

За стимулиране на растежа на косата : много съм доволна от ампулките на Напура Стамиген и Анаген  Heart Eyes

Много любими са ми Fusio-Dose Концентрати и бустери на Керастас, като не съм ползвала само пикселист  Blush Минавам ги и с терапевтичната преса и резултата е великолепен. Ползвала съм ги в различни комбинации и съм много доволна. Включително и концентрата Денсифик, бустера Денсифик, и ампулките Денсифик, като последните слагам на 2-3 пъти.

Ползвала съм веднъж и Фиторипеър на Наши, но на няколко пъти - прекрасна и жива коса  Heart Eyes

Харесвам и Абсолют рипеър ампулата, пак слагана на няколко пъти

Много съм доволна от Висококонцентриран възстановяващ серум против цъфтеж на косата  на Кюн

2.Какъв дълбокопочистващ шампоан използвате?
Ползвала съм единствено и само ДПШ на Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Therapy

3.Кои продукти/серии на Мароканойл сте ползвали и как се отразяват на косата ви?  Все още не съм ползвала нищо тяхно, защото ми се струва, че ще дойдат тежки за моята коса  Whistling

По късно ще се допълня  Mr. Green

# 527
  • София
Милички, кажете нещо за маската Форс Вектор, както и за Лилавата Секси Маска   Praynig
Сякаш едно време, Форс Вектор беше много обичана серия.

# 528
Вив, и от двете маски, за които питаш, съм много доволна. Форс Вектор ми действаше чудесно срещу накъсване и бухване в по-стари времена, когато ми се накъсваше долният пласт. Лилавата маска Секси пък намирам за най-силно хидратиращата си в момента.
Момичета, прекрасни коси! Вивиан, и твоята съм я виждала и много ми харесва. Не я подценявай. Peace
Още един глас за Витал Нутришън-уникална серия. Усещам я направо лечебна върху много сухата си коса. Благодаря на Бубка, Фрея и всички момичета, които я препоръчаха. bouquet

# 529
JLo, ами не знам, то започва примерно от един см. от връхчето и се цепи нагоре 10 см. Много е странно.

Суших без термо една вечер, че беше много късно станало вече. Дали може да е от това?  Embarassed

И да ви се оплача. От Арлен объркаха шампоана на мъжа ми. Той не знам как се нави изобщо и те да сгафят. Обадих им се, казаха, че ще изпратят правилния за тяхна сметка, а сгрешения да предам на куриера. То ясно, че грешки стават, ама беше в доста неподходящ момент.

Преди години ползвах Форс Вектор Ш + М. Не ми помагна срещу накъсването грам.

# 530
Да споделя и аз ....Днес ми пристигна поръчката от  Черният петък от Рибата най- изненадващо. Не я очаквах въобще, защото нито ми беше потвърдена, нито имаше обаждане от оператор . Отидох до Спиди по съвсем друга работа и там ме изненадаха приятно  Laughing  Сложили са ми мостра на Алтерна....макар и само една, но все пак е нещо Laughing

# 531
Имала съм и такива разслоявания, то с това русо всякакви съм имала и още имам  Joy
много са гадни, рязане ще трябва  Crossing Arms Аз ги режа с малка ножичка, когато скучая, така си чистя цъфтежите често  Mr. Green На фризьор последно ходих миналия септември  Whistling
Сега се гледам- пак имам малко, от вътре на тила  #2gunfire Crossing Arms

Форс вектор ползвах едно време, не помня как ми се е видял. И нищо на Секситата не съм ползвала, но някой път ще се прежаля  Mr. Green с лилавата маска и термо спрея, май само аз го нямам  Joy
30лв. ми се виждат много за тях  Mr. Green не знам защо съм с такава нагласа.

# 532
При мен преди да започна с професионалната козметика, а и доста след това, докато ми се оправи косата, цъфтежите и разслояванията ми стигаха доста нагоре. Не знам как да го обясня, но косъмът не се цепеше само на края на косъма, а продължаваше нагоре, малко като елха. Беше ужасно и също режех единични косми с ножица. Сега не ми цъфти косата, но все имам страх и превантивно ползвам продукти против цъфтеж. Peace

# 533
setony, аз не успях да видя снимките ти, но много интригуващо ми звучи този шампоан. А маската към него ползваш ли? Аз от доста време имам мерак да порижавея, но не ми се занимава с боядисване (имах червенокос период и оттогава реших, докато не ми се наложи, да не поглеждам боя  Mr. Green). Доколкото разбрах по дължините, където ти е изсветлявана косата е по-светло, а корените ти какъв цвят са?
Така, хвана ме крастата, а видях, че в рибата ще го зареждат този шампоан след 21.12  hahaha

Момичета, невероятни коси показвате!  newsm20

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 20:38 от deliberation

# 534
JLo, ами не знам, то започва примерно от един см. от връхчето и се цепи нагоре 10 см. Много е странно.

Суших без термо една вечер, че беше много късно станало вече. Дали може да е от това?  Embarassed
Peace сега вече разбрах за какво говориш.
Преди време бих се усъмнила че може да е от липса на термозащита това,но след като наскоро имах експлозия на кортекса от едно термо-всичко е възможно  Hug

# 535
  • Велико Търново
Магнолия, JLo, страхотни коси, момичета bouquet Аз не мога да постигна и наполовина на тази дължина, която имате Confused
Вив, шъ мъ умориш Hug още непробвала получените съкровища, и за други пита Grinning Hug Форс вектор съм ползвала преди 3-4 години, но не бях особено впечатлена, не знаех че още я има серията.

Аз не мога да се оплача от Рибата - в петък поръчах, в понеделник получих пратката Flutter

# 536
10 страници докато ме е нямало  Shocked Shocked Crazy Е направо сте се оляли днес  hahaha

Видях страхотни обгрижени и живи коси, всяка от която различна и с уникален цвят  Heart Eyes Hug

Мелина, просто пробвай да слагаш олио финиш, като наблягаш повече на най-твърдите участъци. Също суши с главата надолу, така че да не засягаш горния пласт с топлата струя.  Peace

Kölsches Mädel ако мога да се докопам до Танг ще си дам цялата заплата за прическа, може и две  Mr. Green ама едва ли ще ми се случи Mr. Green
Това е и моя мечта   Laughing А Джей, цветът ти е феноменален!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Освен това косата ти изглежда повече от добре предвид русото. Личи си колко е жилав и плътен косъма, а косата гъста и толкова дълга без грам опърпани краища. Моята също така бухваше, когато я изрусявах, спасява ме кокосовото масло и изобщо всякакви масла преди миене.

# 537
... И нищо на Секситата не съм ползвала, но някой път ще се прежаля  Mr. Green с лилавата маска и термо спрея, май само аз го нямам  Joy
30лв. ми се виждат много за тях  Mr. Green не знам защо съм с такава нагласа.

Ох, същото си мисля и аз, само разпитвам  Crazy .

deliberation , писах ти л.с., за да не досаждам само в темата с моят шампоан  Embarassed , но реално шампоаните наистина са по-добри от маските...при мен.Няма рязка граница корени-дължини, защото все пак не е боя, плавно е. При мен поне така се получава, предполагам си зависи от основа, косъм, податливост.

# 538
 Мис Облаче, Може ли линк на Висококонцентриран възстановяващ серум против цъфтеж на косата  на Кюн? Каква е разликата между ампулите Денсифик и концентрата Денсифик, предполагам първите са за скалп, а вторите само по краищата, така ли е?

Феерия, може ли линк на тази така хвалена серия Витал Нутришън? Аз нещо съм пропуснала и не разбрах за каква коса е, предполагам е хидратираща?

# 539
Лунна, концентратите са за дължини и краища, а ампулките, малките са за скалп.

Забравих тихичко да ви споделя, енцо са ми пратили смс, поръчката с 10 утре трябва да си я взема, дано всичко е ок  Heart Eyes, много са бързи.

Общи условия

Активация на акаунт