Професионални серии за коса - тема 91

• 57 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
И аз вече не издържах и звъннах на ЗР да видя какво става с поръчките ми Simple Smile момичето беше много любезно, каза ми че сухия спрей на алтерна бил изчерпан при фирмата Алтерна и ще им го доставят на ЗР след 2 седмици. Предложиха ми вариант да ми изпратят другите продукти още днес, а сухия спрей като им го доставят тогава, на цената от черния петък. Устройва ме това Simple Smile

# 511
ДжейЛо Магнолия страшни водопади  Heart Eyes
другите снимки нещо ги изпуснах  Sad

Di и аз имах такъв момент-нито един продукт от шкафа не ми действаше както би ми харесало  Cry  рестартирай с една хубава хидратация и после почвай отначало  Mr. Green
Аз каква съм кукувица -разни неща ми бяха остатъци -ш. и м.,други пък не ми харесваха както са си в серия и купих разни работи уж да ги комбинирам,но с тия забавени поръчки и чакането от англ.сайтове съвсем забравих кое за кое съм взела и почнах да се чудя разни неща защо съм ги купувала поединично,реших че съм пазарувала доста хаотично и трябва да са ми в серия ... та работата съвсем дебела стана.Тотално се омотах и вече не знам от къде какво чакам  Mr. Green ще има изненади в пощата  Embarassed

Епона -нещо като цъфтеж ли е това разслояване ?  Rolling Eyes

# 512
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Видях само Серпантина и Магнолията.Адмирации за грижите и обичта,с която дарявате косите си.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 16:59 от Beautyholicа

# 513
Jlo, страхотна плътност и дължина!  Peace Само си представям Гай Танг какво омбре може да ти измайстори на тази дължина.  Heart Eyes

Моята косица не смея да я покажа без финиш и сешоар Simple Smile
В тази връзка я препоръчайте някой хубав финиш за сешоар, да ми се плъзга лесно косицата като въртя четката!

# 514
  • Бургас/Пз
Сетони, цветът е прекрасен? само не разбрах само от оцветяващия шампоан на Лакме ли се е получил или отдолу имаш боя. Ако имаш боя, може ли да споделиш кой номер и коя марка е??

Магнолия, ще се повторя , ама косата ти е повече от прекрасна, цветът е супер свеж. Много обичам да ги чета твоите постове, винаги има толкова много и изчерпателна информация.

Скрит текст:
търся двама човека да си разделим 1л от този шампоан  Joy Joy http://bgen.strawberrynet.com/haircare/sexy-hair-concepts/health … ee/197025/#DETAIL

Jlo, ама много ти е хубава косата, направо как се поддържа здрава и хубава коса, при това руса , не знам  Hug Peace

# 515
  • Чукарландия
Още един глас за Vital Nutrition, успя да подхрани дори и сухия ми горен пласт, който винаги ми стои по-изтощен. Горещо препоръчвам.

Скрит текст:

Серпентин, страхотна коса! Hug

А какво е Vital Nutrition? Rolling Eyes

# 516
Мишел, не е точно като цъфтеж. А се е разцепил на две, не знам и аз как да го опиша. Не са много, само няколко. Но ми е странно.

# 517
Jlo, наистина като страхотен водопад е косата ти  Heart Eyes , аз и преди ти виждах снимки, та поне си знам, да очаквам руса красота!
Благодаря ви за милите думи за моя цвят, а косата ми е с много фин косъм, иначе откакто не се боядисвам я чувствам доста по-жива.
ani_d, само с шампоан е, няма боя
Скрит текст:
...предистория, до преди година и малко се изсветлявах, с боя,до 9-ка, после реших да спра да се боядисвам, потъмних с Иноа 6 и 7 и оставих, след това не съм боядисвала, освен с оцветяващи шампоани на Лакме, кафяво, златисто, сега медно. На целите дължини хвана ярко и наситено, в основата е една идея по-бледо, но няма рязка граница, прелива.Което ме навежда на мисълта, че на веднъж изсветлена коса хваща по-добре. Пада бързичко цвета за 2-3 миенета, на третото и четвъртото вече е само блед нюанс, но пък е мнооого икономичен шампоанът и не изсушава, така че може често да се ползва.Ако му се чудиш, пиши ми.

# 518
Момичета, я ми кажете от серума Митик ойл какво количество слагате на скалпа си, понеже в Арлен и рибката пише различни неща?  newsm78 Според едните максимум 4 капки, а според другите - пипетки  Thinking

Арлен - Употреба: Нанесете 2 до 4 пипетки върху подсушена с кърпа коса от скалпа и нежно масажирайте за оптимално разнасяне на продукта. Не изплаквайте. http://www.arlen.bg/product/1813/eliksir-za-rastezh-loreal-profe … e-force-50ml.html

и рибката - Начин на употреба: След измиване с шампоан подсушете косата с кърпа. С помощта на пипетата нанесете 2-4 капки от серума директно върху скалпа, като разделяте косата на секции. Масажирайте в кожата на главата и разнесете остатъка по косата. http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/podhr … il-serum-de-force

# 519
Няма как с 4 капки да покриеш цял скалп. Давай според усещането ти, според мен 2 пипети ще отидат горе долу.

Kölsches Mädel ако мога да се докопам до Танг ще си дам цялата заплата за прическа, може и две  Mr. Green ама едва ли ще ми се случи Mr. Green

Разцепен косъм си е чист цъфтеж  newsm78

Предимно серии купувам аз, че ако не са, не знам кое с кое да ползвам, от лакомия да сложа всичко понякога  Joy
Писах им и аз на рибката, да видя какво ще кажат по въпроса.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 18:24 от JLo

# 520
  • София
И аз вече не издържах и звъннах на ЗР да видя какво става с поръчките ми Simple Smile момичето беше много любезно, каза ми че сухия спрей на алтерна бил изчерпан при фирмата Алтерна и ще им го доставят на ЗР след 2 седмици. Предложиха ми вариант да ми изпратят другите продукти още днес, а сухия спрей като им го доставят тогава, на цената от черния петък. Устройва ме това Simple Smile

Олее, вярно ли след две седмици ooooh!
Поне да пуснат по един имейл да уведомят хората. Моята поръчка си стои като приета и в коментар няма нищо написано Crossing Arms

# 521
Няма как с 4 капки да покриеш цял скалп. Давай според усещането ти, според мен 2 пипети ще отидат горе долу.

Да, аз прочетох в сайта на Лореал проф., че става въпрос за пипетки.  Hug
Тия от рибката само объркват хората  #Cussing out Laughing

# 522
  • София
Машала Джейче, оцъклих се с косата ти! Невероятна!  Shocked  Поклон!!!
Публично си посипвам главата с пепел и обещавам повече да не показвам трите си косъма  Crazy

# 523
Машала Джейче, оцъклих се с косата ти! Невероятна!  Shocked  Поклон!!!
Публично си посипвам главата с пепел и обещавам повече да не показвам трите си косъма  Crazy

Вивче,аз харесвам косата ти страшно много  Heart Eyes И теб  Hug  Wink Показвай се,няма какво да криеш  Flutter

# 524
  • София
Я да ви покажа, няма какво да ги крия, новите ми бебчета  Mr. Green
Липсва само Инициалиста, от поръчката от Рибицата  Mr. Green
Абсолютно невероятно, имам и МОСТРА! ПРи това - на Алтерна хора. Вадете тефтерите и пишете  Joy

Четката на Лейбъл М е страхотна, много приятно масажира скалпа и реши жестоко.

Скрит текст:

Буби  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт