Професионални серии за коса - тема 91

• 59 590
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, трябва ми спешен съвет за мъжа ми.

Досега винаги е ползвал Хед & Шоулдърс, защото беше убеден, че е единственият шампоан, който не му причинява пърхот. Обаче напоследък започнаха да му се възпаляват някои коренчета и му се получават едни като срупчета. Та сега иска да го сменя.

И ми вика: Да пробвам някой от твоите?  hahaha

Аз така  Shocked

Та препоръчайте моля шампоан за чувствителен, по-скоро мазен, склонен към пърхот скалп?

Давайте бързо предложения, преди да е започнал моите, не че имам някой подходящ! Joy

# 196
Инк, маската взех и много ти благодаря за информацията  Heart Eyes/тази серия никога не беше налична/ , аз съм пробвала мостри, но не помня на маска или балсам, но ми се сториха разкошни, за един период все ги наглеждах в енцо и все ги нямаше, накрая спрях...

# 197
Мишелче, значи ще хидратираме обилно преди ползване, защото и аз се оцъклих след мойсчъра вчера, така че съм готова за изненади  Mr. Green Но в името на благодатта на косицата  Crazy
Сетони, аз за това споделих инфото, защото знам че лудостта ни е обща, а и съм чела коментари относно липсата на наличност  Flutter
Ще чакам мнения и ще споделяме опит  bouquet

# 198
  • София
Ох, момичета, благодаря ви, че ви има  Hug Карате ме да се чувствам почти ... нормална  Mr. Green
Мами, Мишелче, Сетони, кефите ме  Mr. Green Hug
И да знаете, не сте сами в банкрута и фалита  Mr. Green нее  Mr. Green

# 199
Инк Мама-тя е по-скоро балансирана серия,просто аз много се бях пресушила преди това.
Виви не си сама  Hug
днес имах и мейл за -30% на Пюролоджи (на вече намалени с -20% неща) -обаче реших да не го отварям и направо в кошчето  Mr. Green така ще процедирам вече  Whistling

# 200
...
И да знаете, не сте сами в банкрута и фалита  Mr. Green нее  Mr. Green
Получават ни се нещата  Joy

# 201
Аз станах, за да не отворя Ензо  Joy , опасни сте. Надявам се да не се изкуша, защото финансово съм нестабилна предпразнично  Mr. Green
 Стисках се за едни кецове за щерката от Амазон-а,  на цената на 1 средна поръчка от Арлен са  Joy
значи за обувки са ми много 100 кинта, за шампоани малко  Joy толкова сме изперкали. Купих и ги и жертвах евентуална поръчка  Mr. Green
ще чакам пробички от някоя от вас след време  Mr. Green

Виновна се чувствам и за вас, и за себе си  Mr. Green Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 21:38 от JLo

# 202
Eпона Heart Eyes аз тъкмо взех на мъжо Kerastase Homme Capital Force Treatment Shampoo Vita Energisin, но за нормална коса. Видях че от тях има и за мазна и за пърхут. Ако не ти идват скъпо като за мъж, пробвайте. Но пък от друга страна спомена възпаление някакво, не се знае колко ще е сериозно и дали не е за доктор.

# 203
Ох, извън темата си бях поръчала два чифта ботуши и от петък до момента са със статус на поръчката "нова"  ooooh! , днес във фейса писали, че ще обработят всички поръчки и благодарят за разбирането, нещо подобно...много ми напомниха рибката, явно доста магазини не са очаквали толкова...внимание   Grinning
П.П. Мъжът ми е с Редкен.

# 204
Моя е с Лореал Проф., по-евтинко за него  Joy и без това почти няма коса  Mr. Green
Имаше и Шварцкопф 3д нещо, но не го хареса и замина  кофата.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 22:01 от JLo

# 205
Аз станах, за да не отворя Ензо  Joy -отвориш ли го-си изгърмяла и ти  Mr. Green

значи за обувки са ми много, за шампоани малко  Joy

hahaha  Joy

Сетони -по статистика 66 мил.са изхарчили българите в ЧП  Whistling

# 206
American Crew е хубава марка за мъже.Имат хидратиращи,ежедневен,за сгъстяване,противопърхутен шампоан.Балсами и неща за бръснене.Всичките им продукти обаче ухаят силно на мъжка есенция.

# 207
Моя мъж е с коса 1-ви номер (около 5 милиметра дължина), но я мие с Fiberboost на ЛП  Mr. Green Достатъчно му е, смятам аз  hahaha Все ме пита защо имам толкова много шампоани в банята (естествено всичко в туби бутилки и кутийки, щом е в банята, и му е непознато, значи е шампоан) и аз всеки път търпеливо му обяснявам, че не са само шампоани и заплашително добавям- всичко е за червена коса, измиеш ли се- от рус ставаш огнен като мен  Twisted Evil И не смее да бутне нищо  bowuu

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 21:54 от Inked Mom

# 208
Майни майни снощи моя като ме видя да се прибирам с кашончето ми вика „от тука поне още десетина шишенца ще излязат“  Mr. Green А неговата етажерка пък чисто празна, как я търпи с едно шишенце само чак му се чудя. Освен да почна да завземам неговата.... Joy

# 209
  • Пловдив
   Аз от Арлен си поръчах маската Алтерна Тен за 56 лв.
Днес я пробвах и се влюбих!!!!
Чак ме е яд, че толкова ми хареса. Не мога да си я позволя
на реална цена.
Сега май ще поръчам от Енцо.Още се чудя, защото си е доста
пари, но резултатът е страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт