Професионални серии за коса - тема 91

• 59 582
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ехо, здравейте, момичета!  Hug

Аз във вторник вечер изпробвах повечето ми нови неща от ЧП. Измих със синия шампоан на Профайбър и вместо маска/балсам използвах Re-charge ампулата, като втрих хубаво в краищата на косата, както ми беше обяснила моята фризьорка. На влажна коса сложих една помпичка от Лореал Липидиум двойния серум за цъфнали връхчета. Беше ме страх да сложа повече, защото ми се видя доста гъста и богата консистенцията и ме беше страх да не омазни. После пръснах от Dry Mist-а на Алтерна. На влажна коса изглеждаше все едно краищата са мазни, но след изсушаване вече го нямаше този ефект. Ана скалпа сложих половин ампула Aminexil Force R на Керстаз, половин, защото успя да ми покрие скалпа, не съм се стискала умишлено  Laughing След това изсуших с четката с горещ въздух. Дължините бяха бухнали, но докато беше топла косата. На сутринта беше изключително пригладена, мека, прекрасно ухаеща, без грам сухота по връхчетата. Все пак и я подстригах в събота около 3-4 см, но отдавам дължимото и на новите финиши  Heart Eyes

Може да се каже, че съм доволна. Единствено нещо не си харесвам цвета. Уж дълбок корен 7-ца, а по дължините руси кичури. Ама то русото станало оранжево повече, а и на права коса изглеждат все едно аз съм ги правила.. Хич не ми допада. Оня ден след сешоара, който беше полуправ, ми се строи, че е много добре, но сега на естествено правата ми коса не ми хареса ефектът  Crossing Arms Та се чудя дали да не взема Иноа за вкъщи и да се мацна цялата в естествената ми 7-ца. Някой да я ползва в домашни условия да сподели лесна ли е за употреба от лаик, който винаги се боядисва при фризьор  Blush

Някой по-напред беше помолил за излишни мостри на лилавите Профайбър. Аз отправям същата молба, но за червените. Все си мисля, че сините ми идват тежки, въпреки третирането  newsm78

# 241
  • София
Странното е, че в момента в Енцо маската Алтерна Тен е с 6,60 лв. по-евтина от шампоана, а балсама е с 13 лв. по-малко. Ценообразуването им просто кърти...

# 242
Inked Mom, мноооого имам да те черпя  Hug  bouquet...погледнах шампоана сега и е на малко по-близка до реалната цена, усетили са се, че вчера е била прекалено ниска, но на мен в поръчката си ми е тя. Явно промоционално са направили черен четвъртък за тази серия  Laughing .При мен от мострите имаше някога наистина уау ефект от серията, просто перфектна си почувствах косата Heart Eyes, но не бих си ги взела на реална цена  Naughty.
Иначе и един парфюм бях поръчала снощи с Алтерна, на него също леко е мръднала цената, та съвсем успешни покупки.

# 243
  • София
Забравих да питам - какви са тези нови фузиодози на Керастаз, които чакате да бъдат заредени?

# 244
Ей изкупихме им на чехите шампоаните -няма да имат с какво да се мият  Mr. Green
Тия от енцо верно са големи шмекери  #Cussing out

Който питаше за Пюролоджи-изтрих го съобщението и не помня точно-но е бил някои от англ.сайтоне: hqhair или lookfantastic.

Епона къде са намалени Наши ?

# 245
Момичета, от къде поръчвате медицинска козметика?

# 246
  • Стара Загора
Добро утро мацки Hug Първо голямо БЛАГОДАРЯ на ИНКЕД МАМИ ,че ни светна за наличните ТЕН в ензо(е и аз не можах да устоя ,още снощи поръчах шампоан и маска след което балсама ми излезна на специална цена 53лв. и бутнах и него в кошницата .....и сега чакам шампоан,маска и балсам Mr. Green)И  аз съм решила ,че вече това ми е последната поръчка на шампоани и маски ако вземам нещо то това ще е само  грижа за скалп ампулки и серумчета......друго НЕ забранявам си Crossing Arms Така във връзка със серията ТЕН преди време имах възможността да пробвам само шампоана Тен( искам тук да благодаря на Магнолия Hug) разкошен просто,луксозен и парфюмен аромат и да предупредя и вметна страшно концентриран и икономичен продукт ,буквално с две капки се измива чудесно,косата ми е до средата на гърба разпенва се обилно,просто е адски концентриран да си знаете момичета МАМИ да не сложите като другите шампоани количества просто няма нужда ....... Hug А сега въпросът ми е към МАГНОЛИЙКА Hug кажи ни моля те балсамът и маската и те ли са така икономични и концентрирани като шампоана,ти как ги усещаш bouquet  Снощи реших да се измия с нещо силно хидратиращо ползвах серията ЕЛЕКСИР УЛТИМ на керастаз за финиш сложих само СС крема на керастаз днес косата ми е страхотна мека,копринена и гладка идеално хидратирана сега мога да си позволя следващият път протеинче Mr. Green да видим как ще е.....за пореден път се убеждавам и аз ,че олио финишите не ми се отразяват много добре ,кремчетата повече ми допадат

# 247
Делянче  Hug не съм Магнолиа, но да ти кажа, от мостри два пъти досега съм пробвала Ш и Б Тен, и двата пъти ме доядя, че е можело да разделя мострите на две, а те са по 7мл. Наистина са много икономични. Шампоана е точно както казваш ти и при мен, но и балсама е гъстичък и концентриран, за мен беше като маска ефекта, и ухае по-силно от шампоана. Heart Eyes Аромата ми се усещаше до следващо измиване. Абе разкошна серия. Crazy

# 248
  • Somewhere far away
за това ли говорите ?
http://www.zlatnaribka.com/alterna/alterna-ten-za-savarshena-kosa

цените са доста солени.

# 249
  • Стара Загора
Линдееееее Hug сега ги чакам с още по-голямо нетърпение  Heart Eyes Да,тази е серията за която говорим Peace

# 250
  • София
Усещам, че така добре се презаредихме с продукти, че ще има много лош застой в темата за в бъдеще  Grinning Ама не трябва да го допускаме  Mr. Green

Сега с тая Тен серия и мен ме възпалихте  Mr. Green за поръчка абсурд, но ми се прииска да я пробвам и по-нататък ще си намеря мострички  Mr. Green

Енцо така ли правят бре?!? Не знаех, че си играят така с цените. Хм ... Че и неоригинални маски пращат ... лошо. Аз доста поръчвам от тях, до момента все е успешно ...

Тедичка, сегашните концентрати и бустери на Керастас ще бъдат спряни от производство и заменени с въпросните нови.

И като последно, вчера си взех от Рибата най-силно виолетовият оттенък на 5-ца Вела Колестон  Mr. Green Ще ставам силно виолетов патладжан. Искам обаче да направя доста силен този патладжанено вишнев цвят, а консултантката там ми каза, че няма нужда от виолетов коректор. Вие как мислите, дали да не добавя и малко коректорче към боята, да засиля оттенъка? Мами, Фрея?

# 251
Ох колко съм щастлива че Алтерна тен не ми допадна  Mr. Green Laughing Снощи ги мислих че мислих,но разума надделя.Ако от първия път нещо не ми допадне,няма да ми хареса и сто пъти да го ползвам...Така бях и с анти фриз серията на Алтерна бамбу...Пробвах 2 пъти от мостри и не че не...Моята тъпа като магарица коса си има собствено мнение  Joy

# 252
Аз не съм я пробвала дори  Mr. Green чела съм за нея само, но ми е хипер скъпа. Снощната цена беше ок, но избягах от компютъра, доакто ми мине  Joy
Нямам и приятелка около мен да я е ползвала, за да ми даде да пробвам. Всъщност нямам приятелка, която да разбира диагнозата ми  Mr. Green повечето не проумяват защо така купувам козметика за коса  Mr. Green Ползват си масмаркет козметика и са си доволни  Laughing и може би с повече пари от мен  Joy

# 253
Епона къде са намалени Наши ?

То не е нещо особено намалението, в Арлен 6 бр. ампули излизат 7лв. едната, вместо по 8лв.  Peace

# 254
  • София
Два дена да не ви чета и да изпусна намалението на Алтерна тен  Joy Joy Joy

54лв. ли бяха, както им стоеше цената като не бяха налични?

Общи условия

Активация на акаунт