Искам да споделя тук своя проблем с ПМС. Повечето теми за този синдром са свързани с хапване на сладки, завишена раздразнителност и болящи гърди. При мен също всичко това е налице, но повече ме притеснява безнадеждността като усещане и коренната промяна в поведението ми. Вярно, имам доста проблеми с дете, безпаричие и т.н., но не смятам, че това може да бъде единственото обяснение, защото е фиксирано в дните около цикъла.. Не се водя на отчет никъде по психиатричните клиники, не съм и тайно луда..
Винаги съм била доста емоционална, но се държа приемливо и минавам за нормална личност.
От година насам нещо става с мен. На 41 години съм.
Изпадам в състояния близки не, а направо типични за клинична депресия....Рев до скъсване, мисли за умиране, тотална незаинтересованост от нищо, пълна безнадеждност и апатия....Тотален емоционален и психически срив... Преди два месеца стигнахме до лекар, който ми сложи диазепам, за да се върна в себе си...
Та, аз ще си ида на гинеколог, може и психолог, но искам да попитам дали има някой с подобен проблем - дано няма де....Просто да сподели как и дали се е справил...
Благодаря ви!

Рев, депресия, тормоз от всякъде, точно както го описваш. Започнах да пия масло от вечерна иглика, но ще мога да кажа дали има ефект след няколко месеца. Хормони изследвах - наред са ми. Дано да се справиш