Re: Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 3

• 114 644
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, Rainbow Simple Smile

# 616
Привет, Денис

Каза ми да добавя л-аргинин при поликистоза.
Какво ще кажеш за тази марка и доза ?

http://www.iherb.com/Source-Naturals-L-Arginine-Free-Form-500-mg-100-Capsules/996

Благодаря !  bouquet

# 617
  • София
Привет, Денис
Каза ми да добавя л-аргинин при поликистоза.
Какво ще кажеш за тази марка и доза ?
http://www.iherb.com/Source-Naturals-L-Arginine-Free-Form-500-mg-100-Capsules/996
Благодаря !  bouquet
Става, този е хубав. Peace
Не забравяй да ползваш кода: SPORT68  -15% , валиден до сряда 08.06 20.00часа
Намаля също  Инозитол и NAC
Промоцията на Астаксантина е до днес 20.00часа

# 618
Оххх, тъкмо видях, че си писала по-назад на едно момиче, че е добър точно този...съжалявам  bouquet
Но пък и не съжлявам, защото не знаех за промоцията - благодаряяя, поръчвам Simple Smile

bouquet bouquet bouquet

# 619
Денис, за какво се използва Астаксантина? Видях текста от iherb, но там не пишеше нищо за женската полова система.
Как е в сравнение с ресвератола като антиоксидант? Кой е по-силен?

# 620
  • София
Денис, за какво се използва Астаксантина? Видях текста от iherb, но там не пишеше нищо за женската полова система.
Как е в сравнение с ресвератола като антиоксидант? Кой е по-силен?
Като каротеноид и силен антиоксидант, подпомага репродуктивната с-ма, респ. предпазва яйцеклетките от окислително увреждане / в резултат на което, се получават хромозомни аномалии/, синтеза на хормони, влияе добре на ЛФ и т.н., а при мъжете - има вече доста научни изследвания, които показват не малко положителни резултати, върху сперматогенезата - върху параметрите на спермата и плодовитостта.

При антиоксидантите не е толкова важно кой е по-силен, защото, различните антиоксиданти имат и други, специфични и не по-малко важни ползи. Напр. антиоксиданти са вит.С и вит.Е, те са силни антиоксиданти, но не са взаимозаменяеми и дори могат и е за предпочитане да се ползват заедно.
Ресвератролът е невероятен продукт, силен антиоксидант, но може да се използва заедно с Астаксантина.

# 621
Здравейте,
Предстои ми да пусна хормони на трети ден от МЦ. Моля кажете ми, ако бъркам нещо или препоръчайте какво да добавя.
На 3-ти ден - ЛХ, ФСХ, E2, Антимюлеров хормон
На чист ден - ТСХ и Т4 –далеч от кафе, чай и пр., Пролактин, Витамин Д (че предния път беше 7,5), ДХЕА, Тестостерон, Андростендион.
Пропускам ли нещо?

# 622
Здравейте момичета, запис и от мен тук! Скоро ви намерих и искам съвет от опитните. Аз съм с един аборт в 6 г.с., като нямах проблем със забременяването - стана веднага. От тогава насам ежедневно пия Вит. С -500 мг, преди геритамин (1 таблетка дневно), но от месец насам само вит. Е-400 мг, МВИ 5 х 500 мг дневно, колаген комплекс и омега 3- 1000 мг.
Цикъла ми, преди аборта беше редовен (28/29 ден), сега първия беше на 35-тия (нормално), втория на 26-тия. От прочетеното тук съдя, че мога да си взема да пия NAC, Аргинин и q-10, но въпроса ми към вас е дали ще има смисъл да ги взема, ако примерно няма да ги приемам повече от месец? Смисъл, че от другия месец ще пробваме за бебче. И дали според Вас Аспирин протект приеман преди Овулация пречи на настъпването й?
Иначе хормонално всичко е ок - ТСХ-1,13, а от половите (3-ти ден) помня, че всичко беше в референтните граници, само ФСХ беше 8, пак е референтните граници, но като,че ли малко повишен при положение,че съм на 24 години.

# 623
  • София
Здравейте,
Предстои ми да пусна хормони на трети ден от МЦ. Моля кажете ми, ако бъркам нещо или препоръчайте какво да добавя.
На 3-ти ден - ЛХ, ФСХ, E2, Антимюлеров хормон,  17ОН Прогестерон,  Инхибин В
На чист ден - ТСХ и Т4 –далеч от кафе, чай и пр., Пролактин, Витамин Д (че предния път беше 7,5), ДХЕА, Тестостерон, Андростендион.
Пропускам ли нещо?
Инсулин + Глюкоза, на гладно - няма значение деня от МЦ

Здравейте
Скрит текст:
момичета, запис и от мен тук! Скоро ви намерих и искам съвет от опитните. Аз съм с един аборт в 6 г.с., като нямах проблем със забременяването - стана веднага. От тогава насам ежедневно пия Вит. С -500 мг, преди геритамин (1 таблетка дневно), но от месец насам само вит. Е-400 мг, МВИ 5 х 500 мг дневно, колаген комплекс и омега 3- 1000 мг.
Цикъла ми, преди аборта беше редовен (28/29 ден), сега първия беше на 35-тия (нормално), втория на 26-тия. От прочетеното тук съдя, че мога да си взема да пия NAC, Аргинин и q-10, но въпроса ми към вас е дали ще има смисъл да ги взема, ако примерно няма да ги приемам повече от месец? Смисъл, че от другия месец ще пробваме за бебче. И дали според Вас Аспирин протект приеман преди Овулация пречи на настъпването й?
Иначе хормонално всичко е ок - ТСХ-1,13, а от половите (3-ти ден) помня, че всичко беше в референтните граници, само ФСХ беше 8, пак е референтните граници, но като,че ли малко повишен при положение,че съм на 24 години.
Може да добавиш Инозитол, защото с Аргинин и NAC са много добра комбинация.
Дали и колко дълго да ги приемаш - ти решаваш, никой не може да ти отговори, кога ще има ефект при теб. Аргининът действа напр. веднага на МЛ, но за ефект при яйчниците е нужно повече време.
АПротект си го пий както ти е назначен, той е важен и ползите от него са повече, от вероятността да ти навреди.
Успех и дано скоро да имаме хубави новини от теб  Peace

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 12:27 от denis.

# 624
Благодаря, denis!  bouquet Тук съм и ще ви следя и дано скоро се похваля Praynig

# 625
Много благодаря, denis. Ще си пусна утре първата част от изследванията, пък дано има подобрение.

# 626
  • Сливен
Денис,при положение че сутрин не се пие кафе,а примерно билков чай,инозитола кога трябва да се приема?Ако е на гладно мога максимум половин час по-рано?

# 627
  • София
Денис,при положение че сутрин не се пие кафе,а примерно билков чай,инозитола кога трябва да се приема?Ако е на гладно мога максимум половин час по-рано?
Става. Чаят, едва ли съдържа кофеин / билков е, не е зелен  Wink/

# 628
  • Сливен
Мерси Денис,за зеления и черен чай знам че имат кофеин,освен това не ми допадат като вкус.

# 629
Денис, аз пак се включвам с въпрос - утре ми е 3ти ден от МЦ и ще ходя да пускам Е2, Лѝ, ФСХ, тестостерон и ДХЕА, че пия 7-кето и да видя как ми се отразява. Въпросът ми е коя ДХЕА да изследвам - ДХЕА-С или само ДХЕА и кой тестостерон?

Мерси ти много bouquet

Общи условия

Активация на акаунт