Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Лейди,тази е играта http://www.angrybirdsgames.com/.А за годините не съм първа младост,нищо,че детенце е малко,аз съм на 34 а ММ на 46.

# 136
  • в сърцата на децата <3
Хей, много се радвам, че ме помните  bouquet (изключая фейсбук дружките - там няма отърване от мен  Mr. Green )
От тук присъстващите май не се познаваме само със Светли и Мимито - приятно ми е  Hug
Ние се позабавихме с втората лентичка, но се наложи да мина един курс хормонална терапия преди бременеенето. Въпреки, че доктора каза, че не е задължително, с ММ решихме да са наред нещата - все пак децата няма да имат много полза от болна майка  Laughing А така се бях запънала да са с 2 години разлика... ама нъц  Crazy Нищо де, да са живи и здрави, пък ще мъчим разликата да я търпим.

Иначе... какво да се похваля... завъртяло ме е едно черно колело, та не е за разправяне. Но сега е толкова коледно тук, че не искам да развалям толкова уютната атмосфера  Heart Eyes

Светли, абсолютно си далеч от "не съм първа младост" - и аз след някой месец правя 30, ама плановете ми са за ПОНЕ 3 деца  Joy Ако след второто има кой да ми направи трето де  Joy Joy Joy

Вале, надуши ме ти от раз  Whistling Между другото кваса ми загина геройски докато бяхме по Плевен тая седмица. Ще видим дали ще ми се разправя наново да слагам. Но съм изумена от трайността на хляба! Държах един 10 дена в найлоново пликче и НЕ мухляса! След това ММ (не разбрал за експеримента) го изял. И му нямаше нищо  hahaha

Ма Ко, Вио, Славче, Лейди  Hug Hug Hug

# 137
  • при късмета
Ангелче, аз само пропуснах имаше ли сватба или не. Ти обяви тук годежа и изчезна. Във фейса видях май, че имаше, ама не съм сигурна.
И аз като видна клюкарка да уточня, че да няма недоразумения  Laughing И престани да си есплоатираш детето  Naughty

Нещо и мен гърлото ме хвана, като станах сутринта уж нищо ми нямаше. Ходих до детския център в който иска да празнува шефа и запазих датата за всеки случай, че нали много празници.
Вио, ти как си

Вале, видях вече къщичката, много е хубава. ти и със сладките вече започна, аз съм до никъде.

То съм до никъде не само със сладките де. Картонената торта за у-ще е готова на 1/4. Самия рожден ден и той на толкова. Преди това Коледа, нова година, като дойде това време и не знам кое първо да подхвана.

Светли, шефа е фен на игрите на енгрибърдс, таблета и телефоните ми са пълни  ooooh!

Калинче, нали не са големи пораженията от наводненията. Какво значи при вас?

Мен ме улесниха много домашните, отсреща има пицария, много пъти сме яли пици и решиха довечера това да е вечерята. Та днес само ще мързелуваме

# 138
Болна съм , гладна съм и много крива.... Една седмица преди пътуването вместо да се подготвям, ще се лекувам. Само мм да не започне и той, че ще стане като миналата година. ooooh!

После ще пиша, че сега и очите не мога да си държа отворени....

# 139

Привет мили мои Simple Smile
♥snow_angel♥ добре дошла  Hug
Валенцето много доре се е получила .И така и така сме на вълна готвене , мога ли да замразя шунка ?
Почерпете се за здраве на ММ .
Много ми е нтоварено тези последни седмици от годината.Тази ще е май първата година когато няма торта , нито време нито желание да правя имам.За празниците се надявам да успея по предварителната програма да се подготвя.Само да сме здрави че дребния пак е с гнойна ангина, по никакъв начин не дава да му направя компрес  ooooh! отровихме го това дете.
Отивам да работя ,тъкмо ще си наглася нещата и догодина ще има промени   Tired.

# 140
Джей, да ти е здрав мъжо и много да те слуша  Hug
Смърфче, да оздравяваш  Praynig
Ангелче, доколкото мога да смятам, добра ще им е разликата, не се притеснявай  Peace Даже е супер - каката ще е голяма и ще ти помага, и ще се радва на бебока. И за трето се каните после, а? Браво на вас, смелчаци! Мм ме навива мен за още едно, обаче аз засега съм пас. То и нямаме време де, че ако продължим в тоя дух от майчинство направо в пенсия трябва да изляза  hahaha
Ма ко, да оздравяваш и ти  Hug
Аз съм малко по - добре, но изядох промишлени количества сладолед. Ама само сладолед - то и друго не  можех да преглътна де  ooooh! И днес почти не ме боли, и се чудя да продължавам ли с тоя сладолед (нали, таковата, с терапевтична цел, да не си помислите, че е лакомия), или да мина кротко на чайчета  newsm78 Или както Лейдибърд съветва - да увелича пиенЬето и цигарите?
Добре, че ми просветна малко, че утре имам да свърша един куп задачи. Имам още за пазаруване за рождения ден на Дея, после трябва сметки да плащам, после през Еконт, после през баба ми да минем, после............забравих вече. А, и едни изследвания да пусна на Дея за яслата (ще се наложи да я пуснем, няма да устискаме иначе), и после ще се приготвяме за партито, ииии не знам как ще ми стигне деня. Чистенето и готвенето изобщо не ги броя, те не знам кога и как ще се случат изобщо  Crazy Пф! Още от сега се изморих  Crazy

# 141
  • при късмета
Джей, честит празник на мъжа ти!
Смърфи, как си? Бързо да се оправяш и да не се повтаря миналата Коледа
Вио и аз за сладолед си мислех днес, но не се добрах. Карам на лукчета и кОла, утре ще мисля. Този път гледах навреме гърлото ми е червено, но не е бяло и няма налепи. Утре пак проверка и ще видя как ще действам.
Ей, кога порасна това момиче

# 142
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  bouquet
Джей, честит празник на мъжа ти!
Шунка не е добре да се замразява ако е магазинска, защото от сгъстителите и водата в нея после става лигава. Май само сухи колбаси съм замразявала (и размразявала) успешно - луканка, пастърма, шпек...

Ма Ко, не си изпуснала края - още сме си гаЖЕта. Е тъй де - годеници. Предложи ми и се ската  Joy И за мое огромно "щастие" като ме представя съм "приятелката" му. С две дЯца баш "приятелка" ша да съм, ама айде  Mr. Green А сватбата се отложи, защото решихме първо да се напънем да си изплатим апартамента (вече от година е факт), а сега пък събираме за собствен бизнес... Та все не остават  Laughing

Вио, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава, много да те слуша, много да те радва и по-малко пакости да сътворява  bouquet
 Аз исках с малка разлика, защото имам преки наблюдения над деца с голяма - двамата с брат ми сме с 6 години. Е, ужас е  Mr. Green А на една приятелка момиченцата са с няма и 2 - зора е само първите 1-2 години, после е пей сърце  Grinning Сега на моите ще им е 3 и половина разликата, ще има ревност, Ели е в ужасен период (който се надявам да мине докато се роди бебчето, защото иначе ще тапицирам стените меки), после тъкмо единият ще излезе от пубертета и ще започне другият... Ох, ще го мисля като дойде, че страх ме хваща  #Crazy

Смърфи, как си? Бързо да оздравяваш  Hug

Аз се чудя днес дали да не се понапъна да изчистя основно за Коледа? Ели другата седмица ще си е вкъщи, ММ не я е писал на ясла до сряда (а май трябваше, защото ще полудея) и чистенето с нея е мисия невъзможна (това дето ми помага е само 30-40 секунди за клипчето  Joy ) От друга страна събота и неделя по цял ден друсах хапчета и аз, че с тия контракции... пък тая сутрин уж не ме боли за сега, дали пък да не си почивам днес, да не си насилвам късмета? Явно някакъв пост травматичен стрес ме е треснал - главата ме боли (а за нея не мога нищо да пия), всичко ми е криво, за капак и контракции. Да добавим една дива змеица, която дори когато спи не мирува  ooooh!

# 143
  • при късмета
Добро утро!

Ангелче, почивай си щом трябва, тя работата няма да избяга.

Вио, да е жива и здрава Дея, много да ви радва и да е все исмихната и щастлива

Смърфи, обади се

Аз си допивам кафето и хуквам.
Хубава седмица на всички  Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 09:17 от ма ко

# 144
Добро утро

Джейми да ти е здрав половина и дълги години да сте щастливи  bouquet
Вале chef страхотна е станала къщичката!
Светли как да не си млада? Точно си готова за още едно бубче, ако имате желание. Сина ми го родих на 36г. и още се имам за млада  Joy е- за деца вече не съм де  hahaha
Ма ко всичко в ниското е залято, но по принцип не е новина - така е всяка година. През нашата облас минават две реки и си преливат. Има затворени пътища. Стадиона на който трябваше децата да играят в неделя е под вода. Земята е подгизнала и не поема вече дъжда, а нещо и следващите 10 дни е все дъжд. Иначе ние живеем по средата на хълма и нас не ни залива, но основно се предвижвам пеша, защото трафика е ужасен. Явно са давали нещо по новините в Бг, защото приятели се обадиха да питат как сме.
Смърфи бързо да се оправяш и да имате страхотно пътуване  Hug
Вио мен ако ме питаш - продължавай със сладоледа. На възпалено място се слага студено. Ледена кока-кола се пие ако имаш налепи. За мен топлите напитки не помагат на възпалено гърло.
Ангелче, я си почивай и не дърпай дявола за опашката! Работата не е заек, че да избяга, а и както се знае, ако една работа е спешна - все ще се намери кой да я свърши! Контракциите не са шега.
Днес е Коледния концерт на малкия в селската ни църква. Имат две представления - от 13,30 и от 18,30 - голямо ходене ще му дръпна - ще гледам и двата концерта, че след първия трябва да го прибера у дома, а на втория да го заведа. Друга година изчаквах първия концерт в двора, но с този дъжд сега няма да стане.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes
ПП сблъсках се с Ма ко на входа  hahaha
Вио да ти е здраво слънчицето и много да те радва!

# 145
Добро утро и от мен.
Вио да ти е здрава и много щастлива рожденичката,а ти ще успееш и ще се справиш с плановете.Бързо да минава гърлото. bouquet
Вале страхотна е станала къщичката,браво на теб и сладките видях иииии  Hug браво на теб.
Калинче дано се изтече тая вода ,а за концерта пусни после снимки да видим.
Смърфи стискам палци всичко да е наред и да си прекарате страхотна празниците.
Ангелче първо честито  и лека бременност,а сега се пази чистенето ще почака,другото е по важно.Добре завърнала се при нас. bouquet
Марче дано всичко е наред и идвай по често тук.
Люси хайде всичко да се нареди и да си при нас пак.
Светли имаш време ,млада си още.
Джей да ти е жив и здрав рожденика ! bouquet
Мими ще си изкарате страхотно празника и аз съм била сама на празници,важното е всичко друго.Празник винаги може да си направите.
От мен ви желая една успешна седмица и само хубави моменти!!!
Днес ще се отдам на мързел нито плетки ,нито готвене.

# 146
  • Великобритания
Здравейте дами
пак чета за болни - айде вече да се оправяте и никакви болести повече
ние тази седмица сме на коледно парти в градината , и ако пак се разболее малката - повече няма да я водя , чак до пролетта
ще си седим в къщи , вече почна да се заглежда и заиграва с някои играчки , тъкмо за рожденния ѝ ден и за Коледа ще получи нови ..майка ми звъня вчера да пита какви подаръци да праща от Бг ..  Laughing казах ѝ лукчета и подправки ..хаххахха, дрехите умаляват супер бързо , облича ги по веднъж два пъти , а и тя вече си има много
вчера приятелката ми ме зарадва с много хубава новина - бременна е , тя си има едно момиче на 14 години , затова за мен е пълен риск хихихи , но пък много се зарадвах ..и понеже имам забрана да казвам на който и да е , ви споделям на вас  Simple Smile
Вио - честита ти рожденничка , да е здрава и щастлива , и много да ви слуша  bouquet
лейди и на нас ни звъняха да ни питат дали сме се удавили , а то тука не валя много ..само дето беше доста студено

# 147
Мими що да е рисковано? Аз и брат ми сме с 13години разлика/от едни родители сме/ и си е супер  Joy
Писе имаш нужда от почивка. Кажи какво ще плетеш с новите прежди.

# 148
Вио,да е жива и здрава Дея и много да Ви радва.

# 149
Момичета, много ви благодаря  Hug Веднага щом се събуди рожденичката (в момента го играе "Спящата красавица"), ще бъде специално поздравена и нацелувана от вас!
Днес ми е лудница, но поне на 80 % съм готова  Party Остана само мм да достави тортата, и сме готови.
Ангелче, и с малка разлика да са, пак си има ревност - съдя по моите. В началото беше ужас някакъв, не искам да си спомням. Даже споделях с момичетата тук и се лутах какво да правя, в чудо се бях видяла. Добре, че позатихна малко тоя период. Пубертетът също минава, и това му е май единствената хубава черта  Crazy Ама няма как, ще търпим и ще чакаме да отмине, какво да се прави.
Лейдибърд, знаех си аз, че трябва да ям ОЩЕ сладолед  Blush Кантарът после какво ще покаже е друга работа  Whistling Между другото преди два дни в най - големия студ вървях с количката по улиците (бяхме единствените с количка навън) и ядях сладолед. Няма да ви казвам какви погледи ми хвърляха хората -  Shocked Ама какво да правя, не мога на всеки да се обяснявам че съм болна и че се лекувам, нали така  hahaha  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт