Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 371
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен!
Болните да оздравяват!
Благодаря на Контеса и Лейди за картичките !
Ние днес бяхме на коледен концерт на Бг училище на Емо. Забавлявахме се там . После минахме на едни разпродажба на играчки. Отнесохме по-една за всяко дете и се прибрахме.Готова съм с коледните подаръци . Опаковани , готови само в чувала на дядо огледа чакат да ги пъхна . Купих си и такъв хахах

Чак сега ви нбамирам ,че имало и нова тема  ooooh!
Меси за новата тема  bouquet

Тите , много бързо са пистигнали. Аз на 1ви Декември ги пуснах .Много се радвам  bouquet

Благодаря ти и на теб за прекрасната картичка  bouquet

# 121
Добро утро  bouquet
Аз пък имам картички от Смърфи и Плами   newsm44 БЛАГОДАРЯ! Стената започна да се запълва - малкия също има много картички. Коледното настроение ни е завладяло!
Марче  Hug bouquet и без картичка знам, че много ни обичаш! Знам, че не всеки има свободното време, а и гаранция, че като пратиш ще се получи - няма. Важното е да се подкрепяме!
Мони дано детенце е по-добре днес  Praynig И при нас остана една седмица училище, но вече няма тестове - минаха. В последната седмица е Коледния концерт в местната църква, ще ходят на посещение в дом за стари хора за да занесат правени от тях картички, в четвъртък е коледното парти в училище/трябва да носят парти храна  Joy/ и тя седмицата ще мине в забавления.
Миналия петък родителския съвет организира в учебно време "секретен магазин на Дядо Коледа" - дребни предмети и шоколади на стойност 2 кинта, красиво опаковани - децата могат да купят подаръци за семейството и после скришно да ги сложат под елхата.
Вио не се притеснявай - всичко ще е наред - дет се вика неизвестното е страшно. Сама ще се учудиш как добре ще се подреди всичко. Имаш нужда да се разнообразиш.
Мими организирай си Бъдни вечер и Коледа все едно всички ще седнете на масата! Имало е години, в които по различни причини съм била сама на празници..., но винаги хората, които съм обичала са били с мен!
Хуквам за стадиона. Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 122
# 123
  • Великобритания
здравейте дами ,
много е студено при нас ..бррр , парното е надуто , ама все още не мога да се стопля
мойто дете днес се събуди криво , сега не иска да стои сама на земята , идва и ме дърпа за краката да я взема на ръце ..дано ѝ мине по скоро
днес няма да готвя , мисля само някакви сладки или бисквитки да направя , още не съм решила обаче какви и сега разглеждам рецепти

# 124
Здравейте.Мони,дано детенце де е по-добре.Аз тези дни се зарибих по една игра с пилета,дето мъжо я играе,ама като казвам зарибх разбирайте по цял ден играя,та днес я изтрих,че да си свърша работата не мога,повече никакви игри.Днес с Светли от сутринта гледаме Коледни филми,по-точно детски Laughing.Пристигна и подаръка ми за ММ,ама има проблем,бях му поръчала химикал с гравирано послание,обаче пише черно,а на работата трябва да пише само със син химикал,но тъка е като поръчваш от нета и грешки стават.Лек ден Ви пожелавам.

# 125
Днес си имам две картички - Лейдибърд, Светли, много ви благодаря! Лейдибърд, страхотно послание, страхотно  bouquet
Мен продължава да ме мъчи гърлото. Какво ли не пробвам, и продължава да ме боли. От миналата зима какво се повредих не знам - през живота си съм нямала проблем със сливици и гърло, сега обаче направо ми се взе здравето, и в прекия и в преносния смисъл  Crazy Пфууу, старост - нерадост значи  Crossing Arms
П.П. Марчелка, появявай се по - често де! Липсваш!

# 126
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  bouquet
Приемате ли обратно в редиците една блудна домакиня  Blush

# 127
  • при късмета
Добро утро  bouquet
Приемате ли обратно в редиците една блудна домакиня  Blush
   Hug
Сега видях и втората лентички, честито! Това беше хубаво "Добро утро"

# 128
Snow angel, привет  Hug Видях и аз лентичката, честито! Леко и безпроблемно бременеене ти пожелавам! Ех, че хубаво, пак ще си имаме бременна домакиня  Party

# 129
  • Бургас
Здравей,миличка! Hug
Честита лентичка,много се радвам за теб!

# 130
  • Великобритания
добър ден и от мен с едно голяяяямо кафе , че не мога да си отворя очите
честито и от мен
и ние си правим планове догодина за още едно , че да са с малка разлика , ама да видим какво ще стане  Laughing Laughing

# 131
Привет и от мен. bouquetВие с тези бебета,ще вземе и мен да ме навиете на дърти години,пак да раждам Joy

# 132
Добро утро  bouquet
snow_ange  bouquet
Аз съм  на късно кафе, че спахме повечко. Днес няма футбол, че при нас има големи наводнения......
Снощи бяме на Коледно парти във футболния клуб - изкарахме си страхотно.
Лус  Hug
Светли каква е тази игра с пилета? Аз пък за толкова години не успях да си харесам никаква игра - май съм дърта за тези неща  Joy Дърта за бебета ще си като станеш на моите години!!!!
Вио увеличи алкохола и цигарите - гърлото ще мине!  hahaha
Мими какви бисквитки спретна?
Днес ми е супер мързеливо - така става като стана по-късно от обичайното. На вън дъжд най-накрая е спрял, но има поледица. Започва да ми "мирише" на зима и Коледа, та май днес ще правя медени  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 133
  • София
Привет, другарчета!
Марчето се появи, Люси- също, а за капак- и Ангелчето! Браво, браво!
Аз като видна клюкарка усетих новината на Ангелчето когато ми обясняваше по фейса, че все киселко и се хапва и я питах директно Mr. Green.
Аз се явявам с тазгодишната ни Коледна къщичка:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17140160121607 … =1704323073130005

# 134
  • Великобритания
Лейди - сраааам голям
не направих бисквитки , а мързеливия тутманик , който пък взе че стана супер и почти си го ометох сама (срамувам се мнооого  Laughing Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт