Много трудно си харесвам нещо и ако случайно не ми е кеф - не купувам. И това е не защото имам изтънчен вкус, а защото все намирам кусури - ако не е цвета, ще е дължината..., пък ако случайно нещо е перфектно - то цената няма да ми хареса
По този повод си ходя сама по магазините - този кошмар сърце не ми дава да го причиня на придружителя си. Само малкия идва с мен, ама то е защото още не е ориентиран, а и си блее по хубави жени с удоволствие
Веднъж само ходихме заедно с мм, и то да си поръчвам очила...е, това е...Покупките за себе си ги правя инцидентно, че решали да си търся нещо конкретно...сама ми идва да се разстрелям.

Другия го пита - "абе брато, що си с тиган на главата?", а другия сочи тигана и отговаря -"тефал - ти мислиш за всичко!!!"
иначе доста загорло ядене имаше
От тях го боли главата. 
Пък сметките си вървят - от тях няма бягане! Да сме здрави - ще се оправим с туй главоболие
Ако го питаш, това са най-добре похарчените пари.
Е, нищо, че плотерът е 15 пъти по-скъп от печата. Ама го спрях де, не искам плотер.
В магазин за техника и ел. уреди ще живее ако може. Като започна на тази работа, сервиза беше чисто нов, нямаше никакво оборудване и инструменти. Той беше този, който ходи с шефовете да оборудват сервиза. Представете си като са му казали "влизаш тук и поръчваш абсолютно всичко, от което ще има нужда". Все едно да пуснеш дете в магазин за играчки. А той е харчел и чужди пари без да се съобразява с цената, е няма такъв кеф.

Има един лаф, че при мъжете играчките с годините не се променят, а се променя само цената им
Мм преди няколко дни супер замислено ме пита - "тази Коледа ще има ли пак чорапи пълни със шоколад?"
детето не ме е питало 
както винаги с нещо трябва да сме по-различни...Ще е спретнат с дънки, бяла риза, вратовръзка с Дядо Коледа, елени, елхички и шапка със светещ помпон. Времето за сутрешно кафе ми се удължи, че няма да приготвям кутия за обяд. Остана оче седмица до ваканцията 

Дращи ми гърлото, започнах и да покашлям леко, все ми е студено....Смуча разни хапченца и пия каквото се сетя, и се моля да се вдигна на крака до понеделник. Че нали рожден ден предстои, трябва да съм ок. Няма да имаме кой знае какви гости - само баби и дядото (баща ми), и това е. Сестра ми няма да дойдат, че нещо са скарани с баща ми
и с тях ще се събираме по - нататък. 

, предпразнична.

Дадохме Синекод и се успокои, но сега ще му треперя да не задържи секрети и да направи спазъм... Ще трябва явно пак да правим изследвания да видим какво провокира тези състояния. Уж бяха отрицателни изследванията за алергия към прах, но не виждам какво друго може да е. Два дена на училище и тръгва хрема и след нея суха кашлица. И това е само началото на зимата
Днес сме канени на рожден ден и бях уговрила детегледачката да дойде да гледа децата, но ще се наложи да канселирам, защоот няма да ми е спокойно. На големият му остава коледният концерт в понеделник вечерта, тест по английски и едно класно по музика и приключва със зора. Тук ако знаете какви неща учат по музика
Не случайно почти всички деца от класа му свирят на някакъв инструмент. Без допълнителна подготовка няма как да се изкара добра оценка, а тук много държат на всички предмети /особено на музиката/ и дори е възможно да повтаряш заради ниска оценка по музика, рисуване или физическо...