Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 363
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Честит празник на момичето на писенце и майката на Смърфи! bouquet

Много се радвам,че Луси се разписа!
Лидка,какво става с теб?Пиши,мила,че не звучиш много добре. Hug

Марчето и Дамчо наистина изчезнаха.

Моят германец днес се е разхождал по стаите да чете епикризите и да говори с другите пациенти.Няма търпение да го изпишат и познайте къде да отиде?!...пак в болниците,само че от другата страна. hahaha

Мисля вече да започна коледната украса.Купуваме винаги истинско дърво,но още ги няма.Ще направя хубава Коледа за децата,че като си спомня за миналата година.На 23 оперираха ММ и нямаше празници за нас! Sad

Ще дойда после пак,тази вечер съм само с децата.Съпружието е навън,слава Богу!Малко отмор!

# 91
Може ли да ми даде някоя дружка на лични,новият адрес на Вио.

# 92
  • при късмета
Уж днес писах след Смърфи и Плами, а де ми е поста  newsm78 Като нищо не съм го публикувала, че днес съм на черешата.
До сега пак обикаляхме входа, в7.00 излязох, като прибрах шефа от тренировка, само метнах якето и взех бумагите и се прибрах в 21.00 ч.
Смърфи, да са ти живи и здрави именниците.
Плами, "Град Отчаяние" съм я чела отдавна и я имам. Тя май беше вързана и с друга книга, те почти всичките са му навързани, но не помня с коя. Мисля, че беше "Отмъстителите".
Имам си картички от Калинка и Moni, много ви благодаря  Heart Eyes  Hug
Отивам да хапна нещо, че умрях от глад

# 93
Край опаковах всички възможни подаръци. Станала съм бвтер работилницата на дядо ви Коледа.
Днес Си намерих една украса с картичките.Така , че тази Коледа ще украсяват дневната.
Надписах картичкичките за на Емо класа.
Останаха госпожите утре ще оправя и тях.

# 94
Привет.Имам си картички от Ма ко,и Плами много Ви благодаря bouquet.

# 95
И аз днес имам цели две картички. Мони, Плами, много ви благодаря  bouquet

# 96
Добро утро от мен, момичета!  Heart Eyes
Днес излизам по задачи, трябва да намеря химическо, където чистят велур. Имам едно яке, купих си го от Германия лятото, но вече е за почистване. Намерих на едно място, но първо ми се струва, че искат много пари, второ времето е една седмица. До нас има 5 сек, та и там ще попитам. После се отправям към един магазин да купя подарък за дружката ми тук, с която ще се видим утре, а вчера имаше повод.  Wink

А следобяд ще трябва да готвя... Изчерпаха ми се идеите за готвене newsm78

# 97
Имам картички от ма ко, Moni ,Ladybird_ ,Плами, Контеса.
Днес ми беше много тежък ден, още не мога да осмисля нещата които се случиха.Само мога да благодаря че не беше нещо непоправимо.
Тази седмица е доста дълга и се очертава тежка, но освен лошо предстои и празник - рд на мъжа ми, мисля за изненада , но може и друго да е  ,ако се получи ще ви разкажа .

# 98
Добър ден  bouquet
Болните бързо да оздравяват, да се забравя лошото настроение и да очакваме с нетърпение Коледа!
Днес посвърших малко работа и като прибирах детето от училище/днес по-късно, че е на китара/ трафика се беше поуспокоил и се юрнах към един шопинг център в съседния град  Joy Дет се вика - избиха ми лимките и ме налазиха калинките  hahaha Пък там народ... ooooh! много мразя...Та се набутах само в магазина за чанти и по най-бързия начин се сдобих с две  Joy - една плажна кошница/щото тук много ходя на море  Joy/ и една дамска чанта тип "чувала на дядо Торбалан"  Joy Много съм доволна. В умната тенджера бях сложила един тюрлю гювеч /де що зарзават имаше у дома  Joy/да се готви - та сега вече спокойно мога да вдигна краци на по питие!

# 99
  • при късмета
Аз съм крива, че бях на зъболекар. Сменях една пломба, дето й беше време. Тя пломбата си стоеше де, но нали фотополимерните се свиват и се сменят след време. А зъба е жив и трябваше упойка и сега ме пуска. Ще проговоря тъкмо като си дойде мъжо  Laughing , а си мислеше, че ще е на спокойствие.
Преден зъб е и като знам колко са и чувствителни, като ме пусне упойката ще разбера ще има ли по-висока чувствителност и колко.
Калинче, честити придобивки, със здраве да си ги ползваш
Смърфи и моите идеи се изчерпаха. Поне Валето е пуснала в нейната страница разновидност на руло Стефани, много интересно, а ние това ядем във всякакъв вариант. Последния път шефа ме кара да го правя на таралежчета.

Поста дето вчера се чудех къде е, го намерих. По-точно намериха ми го, пак го бях пуснала в грешната тема. За втори път ми се случва за 2 седмици, `кво ми става  Joy Вместо в едната в съседната влизам, като тръгна да пиша някъде  hahaha Определено съм за при муните

# 100
  • Бургас
Ох,лейди,говори ми,говори ми ...за чанти! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма за Славка чанти и обувки,че Хапартамантът глътна бюджета. Grinning

Ма-ко,на тези зъби си боли.Дано ти се размине леко!

Джей.джей,защо така?Здраве да е само!Пиши,ако мислиш,че ще ти олекне.

Днес пак имах майстори,все нещо довършват,аман!

Аз нямам умни уреди и отивам да правя шницели.
До после! Heart Eyes

# 101
  • София
Ма ко, Плами, Тити, Калинче, благодаря ви за картичките Hug Hug Hug

# 102
Защо картичките ми за София още не са пристигнали? Thinking Питам аз и отговорът знам - БГ пощи. hahaha Дано все пак пристигнат!  Praynig

Купих едно свинско, сега го мятам в умната тенджУра да се готви на винен кебап. Ма ко, руло съм правила само веднъж, много се хареса, ще взема тези дни отново да направя. За съботното събиране на покрива поръчах свинкото, утре ще ми го доставят. Сега ще изцедя малко кисело мляко за млечна салата.  Peace
Купих и подарък на моята дружка, утре ще се видим и се надявам да го хареса. Докато го избера, побърках мъжа й по телефона и продавача в магазина.  hahaha

Славче - изписаха ли студента? Как е? Ще си идва ли за Коледа? Или после за ваканцията между сесиите?

Джейми -  Praynig всичко да се нареди, както искаш!

Калинка - и аз тук си харесах една чанта, аха да я купя, ама се спрях, че нали отиваме в щатите и там сме планирали два дни по аутлетите, все ще си харесам нещо.  Wink ММ отсега се припотява като си помисли за шопинга, хаха.  hahaha

# 103
  • при късмета
Смърфи, моята картичка си пристигна и то отдавна. Другите софийски де са не знам.
Рулото Стефани, нали знаеш, че може и да не го правиш на руло. Може да объркаш всички съставки с каймата и да печеш така, в тава (няма значение дали е кръгла  Laughing)
Люска  Hug
Славче, подсети ме за шницели, ще правя и аз. И тях ги правя мързеливи, от кайма. И аз нямам умни уреди, че и хлебопекарната още не съм си оправила, ама все мързеливи рецепти гледам да хвана  hahaha
Изкъпаха се моите, отивам да чета на шефа. Хванали сме една енциклопедия с 3Д картинки за чудесата на света

# 104
Ма ко,като те чета,че ще четеш на шефа и аз искам да чета на Светли,ама него книжки не го интересуват.Как икам да си легне до нас и да му четем под юргана,но няма такова чудо,ей го на още търчи от стая в стая и заспива където му падне ooooh!.Утре и аз ще взема да врътна едни шницели на мойте с една салатка.Хайде лека вечер и сладки сънища.

Общи условия

Активация на акаунт