Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 938
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Добра вечер!
Контеса  bouquet
Малко да ви развеселя и озадача. Ще ви задам загадка  Joy Днес ходих да пазарувам и направих ей тази снимка на паркинга. Въпроса ми е - "В колко часа съм направила снимката?"  hahaha
Скрит текст:

# 181
Лейдибърд, въпрос с повишена трудност е туй....Сутринта към 10 може би?  newsm78

# 182
  • в сърцата на децата <3
Лейди, аз залагам на около обедно - 12-13 някъде (е*а си мъглата!!!)

# 183
  • при късмета
На обяд е според мен, или ранния следобяд. Това мисля, че е слънцето, защото въпреки че има пилон под него, не знам дали прожектор свети толкова силно или поне аз не съм виждала. Мъглата заблуждава, но слънцето зимно време се вдига горе-долу толкова най-много, за това мисля, че е на обяд. Ако е прожектор е трудно да се определи
Докато го напиша Ангелчето ме изпревари

# 184
Лейдибърд, ела да разкриеш загадката де  Heart Eyes
Ма ко, как ти е на теб гърлото? Боли ли те?

# 185
Ма ко не е слънцето - лампата е  hahaha Какво ти слънце тук след септември  Joy Точно в 15,30 е правена снимката. То че си има мъгла - има, ама и слънцето е залязло вече  hahaha

# 186
Въъъъйй, ми то много тъмно бе  Rolling Eyes

# 187
  • в сърцата на децата <3
Много се чудих това дали е слънце или е лампа, но колите в периферията на снимката не са огряни както тези под лампата  Mr. Green

Ето ви една забавна темичка (ако сте я пропуснали) - гледам и не вярвам на ушите си....  Joy

# 188
Нормално в толкова се мръква, но днес и заради мъглата си беше гадно. Утре ако няма мъгла, ще направя снимка пак по същото време.
Ангелче има един лаф - "ако глупоста имаше криле, около нас щеше да се вият ята..." Жалко...това момиче може и да ми е дъщеря....сраааам за родителите. От глупост ли, от някакви тъпи скруполи ли - у дома родителите не говорят на "срамни" теми с децата си....е - това е резултата...иначе момЕто най вероятно отдаааавна води полов живот...

# 189
  • в сърцата на децата <3
Аааа, не съм съгласна. И вкъщи никога никой не ми е говорил за абсолютно нищо свързано с полова система и полов живот (както и за политика, история, математика, граматика, литература...), но това изобщо не е оправдание. Никой не се ражда научен, но само от нас самите зависи дали ще си умрем тъпи  Wink А хем да си тъп, хем да го афишираш... Пък воденето на полов живот няма нищо общо ни с интелекта, ни с образованието - животните нямат нито едното, нито другото.

П.П. Набарах една тема за смешки от форума и се хиля сама по нощите като откАчена  Joy

# 190
Ангелче, то смехът е здраве!  Peace Като ти попаднат и други бисери, като този, метни насам и ние да се посмеем. Laughing

Вио - как мина първия работен ден?

А колко често да се щавя с чаеното дърво? Сега пак се запуши пустият му нос... ooooh!

# 191
  • в сърцата на децата <3
Смърфи, то въпросната тема е само с бисери. Нооооо няма да си легна "проста" - и за перфектната жена прочетох каква трябва да е (според ММ - "готина" и да го "слуша" - не се вписвам в нито едно от двете определения, като на второто съм абсолютен антипод), установих колко дупки имам, как се прави тест за бременност с мъжка жаба и сода...  Joy Joy Joy
За инхалациите - според мен - колкото можеш да търпиш и ти се занимава. Между другото клеева тинктура и витамин С във високи дози също много помагат. Но витамина наистина по много, аз като настина пия по 4-5 грама на ден, понякога и повече. За съжаление няма магичен начин да ти мине от днес за утре  Hug

# 192
Ангелче - много благодаря! bouquet Клеева тинктура обаче няма тук, но чаеното дърво ще го правя. Отивам и аз да се образовам, явно е по-лесно да се намери мъжка жаба, отколкото да се купи тест за бременост, леле, мале.... ooooh!

# 193
Еееее не винаги медицината е била на нивото "тест с чертички"! До 70-те години по цял свят се е използвал много интересен тест за бременност наречен “Буфо тест” . Идва от името на жабите от род Bufo …
Учените са открили, че когато жената е бременна плацентата е източник на hCG (human chorionic gonadotropin), който се съдържа и в урината. Открили са и че екзогенен hCG кара женските животински представители да овулират, да отделят яйца. И ето ви тест за бременност – жената взема една жаба, уринира върху нея или я инжектира с урина и ако до 24 часа настъпи овулация у жабата, жената е бременна.
Това също може да ви е интересно
http://history.framar.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D … D0%BE%D1%81%D1%82

# 194
  • в сърцата на децата <3
Лейди, посоченият от ССФ метод съвсем не е този - използва се МЪЖКА жаба! Целта била да ѝ се изпишкаш в устата  Joy Но как се проверява резултата - не разбрах... Но в интерес на истината от едно време винаги повече ме е интересувала темата за превенцията, а не постфактум за установяване на последствията  Laughing
Цитат
в блажени времена живеехме - забременявахме си без транзити, прогресии и резултирането им в  конклузивната корелация ...
  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт