Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Калинка, това не знаех, беше ми интересно. bouquet Но в темата от Ангелчето се зачетох, такива бисери има, не е за приказване. ooooh!

# 196
  • в сърцата на децата <3
Лека нощ от мен, че стана време за ставане  Laughing Сутринта съм и на зъболекар - както се притесняваше женицата дали няма прекалено много да ме боли, ако заспя на стола ще се втрещи  Mr. Green
Освен всичко останало е крайно време да млъкна и да спра да публикувам през пост-два, че или вие ще ме изгоните или ще получа БАН за чат  Embarassed

# 197
Вио  да ти е жива и здрава малката рожденничка!  bouquet     ( на патерици съжалявам )
Ангелче как така се сети за нас?
Всички болни бързо оздравяване!
Получих картичките от Мони, Смърфи  благодаря!

# 198
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!

Който не спи нощем, сутрините му започват така  Laughing

Тити, аз от много време си мисля за вас, ама докато ходех на работа беше невъзможно да се включвам - сутрин изпращам детето и мъжа, къпя се и излизам. Работя 13-15 часа, прибирам се, готвя, ядем и лягаме. И така 6 дни седмично  Mr. Green

# 199
Добро утро.
Тити, благодаря  Hug
Смърфи, добре мина вчера, днес съм пак на линия. Ама нямадъумръ  hahaha Нормално е всичко, даже бих казала че е по - добре, отколкото очаквах.
Ангелче, темата за "дупките" е култова. Ама седя и се питам тия хора у ред ли са?  newsm78 Боже, Боже,колко простотия има по тоя свят, Божеееееееееее.......
Чужбинските домакини, никой ли не е получил картичка от мен? Пуснах ги преди две седмици някъде, и поне тези за Англия и за Германия трябваше вече да са пристигнали.....Хм.

# 200
Добро утро!
Вио ще дойдат, не се тревожи! Аз също пуснах картичките на две части, но брат ми/пуснах я с първата част/ за разлика от някои от вас още не е получил картичката си за рождения ден...
Из форума доста дивотия може да се прочете...и за блаженни времена, дето всички са забременявали по естествен начин, да ама не... Метода с използването на мъжка жаба се нарича  проба на Гали-Майнини/при бременост жабата отделя сперматозоиди/ и доколкото аз си спомням - този метод е бил най-използвания в Бг в медицината.
Иначе за фолклора мога само да кажа - при съмнения за бременост да се препикава мушкато - ако е бремена жената - мушкатото не увяхва - те и от там идва израза - " като препикано мушкато"  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 201
Ангелче,ка го намери този уникат с дупките Joyша умра!

# 202
  • Великобритания
Добър ви ден мили дами , леле влизам и гледам 26 нови съобщения - вие сте изписали форума бе ..сун не спите ли
ама и какви неща сте разисквали само  ooooh! , от темата на Ангелчето се хванах за главата , като прочетох само първото написано и се отказах да чета ..толкова рано е убийство това да го чета ... дори отказвам да повярвам , че може да има такива прости същества ..
хахх Лейди и при нас вчера беше същото , гахти гнусната мъгла ..ама днес пече едно слънчици - чудно ..
ще ходим пеша на градинката май май  Simple Smile
Вио - да си вземеш пак кафето , че да не умиргаш  рано рано  Laughing Laughing
Ма ко какво стана с тортата , до къде стигна

# 203
Добро утро от мен! bouquet Снощи си легнахме посред нощите, че мм имаше много служебна работа за довършване и сега гледам само с едно полуотворено око. Спах добре, носът е поотпушен леко. Днес ме чакат задачки навън, а времето се е навъсило нещо. Но няма да вали де, сух сезон е. Wink

Тази тема снощи ми докара сълзи от смях. Но точно тогава мм се прибра от работа и докато му обясня, че са сълзи от смях, човекът си изкара акъла.  Laughing

Вио - аз тук нищо не съм получила все още, ама това е Латинска Америка, напълно разбираемо е картичките да дойдат напролет.  hahaha

# 204
Вио - аз тук нищо не съм получила все още, ама това е Латинска Америка, напълно разбираемо е картичките да дойдат напролет.  hahaha
И като се има предвид, че идват от България, може и за другата Коледа да пристигнат  ooooh! Ами каквото стане - аз съм изпратила на всички, другото не зависи от мен.
Мими, благодаря, че се грижиш за кафето ми. Тъкмо го допих.  Heart Eyes
Аз се наработих за днес и след малко тръгвам. Ванко имат тържество в детската градина, та ще ходим семейно да ръкопляскаме и да се гордеем с отрочето  hahaha Дейка и тя с нас, да видим...дано само не вдигнем детската градина с краката на горе  Whistling baby_neutral

# 205
  • в сърцата на децата <3
Мими, 26 нови, от които поне половината са мои, нали  Joy

Лейди, тая работа с мушкатото много бавна ми се вижда  newsm78 Виж содата е друга работа - сипваш в урината сода и ако шупне - две черти, ако не шупне - една  Laughing
Цитат
и за блаженни времена, дето всички са забременявали по естествен начин
Явно съм съвсем старомодна, защото и двата пъти си забременях съвсем естествено... и съсипах по три дузини тестове, защото знаех, че съм бременна преди да ме "хваща" теста  Mr. Green Като не съм знаела ни за мушкато, ни за сода, ни за жаби...

Смърфи, и аз бях така, само дето никой не успя да види лудостта в мене  hahaha Сега чета за една женица, дето не знае дали я сърби или я боли  ooooh!

Вио, приятно изкарване на тържеството  Hug

Айде още една песничка от мен, днес нещо ми е ден
Скрит текст:

# 206
  • при късмета
Привет!
Отдавна следя темата за бисерите. Тъкмо си обясних защо аджеба, има мушкато във всяка къща. Винаги съм се чудела.

Захванах се днес с тези панделчици, ама нали много дребни ми трябват, направих половината. Обаче поне ги принтирах, вместо да очертавам всяко по отделно. Шефа си игра след у-ще с децата, на базара също ходихме и по-късно се прибрахме. После го заведох на тренировки, след малко пък отивам да го взема. Цял ден нещо правя. А, и пуснах едни пържоли междувременно.
А тортата, тя си стои на половина, нямам време да я довърша.

За партито на таекондото накрая предложих на треньорката няколко варианта, тя каза сладкиша с майонеза, че мъфини и кифлички често предлагат да правят. Мисля да го направя с някакъв крем м/у блатовете, ама после да не го заливам или украсявам като торта, а да го нарежа на хапчици и да ги набуча на клечки за зъби. Какво ще кажете за идеята и за крем чакам предложения.

Смърфи, радвам се, че се оправяш

При нас прехвърчаше сняг сега като водих шефа. Ама спря, а той така му се зарадва.
Отивам да го прибирам

# 207
  • Великобритания
и аз влизам да се похваля , че нашето Коледно парти в градината мина супер добре .. подарих картичка на възпитателките и едното момиче , което е доброволка , тя много се зарадва
учудващо моето дете беше много послушно , поигра си с играчки и дечица , украсявахме коледни бисквитки , и ме е яд , че ги забравих там .. правихме си картички , ама мойто не ще да украсява , а да яде перцата и топчетата .. Shocked , пяхме коледни песнички , играхме ..
накрая всички деца получиха подаръци - за всеки по една книжка , долу горе според възрастта му..
Много ми хареса , доволна съм аз - а детето спи вече 1 час хахаххаха

# 208
Вио днес пристигна благодаря !
Направих си коледен маникьор с дядо Коледа, шапка , Снежко и пингвин. Много са яки. Радвам се като дете. Колко малко му трябва на човек?
Метнах пилешко със зеленчуци в умната тенджера.
Едни картофи във фурната и остана да научим с Емо.

# 209
Добра вечер  bouquet
Ма ко то е много старо, но може да не го знаеш - кои са цветята на любовта - гладиола, мушкато и бегония  Joy Та може и заради друго да си отглеждаме във всяка къща мушкато  hahaha
Още не съм сервирала алкохола, а започнах да ръся дивотии  Joy
Според мен не слагай крем в тортата - с тези бели кимона ще станат на......по-добре да е като кекс.
Мими готини са партитата! Следващото ни парти ще е за св. Валентин.
Тити какво учите бе - то започва ваканцията!
Вио да разкажеш за партито.
Днес забравих да снимам, че нямаше мъгла, но ходихме до големия град, в един екзотичен квартал и като се наврях в един хранителен магазин - баклава, локум, всякакви видове ядки, печен патладжан, печен пипер, подправки - абе напазарувах от Ориента  Joy та ще имаме по-нашенска Коледа...

Общи условия

Активация на акаунт