Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
vio честит празник на малката принцеса с малко закъснение ! Да ви е много здрава и послушна  Hug
Аз да почерпя
и за тези които знаем че предпочитат биричка
Купихме си така мечтаната къща на село .Много работа има то къща не е точно къща а остатъци от такава, но си е наше мястото и имаме поле за изява .Голямо обикалян падна но е вече факт.

# 211
  • при късмета
Джей, честито! Да си я направите както ви е искате и после много хубави изживявания да трупате там

Ма ко то е много старо, но може да не го знаеш - кои са цветята на любовта - гладиола, мушкато и бегония  Joy 
Знам, Знам. И за  мушкатото, бегонията и момините сълзи знам  Laughing

Изпъдих моите по леглата, сега да събера дрехите от сушилнята, да сложа другите и най-после дигам краци. Такмо Калинка, ще сложи питието

# 212
Иха, Джейми, супер! Hug Честито! Ще си я направите и подредите по ваш вкус, не се притеснявай! Хубавите работи бавно ставали! Wink

Днес беше ползотворен ден, успях да свърша всичко и дойде дългочаканата ми пратка с едни неща от щатите. Платих такси, ама каналът за доставка работи и мога да го използвам от време на време.  Peace

# 213
Лейди има днес последно домашно . Ама мисля и да наваксва за Бг училище. Защото го преместих от предучилищна в 1 клас . По 1 буква на ден нищо няма да му стане.
Джей честито!

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 22:45 от titi888

# 214
Джей, страхотна новина! Честито!
Ма ко, аз цветята ги знам така - омайниче, мушкато и бегония. Трябва да има и градация, нали така  Whistling hahaha
Нашето тържество мина много добре. Пяха децата и танцуваха, подготвили се бяха на ниво. Мойто гардже естествено беше най - хубавото  Whistling Ако имате късмет, ще ви пусна някоя друга снимка, ама първо трябва да ги сваля  Heart Eyes

# 215
  • Великобритания
Aйде на пиячката , всеки да си взима чашата и да я мятаме

Ах Лейди - завиждам за ориенталските лакомства ,
Мама ми е пратила днес колет , дано дойде по скоро , че ще има вкусотийки и подаръчета
ММ ме изненада с вкусна вечеря - пилешки пържолки на скара , върху запечени хлебчета и зелена салата .. ех че хубаво да има кой да готви Simple Smile
отивам да си къпя детето , да го приспивам и пак ще дойда , да не изпивате всичко ей

# 216
  • при късмета
Ей, добре, че е Мими, тя Калинка докато се размотава.
Грабвам нещо на слуки, че да има и за вас ида видите, че съм човек.

Смърфи, вие нли щяхте да ходите в Щатите? Не може ли да си внасяте всичка свободно?
Вио, браво на децата.
Чисто информативно никога не съм имала от изброените цветя  hahaha Как съм успяла без мушкато да разбера за шефа, още е мистерия

`Що не хвана вЕрно да си сипя едно вино, така стои  Thinking И книгата ще хвана за малко, че нямам време напоследък, а ми харесва

# 217
Ма ко - ще ходим, в събота хвъркаме. Party Мога да си внеса всичко от щатите, е, стига да не са забранени неща, но трябва да са в куфара, а той има ограничение - само 23 кг... Мъка...., хаха. hahaha
Ако си поръчвам неща по интернет с доставка до Колумбия - първо доставката е леле мале като цена, второ минавам митница, а там били по-зле и от бг митничарите в най-уядените им години. А като си чужденец, те размотавали много, за да те изнудват повече. Но не може да си под носа на щатите и да не си внесеш нещо, затова местните са му намерили цаката. Има фирми със седалище в щатите, правиш си при тях пощенска кутия и всичко го изпращаш там. После те го доставят до дома ти, като затова си плащаш не само транспорт, но и някакви такси. Сега изпробвах една такава фирма, всичко мина нормално и нещата си дойдоха. Пак си платих, но не минавам аз митница и доставката е много разумна като цена и срокове.  Peace

# 218
Хаха, и аз нямам от въпросните цветя, даже мушкато определено недолюбвам, не знам защо.
Аз съм на червено винце (то в тоя студ какво друго да пие човек?) с фъстъци, дечурлигата заспаха, камината бумти, а мм си стреля нещо на лаптопа и не досажда. Идилия!

# 219
  • при късмета
Аз съм на бялото, домашното, дето мъжа ми донесе. С кой акъл този човек взе 5 литра не знам, ще ги пия цяла година, че и гости ще посрещам. Нарязах си и луканка, че има игра с хубави награди на Деликатес Житница и се запасих  hahaha

# 220
Оф пиша в една тема за разни манджи, и току що я отварям и виждам "Пълнен заек със сини сливи, сушени ябълки, моркови и лук." А бе тия хора срам нямат ли, от къде да го търся сега тоя заек?  Naughty
Ма ко, наздраве  Heart Eyes

# 221
  • Великобритания
значи докато заспи това диване ми изкарва душата .. пфууу
то и на мен ми се доспа , имам и интересна книжка да чета .. ММ нещо се е заровил да ми търси подарък за Коледа ( аз си го знам де ) ама не ми дава да гледам какво разглежда
ем отивам да си лягам и аз .. тъкмо да почета малко и то ще ми се затворят очите  Simple Smile
лека ви нощ дами и до утре Simple Smile

# 222
Е, стига, де - вино и луканка.  Crossing Arms Ще си сипя един ром, то и без това този месец съм го ударила през просото.  ooooh!  Наздравееееее, дружина!  Drunk

# 223
  • при късмета
Оф пиша в една тема за разни манджи, и току що я отварям и виждам "Пълнен заек със сини сливи, сушени ябълки, моркови и лук." А бе тия хора срам нямат ли, от къде да го търся сега тоя заек?  Naughty
Ма ко, наздраве  Heart Eyes
А пък и сини сливи де ще дириш сега?  hahaha
Майтам ама мъжо тази година увисна със заека. Само той яде от всички вкъщи и леля обикновенно му отделя един. Тази година зайчетата бяха малко и само 2 отидоха за зимнина, а другите братовчед ми ги даде на хора да ги гледат зимата, докато леля пак си отиде на село за лятото. Че ги и бяха разфасовали вече, а мъжа ми  го обича печен цял.
Наздраве!

# 224
Смърфче, наздраве и на теб!  Drunk
Мими, лека нощ, до утре на кафе  Party

Общи условия

Активация на акаунт